sotos 2 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 (edited) μολις πηγα σπιτι και ειδα τα αυγα! Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2006 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopol 2 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 μολις πηγα σπιτι και ειδα τα αυγα! Αντε με το καλο ....και νονοι εμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 Τα συγχαρητήριά μου!!! Εύχομαι καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 2 Δεκεμβρίου 2006 Author #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 Αντε με το καλο ....και νονοι εμεις ευχαριστω να σαι καλα!Καθε μερα θα βαζω και μια φωτο για την πορεια των αυγων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 2 Δεκεμβρίου 2006 Author #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 Τα συγχαρητήριά μου!!! Εύχομαι καλή συνέχεια. ευχαριστω πολυ Νικο ηταν πολυτιμη η βοηθεια σου!Ευχαριστω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 2 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια για τη γεννα!! Καλη συνεχεια και κρατα με ενημερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 2 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2006 αυτό είναι κάτι σαν κώνος μέσα στο ενυδρείο και όχι το δάχτυλο σου με τα αυγά επάνω ε? να σου ζήσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 3 Δεκεμβρίου 2006 Author #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια για τη γεννα!! Καλη συνεχεια και κρατα με ενημερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 3 Δεκεμβρίου 2006 Author #9 Share 3 Δεκεμβρίου 2006 αυτό είναι κάτι σαν κώνος μέσα στο ενυδρείο και όχι το δάχτυλο σου με τα αυγά επάνω ε? να σου ζήσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 3 Δεκεμβρίου 2006 #10 Share 3 Δεκεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια και απο εμενα για τη γεννα. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.Καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 3 Δεκεμβρίου 2006 Author #11 Share 3 Δεκεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια και απο εμενα για τη γεννα. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.Καλη επιτυχια. Σε ευχαριστω Γιαννη και το ξερω οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα,το εχω ξαναζησει αλλοστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 5 Δεκεμβρίου 2006 #12 Share 5 Δεκεμβρίου 2006 Καλη επιτυχια και απο εμενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 6 Δεκεμβρίου 2006 Author #13 Share 6 Δεκεμβρίου 2006 (edited) Καλη επιτυχια και απο εμενα!!! Ευχαριστω!Σε λιγο και αλλες φωτο με τα μικρα μου πλεον! Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2006 - sotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 6 Δεκεμβρίου 2006 #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω!Σε λιγο και αλλες φωτο με τα μικρα μου πλεον! Αντε να δουμε καμια πετυχημενη γεννα!! Καλη επιτυχια και παλι φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος