Aiolos 7 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Βρε βρε πως πέρασε ο καιρός.... ευτυχώς δηλαδή, γιατί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου είναι η καθιερωμένη μας συνάντηση. Όσοι ήρθατε στην προηγούμενη ελάτε και πάλι, όσοι υποσχεθήκατε ότι θα έρθετε (και δεν σας είδαμε) κρατήστε την υπόσχεσή σας σ αυτήν την συνάντηση....και όσοι δεν έχετε έρθει ποτέ ευκαιρία είναι να γνωριστούμε.... στο Cafe LA SCALA... το γνωστό στέκι μας. Α και μη ξεχάσουμε το παζάρι μας ε? Φέρτε μαζί σας ότι θέλετε να χαρίσετε, και πάρτε φεύγοντας ότι νομίζετε ότι σας χρειάζεται.... Να τονίσω ότι το παζάρι δεν έχει οικονομικό αλισβερίσι, φέρνεις ότι θες (αν έχεις κάτι να φέρεις) παίρνεις ότι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 αντε να μαζευομαστε! κ το πιρανχοκλαμπ επισης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 7 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Μεσααααααααα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Δεκεμβρίου 2011 Author #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Θα σας βάλουμε σε μια γωνιά και θα προσέχουμε τα δάχτυλά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Άντε γιατι βαρέθηκα να ακούω όλη μέρα για ΔΝΤ, 6η - 7η - 8η δόση και άλλες μ%7*$#$..... Θα είμαι και γω εκεί, και μπορεί να φέρω και ένα φίλο. Κ Υ.Γ Τον φίλο ΔΕΝ θα τον ανταλλάξω.... Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2011 - KokkinosK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Δεκεμβρίου 2011 Author #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 και τι νομίζεις ότι συζητάμε εκεί?.. πάλι για δόσεις μιλάμε !!! ......αλλά για πρόσθετα λιπάσματα και βελτιωτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 7 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ μαζί με ένα ακόμα μέλος του φόρουμ, ώρα συνάντησης μετά τις 17.00 όπως λέει και στην ανακοίνωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 7 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Θα ερθω και αυτη τη φορα κυρΑιολε δεν την γλιτωνετε την αναλυση επι της αλμυρας :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Δεκεμβρίου 2011 Author #9 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Άντε κανόνισε για άμα ανοίξω τους ασκούς μου σε πήρε και σε σήκωσε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 7 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Παρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Δεκεμβρίου 2011 #11 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Άντε να μαζευτούμε γιατι θέλω να ξεκινήσω ένα μικρό θαλασσινό...θα πέσω στα αλάτια τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 8 Δεκεμβρίου 2011 #12 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 μεσα και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAMEIZ 8 Δεκεμβρίου 2011 #13 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 τι ωρα ειναι παιδια η συναντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Δεκεμβρίου 2011 Author #14 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 τι ωρα ειναι παιδια η συναντηση? Στις 5 αρχίζουμε να μαζευόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 8 Δεκεμβρίου 2011 #15 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Αφου λεει μεσα ο προδρομος θα ερθω να του κάνω παρέα ... Εαν μπορεσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 8 Δεκεμβρίου 2011 #16 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Παρωνν ααα παιδες ειμαι στην φαση που ψαχνω κοχυλια αν καπιος εχει περισευματα !!!! Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2011 - NAZERAKIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 8 Δεκεμβρίου 2011 #17 Share 8 Δεκεμβρίου 2011 Aν καταφερω να ερθω (θα ειναι η πρωτη μου φορα) θα φερω πλατυ.2 θυληκα και ενα αρσενικο.Φυσικα και τα 2 θυληκα ειναι εγκυες.Αιολε να σου φερω το fluval πισω;50 ευρω.χαχαχαχαχα Μιλαμε για πολυ σκυλι το ατιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 9 Δεκεμβρίου 2011 #18 Share 9 Δεκεμβρίου 2011 Παρωνν ααα παιδες ειμαι στην φαση που ψαχνω κοχυλια αν καπιος εχει περισευματα !!!! Θαλασσινά σου κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 9 Δεκεμβρίου 2011 #19 Share 9 Δεκεμβρίου 2011 δε χρειαζεται να πω οτι θα μαι εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 9 Δεκεμβρίου 2011 #20 Share 9 Δεκεμβρίου 2011 με τρελα λεμε..... και εγω μεσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Δεκεμβρίου 2011 #21 Share 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θα μπορέσω να έρθω λόγο δουλειάς παιδιά, να περάσετε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 10 Δεκεμβρίου 2011 #22 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 αν εχει καποιος κερατοφυλλο και μπορει να φερει λιγο...θα το εκτιμησω δεοντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 10 Δεκεμβρίου 2011 #23 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 αν εχει καποιος κερατοφυλλο και μπορει να φερει λιγο...θα το εκτιμησω δεοντως θα φερω εγω εχω κιλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 10 Δεκεμβρίου 2011 #24 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 θα φερω εγω εχω κιλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 10 Δεκεμβρίου 2011 #25 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Αν τα καταφερω τελκα και ερθω θελει καποιος τα πλατυ;Μη τα φερω τσαμπα τα καημενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος