papas 10 Δεκεμβρίου 2011 #26 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 συγχωρεστε με που δεν μπορεσα να ερθω αλλα ξαφνικη εισοδος της συζυγου στο νοσοκομειο δεν μου το επετρεψε να εμφανιστω... κριμα και ηθελα να ανοιξω νια συζητηση με τους αλμυρους της παρεας με διαφορα που κανουν την εμφανηση στο nano ..........next time i hope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Δεκεμβρίου 2011 Author #27 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Πάνω απ όλα η υγεία φίλε μας... εμείς εδώ θα είμαστε σε ότι χρειαστείς... περαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 10 Δεκεμβρίου 2011 #28 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Καλά περάσαμε αλλά με πολλές απουσίες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Δεκεμβρίου 2011 #29 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 ολα καλα!! τον αλλο μηνα παλι! Υ.Γ. ΝΙκο πιασε το φωτιστικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Δεκεμβρίου 2011 #30 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ ξεκίνησα να έρθω, αλλά έφαγα μια ξεγυρισμένη γλυστρα στις σκάλες και χτύπησα στον αγκώνα... Γυρίσα σπίτι και τώρα γράφω με το ένα χέρι.. Ξερεται κουμπάκι, κουμπάκι, κουμπάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #31 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Αμάν βρε Θοδωρή....περαστικά... ε και πάλι το χέρι χτύπησες όχι το πόδι... ας ερχόσουν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Δεκεμβρίου 2011 #32 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 13 Δεκεμβρίου 2011 #33 Share 13 Δεκεμβρίου 2011 Πες τα Βαγγέλη, πες τα. Γεμίσαμε φτηνές δικαιολογίες : το ξέχασα, μου έτυχε κάτι, παντρευόμουνα, χτύπησα το χεράκι μου (σνιφ, σνιφ). Την άλλη φορά όλοι εκεί, και όσοι λείψανε απο τις 15.00 για πρόστιμο. Θόδωρε περαστικά και σιδερένιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος