toyomania8617 18 Απριλίου 2013 #101 Share 18 Απριλίου 2013 κοσμημα φιλε μου το ενυδρειο σου..........πολλα μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 24 Ιουλίου 2013 #102 Share 24 Ιουλίου 2013 Καμιά φώτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 6 Αυγούστου 2013 Author #103 Share 6 Αυγούστου 2013 (edited) Λέω να σας δροσίσω λίγο καθότι....22 - 23 oC...... Ελπίζω να τα κατάφερα...... :bigemo_harabe_net-69: Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2013 - Samian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Αυγούστου 2013 #104 Share 6 Αυγούστου 2013 Με μια λέξη "τέλειο"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Αυγούστου 2013 #105 Share 6 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σου το ενυδρειο σου ετσι απλα πανεμορφο, πραγματι μας δροσισες, πες μονο τι ψαρια εχεις μεσα?και βεβαια απο τροφη τι χρισημοποιεις?να το χαρεσε, πολλα μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 6 Αυγούστου 2013 #106 Share 6 Αυγούστου 2013 Πολύ όμορφο... είδα τις φωτογραφίες και μαγεύτηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Αυγούστου 2013 #107 Share 6 Αυγούστου 2013 μάσκα αναπνευστήρα και συνέχιζε να μας εντυπωσιάζεις με το υπέροχο έργο σου. έχει ακόμα πολλές ομορφιές ο ανεξερεύνητος βυθός μας. μια χαρά τα πας και μια χαρά τα καταφέρνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #108 Share 7 Αυγούστου 2013 μάλλον θα αρχίσουν να "τρέμουν" οι τροπικοί ύφαλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 7 Αυγούστου 2013 #109 Share 7 Αυγούστου 2013 Πολλα μπραβο φιλε μου....ειναι μαγευτικο..........!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Αυγούστου 2013 #110 Share 7 Αυγούστου 2013 Φοβερό το ενυδρείο σου,εύχομαι να εμπνεύσεις και άλλους να ακολουθήσουν το έργο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Αυγούστου 2013 #111 Share 8 Αυγούστου 2013 Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από την προσεκτική επιλογή οργανισμών... Μπράβο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Αυγούστου 2013 #112 Share 9 Αυγούστου 2013 Μπραβο ρε φιλε, πολυ ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 12 Αυγούστου 2013 #113 Share 12 Αυγούστου 2013 εξαιρετικο φιλε μου δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ενα τροπικο ... οπως ρωτησε και ο Νικος τι τα ταιζεις και τι εχεις απο ψαρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 13 Αυγούστου 2013 #114 Share 13 Αυγούστου 2013 Μπράβο σου, πολύ όμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 15 Αυγούστου 2013 #115 Share 15 Αυγούστου 2013 Τέλεια συνέχεια! Καλά οι ντομάτες ανοίγουν με φώς;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Αυγούστου 2013 #116 Share 16 Αυγούστου 2013 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε samian! Παντα ειναι ομορφο ενα ενυδρειο "δικης μας προελευσης"! Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Αυγούστου 2013 #117 Share 16 Αυγούστου 2013 Το πιο όμορφο μεσογειακό που έχω δει!!! Έχεις κάνει τρομερή δουλειά, και αυτό φαίνεται! Πως καταφέρνεις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες? Με τσίλερ φαντάζομαι. Μπράβο και πάλι μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 22 Αυγούστου 2013 Author #118 Share 22 Αυγούστου 2013 Με μια λέξη "τέλειο"! Πολύ όμορφο... είδα τις φωτογραφίες και μαγεύτηκα! Πολλα μπραβο φιλε μου....ειναι μαγευτικο..........!!!!!! Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από την προσεκτική επιλογή οργανισμών... Μπράβο..... Μπραβο ρε φιλε, πολυ ωραιο Μπράβο σου, πολύ όμορφο!!! Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε samian! Παντα ειναι ομορφο ενα ενυδρειο "δικης μας προελευσης"! Να το χαιρεσαι Σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 22 Αυγούστου 2013 Author #119 Share 22 Αυγούστου 2013 (edited) Καλησπερα σου το ενυδρειο σου ετσι απλα πανεμορφο, πραγματι μας δροσισες, πες μονο τι ψαρια εχεις μεσα?και βεβαια απο τροφη τι χρισημοποιεις?να το χαρεσε, πολλα μπραβο. εξαιρετικο φιλε μου δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ενα τροπικο ... οπως ρωτησε και ο Νικος τι τα ταιζεις και τι εχεις απο ψαρια ? Ευχαριστώ πολύ. Για τα ψάρια και τα ζωντανά καθώς και λοιπά χαρακτηριστικά του ενυδρείου μου όπως έχω καταλήξει μετά από 9 μήνες λειτουργίας, θα πρέπει να περιμένετε λίγο και θα επανέλθω σε επόμενη ανάρτησή μου... μάσκα αναπνευστήρα και συνέχιζε να μας εντυπωσιάζεις με το υπέροχο έργο σου. έχει ακόμα πολλές ομορφιές ο ανεξερεύνητος βυθός μας. μια χαρά τα πας και μια χαρά τα καταφέρνεις!!! Ο βυθός μας δεν είναι ανεξερεύνητος φίλε μου. Αντιθέτως η ζωή και οι ομορφιές του είναι γνωστές από την αρχαιότητα (Αριστοτέλης πχ). Απλά η τροπική ζωή μπορεί να πουλήσει καλύτερα γιατί είναι κάτι που δεν το έχουμε συνεχώς και καθημερινά κοντά μας και μας μαγεύει συνεχώς με τα χρώματα κα ιτην ποικιλία της. Ευχαριστώ πολύ. μάλλον θα αρχίσουν να "τρέμουν" οι τροπικοί ύφαλοι Έλα να αρχίσουν να τρέμουν λίγο τα sps, lps κλπ..... Τέρμα πια οι τροπικοί ύφαλοι....ζήτω οι Μεσογειακές ξέρες :bigemo_harabe_net-74: Φοβερό το ενυδρείο σου,εύχομαι να εμπνεύσεις και άλλους να ακολουθήσουν το έργο σου. Ευχαριστώ πολύ. Δύσκολο το εγχείρημα αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.... Τέλεια συνέχεια! Καλά οι ντομάτες ανοίγουν με φώς;;; Ευχαριστώ πολύ. Πολλές φορές τις βρίσκω και με φώτα ανοιχτές. Ιδιαίτερα κατα την διάρκεια του ταϊσματος ή όταν τινάζω τα detritus. Το πιο όμορφο μεσογειακό που έχω δει!!! Έχεις κάνει τρομερή δουλειά, και αυτό φαίνεται! Πως καταφέρνεις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες? Με τσίλερ φαντάζομαι. Μπράβο και πάλι μπράβο! Ευχαριστώ πολύ. Εννοείται με ψυκτικό. Από τον προηγούμενο μήνα είμαι στους 22 - 23οC. Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2013 - Samian Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Αυγούστου 2013 #120 Share 25 Αυγούστου 2013 Τον χειμώνα σε τι θερμοκρασίες θα τα "μάθεις";; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #121 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Από εδώ και πέρα κατεβάζω σταδιακά με προοπτική έως τον Ιανουάριο να φτάσω στους 16 - 17 οC. Εκεί μέχρι τον Μάρτιο, οπότε σταδιακά ανεβαίνω πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Σεπτεμβρίου 2013 #122 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Από εδώ και πέρα κατεβάζω σταδιακά με προοπτική έως τον Ιανουάριο να φτάσω στους 16 - 17 οC. Εκεί μέχρι τον Μάρτιο, οπότε σταδιακά ανεβαίνω πάλι. Να σε δω όταν θα θές να κάνεις διεργασίες μέσα στο ενυδρείο αν θα βάζεις το χέρι σου... Με 16 βαθμούς... Συγχαρητήρια πάντως, έχεις ένα ωραιότατο ελληνικό διαμαντάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Σεπτεμβρίου 2013 #123 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλεια ειναι ολα μπράβο σου για το μεράκι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #124 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Να σε δω όταν θα θές να κάνεις διεργασίες μέσα στο ενυδρείο αν θα βάζεις το χέρι σου... Με 16 βαθμούς... Συγχαρητήρια πάντως, έχεις ένα ωραιότατο ελληνικό διαμαντάκι! Την κρυάδα την έφαγα όταν έφτιαχνα πέρυσι Νοέμβριο - Δεκέμβριο το ενυδρείο. χαχαχαχχα Ξύλιασαν τα χέρια μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 12 Σεπτεμβρίου 2013 #125 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε βρε Γιωργο βαλε καμια φωτο να χαζεψουμε..δε ματιαζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος