ROBIN 6 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Για καθαριστές βυθού απο τα υπολείματα τροφής είδα ότι τα σαλιγκάρια nasarious μπορεί να κάνουν.Τι λέτε και σεις να πάρω δύο για το nano μου ΄ή μπορεί να δημιουργήσουν κάποια άλλα προβλήματα; Επίσης έχω λίγη τριχοειδή καφέ άλγη στα τζάμια μπορώ να ζήσω και με αυτή και έχω αρκετή κοραλιγική κόκκινη άλγη πάνω στο βράχο που μου αρέσει. Αν πάρω κόκκινους ερημίτες για την τριχοειδή ανεπιθύμητη θα μου καθαρίσουν και την κόκκινη κοραλιγική; Επίσης αυτός ο βράχος που έχω είναι γεμάτος ζωύφια κάθε είδους που δεν μπορούν να βγούν φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 6 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Τα δικά μου τα Νασάριους τρώνε κι από τα τζάμια διατομική και οτι άλλο υπάρχει Να βάλεις μερικά. Η αναλογία τους είναι ένα ανα οκτώ λίτρα. Αν εννοείς την κοραλλίνη, οι δικοί μου τουλάχιστον ερημίτες δεν την πειράζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 6 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Κάποτε είχα βάλει περίπου 8 Nasarius στο ενυδρείο μου. Σε διάστημα δύο μηνών είχαν χαθεί όλα. Δεν έχω άμμο αλλά κοράλια σπασμένα για βυθό. Φαντάζομαι ότι έπαιξε ρόλο αυτό... Για βυθό έχω ένα θαλασσινό αγγούρι. Απο τους καλύτερους καθαριστές που μπορείς να έχεις για βυθό. Για τζάμια έχω προσέξει ότι τα Astrea είναι απο τα καλύτερα αλά έχω την εντύπωση ότι τρώνε και λίγη κοραλίνη απο το τζάμι. Μπορεί να πετύχω κανα πάνω σε πιτσιλιά και την επόμενη μέρα να έχει εξαφανηστεί απο αυτό το σημείο η κοραλίνη. Ερημίτες τους αποφεύγω για τα κοράλια. Δεν τα πειράζουν αλλά όποτε ταίζω κοράλια πάντα ανεβαίνουν πάνω τους και τους πέρνουν το φαγητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Κάποτε είχα βάλει περίπου 8 Nasarius στο ενυδρείο μου. Σε διάστημα δύο μηνών είχαν χαθεί όλα. Δεν έχω άμμο αλλά κοράλια σπασμένα για βυθό. Φαντάζομαι ότι έπαιξε ρόλο αυτό... Για βυθό έχω ένα θαλασσινό αγγούρι. Απο τους καλύτερους καθαριστές που μπορείς να έχεις για βυθό. Για τζάμια έχω προσέξει ότι τα Astrea είναι απο τα καλύτερα αλά έχω την εντύπωση ότι τρώνε και λίγη κοραλίνη απο το τζάμι. Μπορεί να πετύχω κανα πάνω σε πιτσιλιά και την επόμενη μέρα να έχει εξαφανηστεί απο αυτό το σημείο η κοραλίνη. Ερημίτες τους αποφεύγω για τα κοράλια. Δεν τα πειράζουν αλλά όποτε ταίζω κοράλια πάντα ανεβαίνουν πάνω τους και τους πέρνουν το φαγητό. Σωστο,αλλα δεν μπαινει σε nano.Λογω μεγεθους φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος