dpap 4 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, το Σάββατο ξεκίνησε η διαδικασία στησίματος του 1ου μου ενυδρείου. Μπήκε νερό,διακόσμηση,βακτήρια,θερμοστάτης και εξωτερικό φίλτρο και σήμερα βλέπω αυτόν τον μικρό επάνω στο τζάμι. Υποπτεύομαι ότι είναι apple snail επειδή το ενυδρείο είναι από συχομπίστα! Τι μπορώ να κάνω για να μην χαθεί ... ; Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 4 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 δεν νομιζω για apple λαθρεπιβατης μου φενεται ασ μας πει καποιος πιο γνωστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 είναι λαθρεπιβάτης και πιο συγκεκριμένα μωρό Ramshorn Snail Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 είναι λαθρεπιβάτης και πιο συγκεκριμένα μωρό Ramshorn Snail Και σε λίγο θα δεις και άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 4 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 Το μόνο δύσκολο είναι να χαθέι μάλιστα στο μέλλον θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με το τάισμα των ψαριών γιατί θα γίνουν άπειρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 Το σαλιγκαρακι ειναι πιθανοτερο να ειναι Gyraulus acronicus. Δεν γινονται μεγαλα, αλλα μπορουν να γινουν πολλα αν βρισκουν ευνοικες συνθηκες. Με anentome helena επερχεται στην πορεια ισορροπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Δεκεμβρίου 2011 Author #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Το ενυδρείο δεν έχει ακόμα ψάρια, θα μπουν σε 2-3 βδομάδες λογικά. Μέχρι τότε ότι βρω το βγάζω ; Έχω διαβάσει εδώ για κάποιο είδος σαλιγκαριού που "φέρεται φιλικά" στους λαθρεπιβάτες ; //edit Ευχαριστώ delta ! Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2011 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 5 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 γνωμη μου αφηνε τα μεσα κανουν καλο στο συστημα μας αν δεις και γινονται απειρα βγαλε μερικα καθαριζουν και τα πιο δυσκολα σημεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 5 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 γιατι να το βγαλεις; καλο κανου κακο δεν κανουν. αν δεις οτι γινονται παρα πολλα τα βγαζεις με το χερι η βαζεις τα helela τα οποια ειναι και πανεμορφα.και εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος