kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Φιλοι μου καλη σας μερα,εχω ενυδρειο Anubia μου εσπασε μια λαμπα,παραμελησα να την αντικαταστησω και μαζεψε μεσα νερο.Τωρα λογικο ειναι να μην αναβει,αλλα θελω να το ανοιξω και να το φτιαξω,δεν μπορω ομως γιατι ειναι φιξαρισμενο. Μηπως το εχει ανοιξει κανεις?και πως. Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 To είχα πάθει και εγώ σε ένα φωτιστικό της juwel..ίδια είναι με της anubias!! Μόνο με κόψε-ράψε φτιάχνετε..δες εδώ.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61186 Kαι εδώ για λεπτομέρειες.. http://www.fishforums.net/index.php?/topic/265546-fixing-juwel-light-bar/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Να εισαι καλα Βαγγελη.Εψαχνα ολο το απογευμα και δεν καταλαβαινα απο που ανοιγει.Καλα οταν χαλασουν τα σταρτες η η μετασχηματιστες τι κανιεις,δεν το σκεφτηκαν?Θα κανω αυτο που μου ειπες,Σευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Δεν έχουν starter αυτά Βασίλη..είναι ηλεκτρονικά ballast!! Το σκέφτηκαν,και πολύ καλά μάλιστα,τι θα κάνεις όταν σου καούν..θα τα σκάσεις χοντρά στην εταιρία να πας να αγοράσεις ολόκληρο φωτιστικό καινούριο.. Μιας και θα το ανοίξεις πάντως σκέψου το ενδεχόμενο να βάλεις ballast του εμπορίου για να μπορείς να βάζεις και λάμπες του εμπορίου στις διαστάσεις που θες..Τ' ακροφύσια θα τα μετακινούσα σε διαστάσεις λαμπών του εμπορίου για να σταματήσεις να "χρυσώνεις" την Juwel και την κάθε εταιρία για λάμπες! ...Μιας και έχουμε αφρικάνικα και δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις στον φωτισμό.. Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 5 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Να εισαι καλα Βαγγελη.Εψαχνα ολο το απογευμα και δεν καταλαβαινα απο που ανοιγει.Καλα οταν χαλασουν τα σταρτες η η μετασχηματιστες τι κανιεις,δεν το σκεφτηκαν?Θα κανω αυτο που μου ειπες,Σευχαριστω καλώς ή κακώς όπως τα περισότερα πράγματα την σημερινή εποχή (φτηνά κυρίως αλλά όχι και απαραίτητα) τα πετάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 καλώς ή κακώς όπως τα περισότερα πράγματα την σημερινή εποχή (φτηνά κυρίως αλλά όχι και απαραίτητα) τα πετάς Τωρα εχω αφθονο χρονο ,οποτε θα προσπαθησω να το φτιαξω,και εαν δεν μπορεσω ,στην θεση του θα βαλω ανεμηστηρακια για το καλοκαιρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 5 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα εχω αφθονο χρονο ,οποτε θα προσπαθησω να το φτιαξω,και εαν δεν μπορεσω ,στην θεση του θα βαλω ανεμηστηρακια για το καλοκαιρη Μια χαρά θα τα καταφέρεις! Το όλο θέμα είναι εμφανισιακό. Δηλαδή πρέπει να το κόψεις όσο καλύτερα γίνεται για να μην φαίνεται χάλια μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Θα μπορέσεις μια χαρά..απλό είναι και απότι έχω καταλάβει πιάνει το χέρι σου!! Απλά σκέψου αυτό που σου είπα.. warhawk δεν τίθεται θέμα εμφάνισης μιας και η ΄τομή' θα γίνει από μέσα...Υπάρχει και η λύση για κόψιμο από πάνω αλλά δεν του την πρότεινα για αυτό ακριβώς τον λόγο!Απλά με τον τρόπο που του έδειξα πρέπει να προσέξει το θέμα της στεγανότητας... Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #9 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Θα μπορέσεις μια χαρά..απλό είναι και απότι έχω καταλάβει πιάνει το χέρι σου!! Απλά σκέψου αυτό που σου είπα.. warhawk δεν τίθεται θέμα εμφάνισης μιας και η ΄τομή' θα γίνει από μέσα...Υπάρχει και η λύση για κόψιμο από πάνω αλλά δεν του την πρότεινα για αυτό ακριβώς τον λόγο!Απλά με τον τρόπο που του έδειξα πρέπει να προσέξει το θέμα της στεγανότητας... Βαγγελη μηπως ξερεις αν η συνδεσμολογια στηριζετε επανω η κατω? Δεν μιλαω για τα καλοδια,αυτα ας κοπουν ,τα φτιαχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Εννοείς που είναι βιδωμένο το ballast;Αν θυμάμαι καλά στην κάτω πλευρά..φαίνεται και στις φωτο απτην παρουσίαση.. Κόψ'το(με τροχό ε) όπως σου δείχνει στις φωτο και αν θες και λίγο πιο 'εξωτερικά' (πιο μεγάλο άνοιγμα δηλαδή).. Ενημέρωνε μας...... Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #11 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 ναι που ειναι βιδομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 5 Δεκεμβρίου 2011 #12 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 ωραία άμα μου κάτσει καμία στραβή στα φέρνω για χειροτεχνία!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #13 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 ωραία άμα μου κάτσει καμία στραβή στα φέρνω για χειροτεχνία!!!! :hysterical: Εγω φταιω που το αφησα ακαλυπτο και μπηκε η υγρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος