Jump to content

Αλλαγή Πόστου.

Χρήστος

Recommended Posts

Ήρθε και η δικιά μου σειρά μετά από 5 χρόνια να αφήσω την θέση του γενικού συντονιστή.

Ο λόγος είναι απλά ότι κουράστηκα και θέλω να ξεκουραστώ και να αλλάξω λίγο σκηνικό.

Δεν συμβαίνει τίποτα το περίεργο ούτε υπάρχει ίχνος διαμάχης με το σύνολο της ομάδας, είναι μια απόφαση που έχει παρθεί από το καλοκαίρι.

Δεν θα χαθώ από το φόρουμ αλλά θα ενταχθώ στην ομάδα υποστήριξης όπου εκεί ασχολούμαστε με διάφορα ενδιαφέρων θέματα. Εκτός αυτού θα έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ και με το φυτεμένο ενυδρείο όπου τελευταία είχα ψιλοχαθεί.

Για εμένα θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή όπου θα με ξεκούραση και θα φορτώσει εκ νέου της μπαταρίες μου.

Τέλος θέλω να δήξετε εμπιστοσύνη στους συντονιστές, όσοι ήταν συντονιστές γνωρίζουν το δύσκολο έργο του συντονιστή, και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Για αυτό συγχωρέστε τους αν καμιά φορά κάνουν κανένα λαθάκι και μην πέφτετε αμέσως πάνω τους, εκμεταλλευόμενη ενδεχομένως κάποια ατέλεια στον γραπτό τους λόγο.

Να σκέπτεστε πάντοτε ο ''αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω''.

Συγγνώμη που σας κούρασα και συγγνώμη όσους άθελα μου κακοκάρδισα δεν ήταν στις προθέσεις μου.

Χρηστο σ ευχαριστουμε για την προσφορα σου και για την βοηθεια σου στο φορουμ.

Καλη ξεκουραση και οπως ειπες και εσυ, δεν θα χαθουμε!! ;)

Καλή συνέχεια.

Καλή συνέχεια Χρήστο και καλή επιτυχία στην ομάδα υποστήριξης!

καλη συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...