Geosid 7 Δεκεμβρίου 2011 #26 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 καποτε που ειχα στενκερ ( red scriibelt και tefe ) οι σκριμπελτ ηταν μια χαρα .... Οι τεφε ηταν σαν πυραυλοι ( ετοιμοι για τον Αρη ) .... Οχι οτι πυραυλους δεν βγαζουν και οι Ασιατες ( απλα δεν μου εχει κατσει μεχρι τωρα ) Αλλα στο κατω κατω δεν ειναι μονο αυτοι οι 2 εκτροφεις στο κοσμο .... Υπαρχουν και αλλοι με εξισου ωραια ψαρια ( παραδειγμα Ισραηλ μερια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 7 Δεκεμβρίου 2011 #27 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Οπως λες κι εσυ την αποψη σου, ετσι την λεμε κι εμεις, γιατι θιχτηκες χαλαρωσε Το να κανεις δυσφημιση σε εναν απο τους μεγαλυτερους εκτροφεις στον κοσμο δεν ειναι αποψη και μαγεια του χομπυ ΙΜΟ Αποψη ειναι να λες τους δισκους stendker τσιπουρες;;; Δηλαδη βγηκες αμεσως να προφυλαξεις τον φιλο που θελει δισκους stendker;; Eκτος κι αν εχεις τοσο μεγαλη εμπειρια και ξεχωριζεις τα ψαρια απο τις λεπτομερειες Εγω ας πουμε που εβαλα δισκους Ασιας καποιο διαστημα και μου μετεφεραν ιους και ασθενειες στο ενυδρειο με απωλειες τι να πω;;; Χαλαρος ειμαι δεν θιγομαι.Δεν κανω δυσφημηση πολλοι που εχουν δισκους δισκους Stendker ομολογουν αυτα που λεω.Δεν προφυλασω κανεναν και δεν θα πω σε κανεναν τι ψαρι θα βαλει και απο που θα το παρει γιατι απλα δικα του ψαρια δικο του και το ενυδρειο,δεν μου πεφτει κανενας λογος.Δεν χρειαζομαι εμπειρια για να δω αν τα ζευγαρια που εχει παρουσιασει ανα καιρους σε διαγωνισμους ειναι στρογγυλα ή οχι ειναι κατι που το ξεχωριζουν και παιδια δημοτικου ουτε αν ειναι χοντροκεφαλα για δισκους (δεν νομιζω να ειναι πολλοι οι ασιατες που εχεις δει με τοσο μεγαλα κεφαλια,Τυχαιο?Δεν νομιζω)Το σχολιο για την τσιπουρα ηταν για το μεγεθος του κεφαλιου αν δεν σου αρεσε θεωρησε το ατυχες.Επισης δεν χριαζομαι εμπειρια για να δω απο που ξεκινανε τα πτερυγια του δισκου τι μηκος και τι πλατος εχουν και αλλα οφθαλμοφανη.Οποιος εχει ανοιξει εστο 1 απο τα πολλα δισκοβιβλια που ασχολουντε με μορφολογια μπορει να τα καταλαβει αυτα.Πως ξερεις οτι φταινε οι δισκοι ασιας και σου μετεφεραν κατι στο ενυδρειο σου?Προσωπικα διαφωνω με αυτο και πιστευο πως ειναι μυθος.Παντα υπαρχει κινδυνος να φερεις κατι στο ενυδρειο σου που θα σου δημιουργησει προβλημα απο την στιγμη που ειναι κατι νεο στο οικοσυστημα,ασχετου καταγωγης.Επισης συμφωνω με το φιλο για το Ιζραιλ παρολο που δεν εχω εμπειρια με ψαρια απο εκει live σε βιντεακια μπορω να πω πως εχω πετυχει αρκετα εντυπωσιακα ψαρια Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2011 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 7 Δεκεμβρίου 2011 #28 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Οντως της Ασιας εχουν ποιο ματι ειναι ποιο <Δισκοι>. Ο Γερμανος εχει ποιο καλες προδιαγραφες (ως Γερμανος) στην διακινηση (απο Ασια πολλες φορες εχουμε προβλημα με Ασθενειες). Αυτα ειναι γνωστα ,η αγορα ελευθερη ο καθενας παιρνει οτι θελει αλλα θα γραψω κατι που υποσυνειδητα το γραφουν αυτοι που βαζουν αγγελια για ψαρια. Γραφουν Stendker (για ποιοτητα) και ΤΑΝ (για ομορφια). πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Δεκεμβρίου 2011 #29 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Οντως της Ασιας εχουν ποιο ματι ειναι ποιο <Δισκοι>. Ο Γερμανος εχει ποιο καλες προδιαγραφες (ως Γερμανος) στην διακινηση (απο Ασια πολλες φορες εχουμε προβλημα με Ασθενειες). Αυτα ειναι γνωστα ,η αγορα ελευθερη ο καθενας παιρνει οτι θελει αλλα θα γραψω κατι που υποσυνειδητα το γραφουν αυτοι που βαζουν αγγελια για ψαρια. Γραφουν Stendker (για ποιοτητα) και ΤΑΝ (για ομορφια). πετρος Ασχετος απο που ειναι τα ψαρια ..... Δισκας χωρις καραντινα = σπιτι χωρις μπαλκονι ...... Πριν βαλεις τα ψαρακια μεσα στο ενυδρειο 10-15 μερες σε καραντινα για να ελαχιστοποιησης τις πιθανοτητες . Οσων αφορα τα ψαρια του Τονυ Ταν ( Ασια ) γνωριζω οτι ο εισαγωγεας ( για Ελλαδα μιλαμε παντα ) τα περναει απο μακροχρονια καραντινα ΠΡΙΝ μπουνε οι δισκοι στο καταστημα ειναι και ειναι διαθεσιμοι προς πωληση !!!! Πραγμα που δεν το συναντας καθε μερα και σε καθε καταστημα . Οποτε απο εκει και περα το μονο που σου μενει να κοιταξεις ειναι η χρωματικη ποικιλια και πανω απο ολα η μορφολογια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 7 Δεκεμβρίου 2011 #30 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Ασχετος απο που ειναι τα ψαρια ..... Δισκας χωρις καραντινα = σπιτι χωρις μπαλκονι ...... Τα ειπες ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Ιανουαρίου 2012 #31 Share 1 Ιανουαρίου 2012 Δισκας χωρις καραντινα = σπιτι χωρις μπαλκονι ...... Νεος δισκας ειμαι και σημερα πηγα να αγορασω ενυδρειο καραντινα...και οπως παντα με την τρελλα που μας δερνει αντι για ενυδρειο εφυγα με δισκο.. Το καλο ειναι οτι ξερω το λαθος μου..Την αλλη εβδομαδα παω να παρω καραντινα... Αυτο που εγραψες απλα με ταρακουνησε... Σε ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Ιανουαρίου 2012 #32 Share 1 Ιανουαρίου 2012 (edited) Νεος δισκας ειμαι και σημερα πηγα να αγορασω ενυδρειο καραντινα...και οπως παντα με την τρελλα που μας δερνει αντι για ενυδρειο εφυγα με δισκο.. Το καλο ειναι οτι ξερω το λαθος μου..Την αλλη εβδομαδα παω να παρω καραντινα... Αυτο που εγραψες απλα με ταρακουνησε... Σε ευχαριστω... και που βρηκες ενυδρειο και δισκο ανημερα Πρωτοχρονιας ? Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2012 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Ιανουαρίου 2012 #33 Share 1 Ιανουαρίου 2012 (edited) . Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2012 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Ιανουαρίου 2012 #34 Share 1 Ιανουαρίου 2012 και που βρηκες ενυδρειο και δισκο ανημερα Πρωτοχρονιας ? Καλη χρονια κατάρχην.. Θεσσαλονικη ολα τα μαγαζια εχθες ηταν ανοιχτα μεχρι τις 3 το μεσημερι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Ιανουαρίου 2012 #35 Share 1 Ιανουαρίου 2012 Καλη χρονια κατάρχην.. Θεσσαλονικη ολα τα μαγαζια εχθες ηταν ανοιχτα μεχρι τις 3 το μεσημερι.. και Αθηνα εκανα πλακιτσα λογο της ωρας που εκανες το ποστ ( 3 και το βραδυ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 1 Ιανουαρίου 2012 #36 Share 1 Ιανουαρίου 2012 χαχαχα,,,ωραια κουβεντα,,,καπου εχετε δικιο και καπου αδικο και οι δυο,,,, οντως οι ασιατες λογω σχηματος ειναι πιο δισκοι,,,,αλλα επισης ΔΕΝ ειναι μυθος οτι εχουν κουβαλανε διαφορα απο ασια μερια,,,και αυτο γιατι κολλητος μου παντρεψε τα δυο ειδη ενω γνωριζε,,,και ειχε απωλειες και τραβουσε τα μαλλια του,,,(ουτε αυτος το πιστευε) τωρα ,,,ομορφους δισκους εχουν και οι δυο,,,,,,απλα παει με τις ποιοτητες,,, οσο για τον ταν τον οποιο λες οτι δεν παραγει ποσοτητα,,,μην εισαι τοσο σιγουρος,,,,δες σε αλλες χωρες και μετα κρινε,,,, και το συγκεκριμενο καταστημα που φερνει ταν στην αθηνα,,,,σε πληροφορω οτι φερνει απο τους καλυτερους και διαλεγμενους δισκους του ταν και οχι οτι οτι,,,,,,, οποτε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης,,, οι μεν(στενκερ φερνουν ποσοτητα β διαλογης) οι δε(ταν φερνουν ελαχιστη ποσοτητα σε σχεση με τους πρωτους,, α διαλογης) τωρα για τσιπουρες και και και,,,,εχω δει πολλους χοντροκεφαλους ασιατες,,,,,,,,,,,,,,,,, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS85 2 Ιανουαρίου 2012 #37 Share 2 Ιανουαρίου 2012 (edited) χαχαχα,,,ωραια κουβεντα,,,καπου εχετε δικιο και καπου αδικο και οι δυο,,,, οντως οι ασιατες λογω σχηματος ειναι πιο δισκοι,,,,αλλα επισης ΔΕΝ ειναι μυθος οτι εχουν κουβαλανε διαφορα απο ασια μερια,,,και αυτο γιατι κολλητος μου παντρεψε τα δυο ειδη ενω γνωριζε,,,και ειχε απωλειες και τραβουσε τα μαλλια του,,,(ουτε αυτος το πιστευε) τωρα ,,,ομορφους δισκους εχουν και οι δυο,,,,,,απλα παει με τις ποιοτητες,,, οσο για τον ταν τον οποιο λες οτι δεν παραγει ποσοτητα,,,μην εισαι τοσο σιγουρος,,,,δες σε αλλες χωρες και μετα κρινε,,,, και το συγκεκριμενο καταστημα που φερνει ταν στην αθηνα,,,,σε πληροφορω οτι φερνει απο τους καλυτερους και διαλεγμενους δισκους του ταν και οχι οτι οτι,,,,,,, οποτε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης,,, οι μεν(στενκερ φερνουν ποσοτητα β διαλογης) οι δε(ταν φερνουν ελαχιστη ποσοτητα σε σχεση με τους πρωτους,, α διαλογης) τωρα για τσιπουρες και και και,,,,εχω δει πολλους χοντροκεφαλους ασιατες,,,,,,,,,,,,,,,,, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,,,,,,,,,,,,, Φίλε μου και εγώ πήγα σε καινούργιο δισκάδικο στο Περιστέρι και πήρα Ασιάτες δίσκους που είναι σίγουρα Α΄ διαλογής. Ολοστρόγγυλοι, αστρεσάριστοι και φτηνοί. Φαντάσου πως μόλις τους έβαλα στο ενυδρείο μου ματά από 2 ώρες έφαγαν κι΄όλας. Στο κατάστημα που λες επειδή οι δίσκοι έχουν και κάποιο όνομα πρέπει να κρατάς και γερό κομπόδεμα. Πρόπερσι που ήμουν νέος και δεν ήξερα πολλά πήρα απο εκεί τα 5 πρώτα μου δισκάκια. Στα 2 είδα λευκά περιτώματα πριν τα πάρω και όταν ρώτησα μου ήπαν ότι ήταν από το στρες γιατί κάποιο άλλο τα εμπόδιζε να ζευγαρώσουν. Έχασα και τα 2 σε 6-7 μέρες. Και φυσικά κανένας λόγος για αλλαγή ή για ευθύνη. Δεν θέλω να δυσφημήσω το συγκεκριμένο κατάστημα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι το όνομα και το κόστος δεν φέρνουν σίγουρα την ποιότητα. Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2012 - NIKOS85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 2 Ιανουαρίου 2012 #38 Share 2 Ιανουαρίου 2012 (edited) κατ αρχην ,,,,,,που το ξερεις οτι ηταν ασιατες και μαλιστα α αδιαλογης?σου εδωσαν πιστιοιητικα? τινος εκτροφεα ειναι?? νουμερο 2,,,,οταν λες φθηνοι,,,ποσο εννοεις?και ποσα εκατοστα ειναι τα ψαρια? νουμερο 3 μεγα λαθος,,,, ποτε δεν ταιζουμε στις 2 ωρες δισκο που εχουμε βαλει στο ενυδρειο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, νουμερο 4.....προσαρμογη εκανες????αν στις 2 ωρες ταισες ? και για το τελος,,,,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ,,,,,,Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΚΟΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ,,,,, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ,,,,, υγ αφου ησουν νεος στους δισκους,,,και πηρες δισκακια,,,,δεν σκεφτηκες οτι αυτο που σου ειπε δεν ειναι σωστο μιας και τα ψαρια δεν ζευγαρωνουν μικρα? ειμαι σιγουρος πως τα δισκακια σου και αρρωστα να ηταν,,,η ελαχιστες σου γνωσεις δεν σε βοηθησαν να τα σωσεις,,, κανεις δεν γεννηθηκε παντογνωστης αρα αν μην τι αλλο προσπαθεις να ενημερωθεις,,,προσωπικα διαβαζα 4 μηνες πριν παρω δισκους και εως τωρα δεν εχω αρρωστιες και προβληματα απλα τους δινω οτι χρειαζονται,,,, κανενας νεος δεν καθεται να παρατηρησει τα περιττωματα των ψαριων,,,,, Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Ιανουαρίου 2012 #39 Share 2 Ιανουαρίου 2012 Στενκερ ή ξεστενκερ,Ταν ή ξεταν,ποτε θα μαθουμε να μπαινουμε στο μαγαζι και να ψωνιζουμε ψαρια;Ποιες ονομασιες,εκτροφης ειναι ολοι.Διαλεξτε ψαρια βαση συγκεκριμενων προδιαγραφων ''υγειας'' ,μην ψωνιζετε απλα.Ποιος σας ειπε οτι κυκλοφορει η Α διαλογη στην Ελλαδα ή ακομη και στην Ευρωπη;Εισαστε διατεθιμενοι να απληρωσετε το αντιστοιχο αντιτιμο;Χαζεψατε αρκετη ωρα τα ψαρια σας πριν τα αγορασατε;Μαθατε πως τα κρατουν οι εκτροφης τους;Κρατησατε 2-3 χρονια ενας ειδος ψαριου(και δεν αναφερομαι μονο στους δισκους) ωστε να εχετε σχηματισμενη αποψη;Μαθαμε να ξερουμε τι χρειαζονται τα ψαρια μας,κοιτωντας απλα την γυαλα μας;Ανταλλαξατε με αλλους φιλους τις καλες ή κακες εμπειριες σας;Στεκομαστε πλεον στην ασθενεια των ψαριων,και οχι στην υγεια τους.... Απολαυστε τα ψαρια σας,αγοραστε συνειδητα ψαρια που σας κανουν και κρατηστε με καιρο παρατηρωντας τα,μετα δεν θα εχετε αναγκη καμμια ονομασια και κανεναν εκτροφεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS85 2 Ιανουαρίου 2012 #40 Share 2 Ιανουαρίου 2012 κατ αρχην ,,,,,,που το ξερεις οτι ηταν ασιατες και μαλιστα α αδιαλογης?σου εδωσαν πιστιοιητικα? τινος εκτροφεα ειναι?? νουμερο 2,,,,οταν λες φθηνοι,,,ποσο εννοεις?και ποσα εκατοστα ειναι τα ψαρια? νουμερο 3 μεγα λαθος,,,, ποτε δεν ταιζουμε στις 2 ωρες δισκο που εχουμε βαλει στο ενυδρειο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, νουμερο 4.....προσαρμογη εκανες????αν στις 2 ωρες ταισες ? και για το τελος,,,,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ,,,,,,Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΚΟΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ,,,,, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ,,,,, υγ αφου ησουν νεος στους δισκους,,,και πηρες δισκακια,,,,δεν σκεφτηκες οτι αυτο που σου ειπε δεν ειναι σωστο μιας και τα ψαρια δεν ζευγαρωνουν μικρα? ειμαι σιγουρος πως τα δισκακια σου και αρρωστα να ηταν,,,η ελαχιστες σου γνωσεις δεν σε βοηθησαν να τα σωσεις,,, κανεις δεν γεννηθηκε παντογνωστης αρα αν μην τι αλλο προσπαθεις να ενημερωθεις,,,προσωπικα διαβαζα 4 μηνες πριν παρω δισκους και εως τωρα δεν εχω αρρωστιες και προβληματα απλα τους δινω οτι χρειαζονται,,,, κανενας νεος δεν καθεται να παρατηρησει τα περιττωματα των ψαριων,,,,, Φίλε μου όπως τα λες θα ανοίξω και εγώ ένα μαγαζί και θα τυπώσω μερικά χαρτιά από τον τυπογράφο στην παραπάνω γωνία και θα λέω ότι έχω γνήσια ψάρια του τάδε. Και θα πάω και εγώ σε διαγωνισμούς με ψάρια που μου είχε δώσει έναν μήνα πριν π.χ ο ΚυρΓιώργος με κρητές τον ΚυρΓιώργο και τον αδερφό του ΚυρΓιώργου και θα σαρώνω τα βραβεία για να κάνω ντόρο το όνομά μου παρουσιάζωντάς τα ώς άλλου. Το έχω ψάξει πολύ καλά, μην μου φέρεις αντιρήσεις σε αυτό. Και κάτι άλλο. Μήπως ξέρεις γιατί ο ΤΑΝ δέν έχει μεγάλους δίσκους? Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήρα δίσκους περίπου 10-11 πόντους, τους πλήρωσα 140 ευρώ περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς και οι δύο πέθαναν σε μια εβδομάδα. ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι νέος για να δεις τα κορδόνια να κρέμονται αγαπητέ φίλε. Και ήμουν νέος στους δίσκους όχι νέος στα ενυδρεία. Είμαι χομπίστας απο το 2003. Ξέρω πολύ καλά τι είναι το άσπρο κορδόνι και επειδή το παλληκάρι μπορεί να είναι φίλος σου μην προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις. Τώρα πήρα 3 δισκάκια 8 πόντους κάτω από 30 ευρώ, και άλλα 3, 10 πόντους κάτω από 50. Ολοστρόγγυλα και υγιέστατα. Χωρίς πιστοποιητικά και χαζομάρες και τα χαίρομαι μια χαρά. ΔΕΝ κάνω κανένα μαγαζί λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 3 Ιανουαρίου 2012 #41 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου όπως τα λες θα ανοίξω και εγώ ένα μαγαζί και θα τυπώσω μερικά χαρτιά από τον τυπογράφο στην παραπάνω γωνία και θα λέω ότι έχω γνήσια ψάρια του τάδε. Και θα πάω και εγώ σε διαγωνισμούς με ψάρια που μου είχε δώσει έναν μήνα πριν π.χ ο ΚυρΓιώργος με κρητές τον ΚυρΓιώργο και τον αδερφό του ΚυρΓιώργου και θα σαρώνω τα βραβεία για να κάνω ντόρο το όνομά μου παρουσιάζωντάς τα ώς άλλου. Το έχω ψάξει πολύ καλά, μην μου φέρεις αντιρήσεις σε αυτό. Και κάτι άλλο. Μήπως ξέρεις γιατί ο ΤΑΝ δέν έχει μεγάλους δίσκους? Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήρα δίσκους περίπου 10-11 πόντους, τους πλήρωσα 140 ευρώ περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς και οι δύο πέθαναν σε μια εβδομάδα. ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι νέος για να δεις τα κορδόνια να κρέμονται αγαπητέ φίλε. Και ήμουν νέος στους δίσκους όχι νέος στα ενυδρεία. Είμαι χομπίστας απο το 2003. Ξέρω πολύ καλά τι είναι το άσπρο κορδόνι και επειδή το παλληκάρι μπορεί να είναι φίλος σου μην προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις. Τώρα πήρα 3 δισκάκια 8 πόντους κάτω από 30 ευρώ, και άλλα 3, 10 πόντους κάτω από 50. Ολοστρόγγυλα και υγιέστατα. Χωρίς πιστοποιητικά και χαζομάρες και τα χαίρομαι μια χαρά. ΔΕΝ κάνω κανένα μαγαζί λάθος. Kατ αρχην,,,,ουτε ειναι φιλος μου το παιδι που εχει το μαγαζι που εννοεις ουτε κολλητος μου,,,απλα ετυχε να τον γνωρισω στο μαγαζι του και μου φανηκε επαγγελματιας ο ανθρωπος και πολυ γνωστης,,,,αντιθετως με εσενα που ολο φασκεις και αντιφασκεις,,,,,κατ αρχην δεν μου απαντησες στις ερωτησεις μου,,,,το οτι οι δισκοι σου ψοφησαν σε μια βδομαδα επρεπε να σε προβληματισει,,,,ειμαι σιγουρος οπως σου ειπα και παραπανω οτι οι ελαχιστες σου γνωσεις δεν βοηθησαν να τους σωσεις((((αν ησουν στο χομπι χρονια θα ηξερες οτι η μεταβαση στους δισκους ειναι κατι ξεωριστο μιας και δεν ειναι τυχαιο οτι αντικειμενικα ειναι απο τα απαιτητικοτερα στην διατηρηση ψαρια του γλυκου νερου))),,,,αμα παρεις ενα ψαρακι απο ph 5-5..6,και το πεταξεις στο 8 μεσα σε 3 δευτερα,,,,ξερεις τι παθαινει???και ειδικα ο δισκος? επισης δεν μου απαντησες που το ξερεις οτι οι δισκοι σου ειναι ασιατες???το γραφουν μηπως στο κουτελο?η στο ειπε ο πετ σοπας??? ανθρωπος που ταιζει στις 2 ωρες τον δισκο του απο την στιγμη που το πηρε,,,χωρις προσαρμογη ,,,χωρις να κανει οτι ''προβλεπεται'' δεν εχει ΙΔΕΑ απο δισκους,,,,ρωτα εμπειρα ατομα και μετα ξανασυζηταμε μαζι,,,, και για το τελος,,,,αν θες να μαθεις ρωτα το μελος του φορουμ panosdj13 ,απο το οποιον πηρα τα δισκακια μου,,,,10 ευρω εκαστος(5-6 cm),,, να σου αποδειξω πως ουδεμια σχεση εχω με κανενα μαγαζι εδω,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS85 3 Ιανουαρίου 2012 #42 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Kατ αρχην,,,,ουτε ειναι φιλος μου το παιδι που εχει το μαγαζι που εννοεις ουτε κολλητος μου,,,απλα ετυχε να τον γνωρισω στο μαγαζι του και μου φανηκε επαγγελματιας ο ανθρωπος και πολυ γνωστης,,,,αντιθετως με εσενα που ολο φασκεις και αντιφασκεις,,,,,κατ αρχην δεν μου απαντησες στις ερωτησεις μου,,,,το οτι οι δισκοι σου ψοφησαν σε μια βδομαδα επρεπε να σε προβληματισει,,,,ειμαι σιγουρος οπως σου ειπα και παραπανω οτι οι ελαχιστες σου γνωσεις δεν βοηθησαν να τους σωσεις((((αν ησουν στο χομπι χρονια θα ηξερες οτι η μεταβαση στους δισκους ειναι κατι ξεωριστο μιας και δεν ειναι τυχαιο οτι αντικειμενικα ειναι απο τα απαιτητικοτερα στην διατηρηση ψαρια του γλυκου νερου))),,,,αμα παρεις ενα ψαρακι απο ph 5-5..6,και το πεταξεις στο 8 μεσα σε 3 δευτερα,,,,ξερεις τι παθαινει???και ειδικα ο δισκος? επισης δεν μου απαντησες που το ξερεις οτι οι δισκοι σου ειναι ασιατες???το γραφουν μηπως στο κουτελο?η στο ειπε ο πετ σοπας??? ανθρωπος που ταιζει στις 2 ωρες τον δισκο του απο την στιγμη που το πηρε,,,χωρις προσαρμογη ,,,χωρις να κανει οτι ''προβλεπεται'' δεν εχει ΙΔΕΑ απο δισκους,,,,ρωτα εμπειρα ατομα και μετα ξανασυζηταμε μαζι,,,, και για το τελος,,,,αν θες να μαθεις ρωτα το μελος του φορουμ panosdj13 ,απο το οποιον πηρα τα δισκακια μου,,,,10 ευρω εκαστος(5-6 cm),,, να σου αποδειξω πως ουδεμια σχεση εχω με κανενα μαγαζι εδω,,,,, Φίλε mod. Είναι πασίγνωστο στο δισκοκοινό ότι το εν λόγω μαγαζί κρατάει τα δισκάκια του σε νερό βρύσης. Σου λέω λοιπόν τα λόγια του σαν να τα ακούω τώρα. "Δεν χρειάζετε μεγάλη προσαρμογή. 20-30 λεπτά αρκούν. Τα δισκάκια είναι στρωμένα." Λέω πουθενά ότι δεν έκανα προσαρμογή εγώ; Και ξέρεις κάτι; Ένας δίσκος από ότι έχω μάθει έως τώρα, ότι και να έχει δεν πεθαίνει σε 7 μέρες. Αυτοί οι δίσκοι λοιπόν κάτι είχαν απο το μαγαζί. Δεν είναι τυχαίο που ο πάνω όροφος αν πας και κοιτάξεις προσεχτικά στο εν λόγω μαγαζί είναι όλο κατάμαυρους δίσκους "δήθεν" στρεσαρισμένους. Αυτό τα λέει όλα. Και εξήγησέ μου που φάσκω και αντιφάσκω. Όπως τα είπα στην αρχή τα λέω και τώρα. Ναι λοπόν. Τάισα γιατί ήθελα να δώ αν τρώνε. Έτσι καταλαβαίνω πιά αν τα δισκάκια που ήρθαν στο σπίτι είναι όντως στρωμένα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ νομίζω γιατί δεν σου έχει τύχει να δώσεις τόσα λεφτά και να πάνε πεταμένα σε τόσες λίγες μέρες. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 3 Ιανουαρίου 2012 #43 Share 3 Ιανουαρίου 2012 που να δειτε τι γινετε στην επαρχια!!!!!! ζητας κατι κ σου ρχετε κατι αλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 3 Ιανουαρίου 2012 #44 Share 3 Ιανουαρίου 2012 (edited) δεν θα κατσω να συνεχισω αυτον τον καβγα,,,,αρχισες να κατηγορεις τους στενκερ δισκους και καταληξαμε σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι,,,, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην κονοτητα των δισκαδων...οπως και σε ειδικο φορουμ για δισκαδες ...το συγκεκριμενο μαγαζι εχει τις καλυτερες κριτικες,,,,τωρα ,,,τι και πως,,και και και,,,,δεν σε καταλαβαινω,,, και επισης δεν ξερω κανεναν πετσοπα στην ελλαδα να τραβιεται στην μαλαισια και σιγκαπουρη για να διαλεξει δισκους για τους πελατους του,,,,, τωρα αν εσυ γουσταρες να κανεις 20 λεπτα προσαρμογη,,,αν σου ειπε αυτος αν ταισες καπακια και και και,,,ειναι δικο σου θεμα,,,, αυτο που ειδα στα λεγομενα σου ειναι οτι εκανες καποια λαθη,,,,τα οποια δεν πρεπει να κανεις και επισης δεν παραδεχεσαι,,,,,,οταν κανεις κριτικη να εισαι ετοιμος και να δεχθεις,,,,οποτε ρωτα καποια εμπειρα παιδια,,,σχετικα με την προσαρμογη των δισκων,,,,ποτε ταιζουμε ,,,τι πρεπει ακριβως να κανουμε στο πρωτο ταισμα,,,ποσο διαρκει η προσαρμογη,,,και και και,,,,,,και οταν μαθεις τα σωστα,,,ξαναγραψε για να με κριτικαρεις,,,, επισης δεν μου ειπες οτι οι δικοι σου ειναι ασιατες????στο ειπε ο πετσοπας? υγ ποτε δεν εχω δωσει πολλα λεφτα για δισκους,,,αυτο ειναι αληθεια,,,ουτε επροκειτο να δωσω,,,,, τωρα αν εσυ εχεις να δωσεις και πας να αγορασεις ψαρια των 100-150 ευρω,,,,χωρις πρωτα να εχεις διαβασει,,,οτι ασπρα περιττωματα ειναι εντερικα προβληματα του ψαριου,,,σορρυ φιλε μου αλλα ειναι προβλημα σου,,,,, και επισης αποκλειεται ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να σου ειπε παπατζα,,,,,γιατι ποιος δισκας δεν ξερεις για τα λευκα περιττωματα>????ποιος????νομιζω οτι δεν υπαρχει,,,,οποτε αποκλειω αυτο το ενδεχομενο, Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος