Synagridas 19 Οκτωβρίου 2014 #226 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Δυσκολα τα πραγματα..http://sea-temperature.com/ Εμενα παντως ειχε επιβιωσει ενα χειμωνα μεν αλλα σε κακη κατασταση ,ισως ομως να εφταιγε το λιγο φως και οχι η θερμοκρασια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 19 Οκτωβρίου 2014 #227 Share 19 Οκτωβρίου 2014 βαλε φωτα και αστη δε παθαινει τιποτα απο την αλλη ειναι καιρος να τρεξεις 1 ats Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Οκτωβρίου 2014 #228 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Η δοκιμή συνεχίστηκε και φτάσαμε μέσα Οκτωβρίου. Η θερμοκρασία μειώθηκε σταδιακά τον τελευταίο 1,5 μήνα και αισίως είμαστε στους 20 - 21 οC. Σήμερα μαζί με την αλλαγή που έκανα αποφάσισα να κάνω μια ανασκόπηση της δοκιμής διότι από βδομάδα κατεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία στους 19 - 20 οC. Η φωτογραφία αυτή είναι κατά τον μήνα Αύγουστο Ήδη κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, το θερμοκρασιακό περιβάλλον της chaetto ήταν οριακό. Μένει λοιπόν να διαπιστώσω εάν αντέχει μέχρι τους 16 - 17 οC που είναι και το περιβάλλον που αναμένεται να έχει κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. Βέβαια ο σκοπός δεν είναι απλά η συντήρησή της αλλά και η απόδοσή της στην απορρόφηση νιτρικών και φωσφορικών. Σε αυτό τον όγκο έχει φθάσει μέχρι σήμερα. O χρόνος θα δείξει. Επειδή ειναι τροπική άλγη λογικα θα κρασαρει με θερμοκρασίες κατω των 20C η στην καλύτερη τον περιπτώσεων θα φρενάρει σε ανάπτυξη.. Δεν σου ευχομαι τυποτα απο τα 2 και θα ήθελα να σου βγει σκυλί φιλε μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Οκτωβρίου 2014 #229 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Επειδή ειναι τροπική άλγη λογικα θα κρασαρει με θερμοκρασίες κατω των 20C η στην καλύτερη τον περιπτώσεων θα φρενάρει σε ανάπτυξη.. Δεν σου ευχομαι τυποτα απο τα 2 και θα ήθελα να σου βγει σκυλί φιλε μου... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 2 Νοεμβρίου 2014 Author #230 Share 2 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ήρθε η ώρα για ανανέωση μετά από αρκετό χρονικό διάστημα......Οι ανεμώνες Σφουγγάρι Σπειρογράφοι Αστερίες--Ακατάλληλη σκηνή-- χχχχχχχχΣε ερωτική περίπτυξη με τον σπειρογράφο χχχχχ Μαλακά κοράλια Σκληρά κοράλια Και μερικά ντροπαλά και αεικίνητα έναντι του φωτογραφικού φακού ψαράκια μου... ............... Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2014 - Samian 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Νοεμβρίου 2014 #231 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Οτι και να πω ειναι λίγο εύγε φίλε μου ανυπομονώ απο τωρα για το επόμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Man 2 Νοεμβρίου 2014 #232 Share 2 Νοεμβρίου 2014 απλά πανέμορφα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Νοεμβρίου 2014 #233 Share 3 Νοεμβρίου 2014 εκπληκτικό ενυδρείο φίλε μου! πολλά συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2014 #234 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Εκπληκτικες φωτο και ενυδρειο,πολλα μπραβο φιλαρακι.Περιμενουμε νεωτερα για την συμπεριφορα τις chaeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 3 Νοεμβρίου 2014 #235 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Super!!!!!!!!!!το ενυδρειο σου είναι των ιταλικων μεσογειακων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Νοεμβρίου 2014 #236 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Υπέροχο το εχεις κάνει το ενυδρείο σου.... Τα κοράλλια ειναι σε αψογη κατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Νοεμβρίου 2014 #237 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο σου φίλε το ενυδρείο ειναι εκπληκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 4 Νοεμβρίου 2014 #238 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Πανέμορφα ζωντανα, απλα υπεροχο το ενυδρειο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 5 Νοεμβρίου 2014 Author #239 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Πανέμορφα ζωντανα, απλα υπεροχο το ενυδρειο σου!! Μπράβο σου φίλε το ενυδρείο ειναι εκπληκτικό Υπέροχο το εχεις κάνει το ενυδρείο σου.... Τα κοράλλια ειναι σε αψογη κατάσταση... Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.Συνεχίζουμε για τα καλύτερα Super!!!!!!!!!!το ενυδρειο σου είναι των ιταλικων μεσογειακων! Ευχαριστώ πολύ. Οι ιταλοί με έχουν διδάξει αρκετά σε αυτό τον τομέα, διότι έχουν μεγάλη εμπειρία και βιβλιογραφία - πληροφορίες. Εκπληκτικες φωτο και ενυδρειο,πολλα μπραβο φιλαρακι.Περιμενουμε νεωτερα για την συμπεριφορα τις chaeto. Ευχαριστώ πολύ. Εννοείται οτι θα σας κρατώ ενήμερους. εκπληκτικό ενυδρείο φίλε μου! πολλά συγχαρητήρια απλά πανέμορφα... Οτι και να πω ειναι λίγο εύγε φίλε μου ανυπομονώ απο τωρα για το επόμενο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Συνεχίζουμε για τα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 5 Νοεμβρίου 2014 #240 Share 5 Νοεμβρίου 2014 τι εκανες παλι εχω βαλει το κωστα να σου βρει κι αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Νοεμβρίου 2014 #241 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Υπέροχο το ενυδρείο σου. Και οι φωτο είναι πολύ καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 6 Νοεμβρίου 2014 Author #242 Share 6 Νοεμβρίου 2014 τι εκανες παλι εχω βαλει το κωστα να σου βρει κι αλλα Μεσογειακές ομορφιές ...κάνω !!!!! Για τον Κώστα, καμιά πέννα για να δοκιμάσουμε πάλι και φυσικά ξέρεις τι άλλο....... Ότι φέρει καλό θα είναι..... Υπέροχο το ενυδρείο σου. Και οι φωτο είναι πολύ καλές. Ευχαριστώ πολύ φίλε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Νοεμβρίου 2014 #243 Share 21 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Samian. Εχω την απορια εδω και ημερες πως τα εχει παει η chaeto στις χαμηλές θερμοκρασιες που θα έδινες τωρα. Για ρίξε μια ενοιμερωση για το αγαπημένο μου μεσογειακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 22 Νοεμβρίου 2014 #244 Share 22 Νοεμβρίου 2014 το τελευταιο κοραλι θα το δουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 22 Νοεμβρίου 2014 #245 Share 22 Νοεμβρίου 2014 μολις διαβασα το θεμα σου!!!! πανεμορφο ενυδρειο , πολυ προσεγμενο και καλα μελετημενο!!!!! μπραβο σου φιλε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 22 Νοεμβρίου 2014 #246 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Samian το ενυδρείο σου ειναι διαφήμιση για κάποιον που θέλει μεσογειακό! Χίλια μπράβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Νοεμβρίου 2014 #247 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Samian. Εχω την απορια εδω και ημερες πως τα εχει παει η chaeto στις χαμηλές θερμοκρασιες που θα έδινες τωρα. Για ρίξε μια ενοιμερωση για το αγαπημένο μου μεσογειακό +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 23 Νοεμβρίου 2014 Author #248 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Samian. Εχω την απορια εδω και ημερες πως τα εχει παει η chaeto στις χαμηλές θερμοκρασιες που θα έδινες τωρα. Για ρίξε μια ενοιμερωση για το αγαπημένο μου μεσογειακό Μέχρι στιγμής φαίνεται να πηγαίνει καλά. Είχα μια μικρή υποψία για την μείωση της ικανότητάς της στην απορρόφηση νιτρικών - φωσφορικών, αλλά το τελευταίο δεκαήμερο πείστηκα για το αντίθετο. Έχει μειώσει την ανάπτυξή της αλλά κατά τα άλλα δεν βλέπω άλλη μεταβολή. Φαίνεται θηρίο....αν και αυτή την στιγμή τρέχει στους 18 - 19 oC. το τελευταιο κοραλι θα το δουμε ? Υπομονή...... Χθές τα τακτοποίησα το καθένα εκεί που την "έβρισκε" περισσότερο. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι πέτυχε εύκολα μάλλον η προσαρμογή τους και τρώνε... μολις διαβασα το θεμα σου!!!! πανεμορφο ενυδρειο , πολυ προσεγμενο και καλα μελετημενο!!!!! μπραβο σου φιλε!!!!! Samian το ενυδρείο σου ειναι διαφήμιση για κάποιον που θέλει μεσογειακό! Χίλια μπράβο !!! +10000 Ευχαριστώ πολύ παίδες !!!! Κάνω ότι καλύτερο μπορώ.... Στο πείραμα είμαι συνέχεια....2 χρόνια τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 24 Νοεμβρίου 2014 #249 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Τα ομορφα πολλες φορες ειναι εξω απο την πορτα μας (βλ. Μεσογειος)! Πολλα μπραβο για την επιλογη σου και το πολυ ομορφο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 7 Ιανουαρίου 2015 Author #250 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Τα ομορφα πολλες φορες ειναι εξω απο την πορτα μας (βλ. Μεσογειος)! Πολλα μπραβο για την επιλογη σου και το πολυ ομορφο ενυδρειο σου Η αλήθεια αυτή είναι... Ευχαριστώ πολύ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος