Jump to content

Guppies

pitsiovic

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω σε οποιον γνωρίζει αν το μάυρο σημάδι στο πίσω μέρος της κοιλιάς των θυλικών guppies σημαίνει πως περιμένουμε γεννητούρια ή αν όλα τα θυλικά έχουν αυτό το σημάδι και απλά πρέπει να περιμένω να δω φουσκωμένες κοιλιές.

σημαινει οτι ειναι εγγυος και σχεδον παντα τα γκαπυ ειναι εγγυος. οταν το μαυρο σημαδακι γινει σχεδον τριγονο παει να πει πως κοντευει

Θέλω να ρωτήσω σε οποιον γνωρίζει αν το μάυρο σημάδι στο πίσω μέρος της κοιλιάς των θυλικών guppies σημαίνει πως περιμένουμε γεννητούρια ή αν όλα τα θυλικά έχουν αυτό το σημάδι και απλά πρέπει να περιμένω να δω φουσκωμένες κοιλιές.

Nαι σημαίνει πως περιμένουμε γεννητούρια ειναι τα ματια των μικρων αλλα πρέπει να περιμένης να δεις πολυ φουσκωμένες κοιλιές.

A ok ευχαριστώ πολύ.Και μια ακόμα ερώτηση.Πριν 4 μέρες είδα τον αρσενικό να είναι κοντα στις 2 θυλικές και να κάνει κάτι σπαζμούς.Αυτό είναι διαδικασία της αναπαραγωγής ή κάτι άλλο?Από τότε ο αρσενικός δεν δίνει πολύ σημασία στις θυλικές και δεν τις κυνηγάει. Είναι φυσιολογικό?

Είναι φυσιολογικό εκτός αν το ψάρι δεν δείχνει υγιές.Σε λίγες ημέρες θα τις κυνηγάει ξανά.

Διάβασε κι εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36906&st=0&p=323428entry323428

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?Είναι λογικό το θυλικό να κυνηγάει όλα τα υπόλοιπα?Είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Ναι 100% και είναι και εγκυος.Έχει το μαύρο σημάδι στην κοιλιά του..Και κυκηγάει ένα λίγο πιο μικρό θυλικό κυρίψς που μπήκε εχθές στο ενυδρείο.Αλλα νομίζω το κυνηγάει για να το "χτυπήσει" όχι για πλάκα.......

αν εχεις κρυψονες στο ενυδρειο σου αστο οπως εχει αν δεν εχεις κανονισε να βαλεις κατα τα αλλα αστα θα τα βρουνε ειναι στην γνωριμια :P

αν δεις οτι αρχιζει το μικρο να χανει κοματια απο την ουρα του και απο τα πτερυγια τοτε θα πρεπει να λαβεις παραπανω μετρα αλλα δεν νομιζω

καλο ειναι να ποσταρεις μια φοτο του ενυδρειου σου να δουμε με τι εχουμε να κανουμε

Επειδή έχω κάποιες δουλιές θα προσπαθήσω το απογευματάκι να ανεβάσω φωτο.Αν και νομίζω πως έχω αρκετές κρυψώνες.Μήπως είναι διαστάυρωση Guppy με μονομάχο ή καποιο νέο είδος guppy betta???

Επειδή έχω κάποιες δουλιές θα προσπαθήσω το απογευματάκι να ανεβάσω φωτο.Αν και νομίζω πως έχω αρκετές κρυψώνες.Μήπως είναι διαστάυρωση Guppy με μονομάχο ή καποιο νέο είδος guppy betta???

:blink: :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...