zaxar 6 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Που μπορώ να βρω δίσκους stenker ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Κατα την γνωμη μου ψαξε για ψαρια απο καποιον λιγοτερο εμπορικο και περισσοτερο σωστο.Ο Stendker δεν νομιζω οτι παραγει τοσο ποιοτητα οσο ποσοτητα Φιλικα Στεφανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 6 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 δεν το γνοριζω αυτο που λει ο φιλος....αλλα υπαρχουν αρκετα δισκομαγαζα που μπορουν να σε βοηθεισουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Στην Αθηνα υπαρχουν 4 καταστηματα που γνωριζω οτι φερνουν στενκερ δισκους . Για να μην θεωρηθει διαδημιση σου στελνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Στην Αθηνα υπαρχουν 4 καταστηματα που γνωριζω οτι φερνουν στενκερ δισκους . Για να μην θεωρηθει διαδημιση σου στελνω πμ. διαφημιση Mπορεις να κανεις και μια αναζητηση στην κατηγορια των καταστηματων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Σου έστειλα πμ με το όνπμα ενός μαγαζιού που είχε μεγάλη ποικιλία προχθές που πέρασα. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Κατα την γνωμη μου ψαξε για ψαρια απο καποιον λιγοτερο εμπορικο και περισσοτερο σωστο.Ο Stendker δεν νομιζω οτι παραγει τοσο ποιοτητα οσο ποσοτητα Φιλικα Στεφανος Παιδια προσεχετε τι λετε Φιλικα Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 6 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω με τον Στεφανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Κατα την γνωμη μου ψαξε για ψαρια απο καποιον λιγοτερο εμπορικο και περισσοτερο σωστο.Ο Stendker δεν νομιζω οτι παραγει τοσο ποιοτητα οσο ποσοτητα Φιλικα Στεφανος Συμφωνω με τον Στεφανο!!! Aυτο που το στηριζετε; Και ρωταω γιατι πρεπει να γραφουμε εμπεριστατωμενα κι οχι στον αερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Κατα την γνωμη μου ψαξε για ψαρια απο καποιον λιγοτερο εμπορικο και περισσοτερο σωστο.Ο Stendker δεν νομιζω οτι παραγει τοσο ποιοτητα οσο ποσοτητα Φιλικα Στεφανος Η διαφορα γερμανου με ασιατη ειναι οτι εχουν περισσοτερες χρωματικες ποικιλιες οι Ασιατες . Συν οτι σε ολες τις εκθεσεις σαρωνουν τα βραβεια σε αντιθεση με τους Γερμανους .... Αυτο απο μονο του λεει πολλα !!! Δεν σημαινει ομως οτι ο Γερμανος δεν παραγει ποιοτητα , ετσι καλο θα ειναι να μην τα ισοπεδωνουμε ολα ..... Γιατι και ο Τονυ Ταν βγαζει ποσοτητα ...... Αλλα ταυτοχρονα εχει και ποιοτητα οποτε δεν εχει βαση αυτο που λες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Δεκεμβρίου 2011 #11 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Η χρωματική ποικιλία όμως δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ποιότητας ενός εκτροφέα δίσκων, έτσι δεν είναι? Ούτε το χρώμα το αποκλειστικό χαρακτηριστικό βάση του οποίου ορίζεται η ποιότητα ενός δίσκου. Σωστά? Νομίζω πως το σχόλιο για τον Stendker ήταν απλά ένα ατυχές σχόλιο, στο οποίο δεν θα πρέπει να δώσουμε περαιτέρω έκταση, εκτός αν τα παιδία που το κάνανε έχουν κάποια επιχειρηματολογία πίσω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Δεκεμβρίου 2011 #12 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Η χρωματική ποικιλία όμως δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ποιότητας ενός εκτροφέα δίσκων, έτσι δεν είναι? Ούτε το χρώμα το αποκλειστικό χαρακτηριστικό βάση του οποίου ορίζεται η ποιότητα ενός δίσκου. Σωστά? Νομίζω πως το σχόλιο για τον Stendker ήταν απλά ένα ατυχές σχόλιο, στο οποίο δεν θα πρέπει να δώσουμε περαιτέρω έκταση, εκτός αν τα παιδία που το κάνανε έχουν κάποια επιχειρηματολογία πίσω του. Αυτο ακριβως ρωτησα κι εγω πιο πανω.Ας περιμενουμε να δουμε επιχειρηματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Δεκεμβρίου 2011 #13 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Η χρωματική ποικιλία όμως δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ποιότητας ενός εκτροφέα δίσκων, έτσι δεν είναι? Ούτε το χρώμα το αποκλειστικό χαρακτηριστικό βάση του οποίου ορίζεται η ποιότητα ενός δίσκου. Σωστά? Νομίζω πως το σχόλιο για τον Stendker ήταν απλά ένα ατυχές σχόλιο, στο οποίο δεν θα πρέπει να δώσουμε περαιτέρω έκταση, εκτός αν τα παιδία που το κάνανε έχουν κάποια επιχειρηματολογία πίσω του. H χρωματικη ποικιλια δεν εχει σχεση με τη μορφολογια του δισκου . ( εκει συμφωνουμε πιστευω ) Το οτι πολλα ψαρια ( δισκοι ) καποιου εκτροφεα εχουν παρει μερος σχεδον σε ολους τους διαγωνισμους - εκθεσεις δισκων και εχουν παρει πρωτιες αυτο τα λεει ολα ( οσων αφορα την μορφολογια ) Και εγω το ιδιο πιστευω οτι εγινε ... ατυχες σχολιο και επειδη υπαρχουν αρκετοι που διαβαζουν πρεπει αυτο που λεμε - γραφουμε να μπορουμε να το στηριξουμε . Στη προκειμενη περιπτωση αυτο που λεω μπορει να εξακριβωθει κανοντας μια αναζητηση Ητε εδω στο φορουμ ητε στο google με τα αποτελεσματα απο διαγωνισμους - εκθεσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Δεκεμβρίου 2011 #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια αποψη μου ειναι δεν την επεβαλα σε κανεναν χαλαροστε.Για μενα οι δισκοι Stendker δεν ειναι ακριβως δισκοι ειναι περιπου τσιπουρες αποδειξη το βιντεακι τα περισσοτερα ψαρια ειναι ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΑ οπως ακριβως το γραφω κανουν ή τηνουν κανουν καρουμπαλο και πολλα απο αυτα τα ζευγαρια που καμαρωνει ο εκτροφεας τους δεν εχουν το βασικοτερο χαρακτηριστηκο του δισκου.Δεν ειναι στρογγυλα ειναι πυραυλοειδη.Δεν λεω πως δεν εχει και καλα ψαρια.Λεω πως παραγει μαζικα ψαρια αδιαφωροντας να παει το χομπυ ενα βημα παραπερα και πουλωντας οτι βρει στο περασμα του εκτος απο τα πολυ παραμορφωμενα ψαρια.Εδω και χρονια ειναι σταθερος στο τι εκτρεφει stadar ρατσες τις ποιο κλασσικες και δεν εχει βγαλει ουτε ενα διαφορετικο ψαρι που πραγματικα ομως να κανει την διαφορα.Ο Ταν αν μου επιτρεπεις λοιπον ναι ειναι ποιοτηκος ΟΧΙ δεν ειναι ποσοτηκος και αυτο ειναι φαινετε(ποσα μαγαζια πουλανε δισκους stendker και ποσα Tan?)Και τουλαχιστον ο ταν εκτος οτι βγαζει συνχα πυκνα κατι καινουργιο για να κινησει το ενδιαφερον του χομπυστα εχει αφιερωσει και ενα μεγαλο μερος στην τελειοποιηση μιας ρατσας.Τα leopard snakeskin και αυτο φαινετε στο οτι ο τυπος σε ολες αυτες τις κατηγοριες χτυπαει κορυφη και σαρωνει βραβεια.Αλλο παραδειγμα και επισης θαυμαζω πολυ τα turquoise του ειναι ο Piwowarski.Γνωμη μου ειναι παιδια και την ειπα και ξεκολλατε με το να προσεχουμε τι λεμε.Τι λεμε?Ο καθενας την αποψη του ανοιχτα στο φορουμ.Στο φιναλε αυτη ειναι και η μαγεια του χομπυ ολοι μαζι ο καθενας με το δικο του τροπο και μυαλο για κατι που αγαπαμε.....Τους δισκους.Ουτε ποσοστα περνω απο τον Ταν ουτε μου εφαγε τα χωραφια o Stendker Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 6 Δεκεμβρίου 2011 #15 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Οτι πληρωνεις αγοραζεις! Και ο Stendker εχει Α" ΔΙΣΚΟΥΣ αλλα λογω τιμης εδω ερχονται Β'. Παντως ολοι μεγαλωνουν και ΕΥΡΩΠΗ και ΑΣΙΑ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ. Πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Δεκεμβρίου 2011 #16 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου ακριβως αυτη τη γνωμη σου ζητησα να αναφερεις. Εγω προσωπικα δεν σου ειπα να προσεχεις τι λες,αλλα να τεκμηριωσεις αυτα που λες. Εμενα εφ'οσον ανεφερες παραδειγματα με καλυψες. Πιστευω τωρα οτι μπορει να γινει μια ενδιαφερουσα κουβεντα..................χαλαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Δεκεμβρίου 2011 #17 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μιλαω για ορμονες μιλαω για αλλα πραγματα και για το τι εχει προσφερει καθενας στο χομπυ.Οι ορμονες δεν ειναι απαρετητα κακο πραγμα για μενα τουλαχιστον αρκει αυτος που τις χρησιμοποιει να το κανει σωστα.Θα ηθελα να μπορω να παρω ενα μωρο δισκακι με χαμηλη τιμη να παρω την χαρα να το μεγαλωσω και να ξερω και πανω κατω τι χρωματα θα παρει οταν θα μεγαλωσει.Απο το να το παρω να δωσω εστω και 30 ευρο να φαω το χρονο μου τις αλλαγες και τα σχετικα και να μου βγει αλλα ντι αλλων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 6 Δεκεμβρίου 2011 #18 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Θα ηθελα πραγματικα να μαθω (και αφου το γραφεις θα ξερεις) μια φορμουλα με ορμονες που κανουν καλο στους Δισκους. Με αγωνια πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Δεκεμβρίου 2011 #19 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Οχι φιλε μου δυστυχως δεν ξερω αλλα και ακομα και αν ηξερα δεν νομιζω να το δοκιμαζα.Ξερω μονο οτι η τεστοστερονη βοηθαει το μπλε χρωμα τωρα δοσολογιες και αλλες ορμονες δεν εχω ψαχτει αν και καποια στιγμη θα το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 6 Δεκεμβρίου 2011 #20 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Μπραβο ! Τετοια μηνυματα πρεπει να περναμε.(αν και εγραψες <οι ορμονες δεν ειναι απαρετητα κακο>). πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 7 Δεκεμβρίου 2011 #21 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 τεστοστερονη στους δισκους για να εχουν ωραιο χρωμα.αντιτοπιγκ γινεται στα ψαρια;ρε τι γινεται στον κοσμο; και τα ψαρια μεσα στην ντοπα; τελικα στο βωμο του κερδους παραβιαζεται τελειως η φυση.και ποιος μου λεει εμενα οτι οι δισκοι που παιρνουν μερος στους διαγωνισμους οπως λεει ο φιλος geosid δεν ειναι "φαρμακωμενοι"; και μετα εμεις χαζευουμε τα ωραια ζωηρα χρωματα τους. ειναι δυνατον το ''φαρμακι'' να μην εχει παρενεργιες στο ψαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 7 Δεκεμβρίου 2011 #22 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες εγω δεν εχω συμφερον ουτε απο Ασια ουτε απο Γερμανια. Εχω δισκους Στενκερ και Ταν. Απο τους δυο προτιμώ Ταν γιατι για μενα βγαζει πολυ καλητερα ψαρια. Γιατι να ειναι ατυχες ενα σχολιο δικο μου??? Μιλαμε για προσωπικες εμπειριες του καθενος μας. Εχω ακουσει χιλια μύρια και για τους δυο και εγω κραταω αυτο που βλεπω στο ενυδρειο το δικο μου και φιλων μου. Αυτα το ολιγα... Φιλικα Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 7 Δεκεμβρίου 2011 #23 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Αντιντοπινγκ ε?Απο οσο ξερω χωρις να εχω λαβει μερος ακομα ναι υπαρχουν ψαρια που κατεβαινουν ντοπαρισμενα με ορμονες σε διαγωνισμους οχι ολα αλλα σιγουρα υπαρχουν.Το καλο ειναι πως σε μια τετοια συζητηση στο simply αν θυμαμαι καλα παλιοτερα ειχαν πει πως ειναι σχετικα ευκολο να ξεχωρισεις ποιο ψαρι εχει παρει και ποιο οχι.Τα παντα για μενα στο χρωμα ειναι η διατροφη του ψαριου.Ναι οι ορμονες στα ψαρια εχουν επιπτωσεις γιατι κυριως δεν χρησιμοποιουντε σωστα(για αυτο ειπα πριν αν ξερει καποιος να τις χρησιμοποιει)φυσικα παιζει ρολο και τι περνει το ψαρι και για ποσο καιρο οπως και σε καθε αλλο ζωντανο οργανισμο.Η τεστοστερονη τονιζει ΜΟΝΟ το μπλε χρωμα.Μακαρι καποια στιγμη στο μελλον(Ελπιζω συντομα) να εχω το χρονο και το χρημα να κατεβω σε διαγωνισμο οχι απαρετητα λαμβανοντας μερος αλλα και ως απλος παρατηρητης. Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2011 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 7 Δεκεμβρίου 2011 #24 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 εγω δεν μπορω να καταλαβω οι μποντιμπιλντεραδες που κατεβαινουν στο mr.olympia με τοση τεστο γιατι δεν μπλεδιζουν;οεο; σοβαρα τωρα δινοντας τεστοστερονη στους δισκους εχει κανεις υποψη του τι βλαβες δημιουργουνται στα εσωτερικα του οργανα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Δεκεμβρίου 2011 #25 Share 7 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Παιδια αποψη μου ειναι δεν την επεβαλα σε κανεναν χαλαροστε.Για μενα οι δισκοι Stendker δεν ειναι ακριβως δισκοι ειναι περιπου τσιπουρες Γνωμη μου ειναι παιδια και την ειπα και ξεκολλατε με το να προσεχουμε τι λεμε.Τι λεμε?Ο καθενας την αποψη του ανοιχτα στο φορουμ.Στο φιναλε αυτη ειναι και η μαγεια του χομπυ ολοι μαζι ο καθενας με το δικο του τροπο και μυαλο για κατι που αγαπαμε.....Τους δισκους.Ουτε ποσοστα περνω απο τον Ταν ουτε μου εφαγε τα χωραφια o Stendker Οπως λες κι εσυ την αποψη σου, ετσι την λεμε κι εμεις, γιατι θιχτηκες χαλαρωσε Το να κανεις δυσφημιση σε εναν απο τους μεγαλυτερους εκτροφεις στον κοσμο δεν ειναι αποψη και μαγεια του χομπυ ΙΜΟ Αποψη ειναι να λες τους δισκους stendker τσιπουρες;;; Δηλαδη βγηκες αμεσως να προφυλαξεις τον φιλο που θελει δισκους stendker;; Eκτος κι αν εχεις τοσο μεγαλη εμπειρια και ξεχωριζεις τα ψαρια απο τις λεπτομερειες Εγω ας πουμε που εβαλα δισκους Ασιας καποιο διαστημα και μου μετεφεραν ιους και ασθενειες στο ενυδρειο με απωλειες τι να πω;;; Τωρα εχω δισκους stendker 2 ετων 18+ εκ. αστερια και υγιεστατα. Με τσιπουρες παντως δεν μοιαζουν Ουτε κι εγω παιρνω ποσοστα απ τον stendker Φιλικα και παλι Βασιλης Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2011 - disc-postman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος