Jump to content

Καλησπερα Απο Salonica..!!!

paopaso

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους! εδω και μια βδομαδα μετετρεψα κι εγο το 75lt ενυδρειο μου απο γλυκο σε αλμυρο..σας διαβαζω εδω και καιρο και μπορω με σιγουρια να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος!!! :) προς το παρον εχω μονο ζωντανο βραχο μεσα 6.5 κιλα και αυριο θα γινουν οι πρωτες μετρησεις..εχω μια εντυπωση οτι θα σας ζαλισω απο δω και περα γι αυτο σας ζηταω απο τωρα την υπομονη σας..!!! ^_^

καλησπερα σε ολους! εδω και μια βδομαδα μετετρεψα κι εγο το 75lt ενυδρειο μου απο γλυκο σε αλμυρο..σας διαβαζω εδω και καιρο και μπορω με σιγουρια να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος!!! :) προς το παρον εχω μονο ζωντανο βραχο μεσα 6.5 κιλα και αυριο θα γινουν οι πρωτες μετρησεις..εχω μια εντυπωση οτι θα σας ζαλισω απο δω και περα γι αυτο σας ζηταω απο τωρα την υπομονη σας..!!! ^_^

Καλως ηρθες.

:thumbup:

:bigemo_harabe_net-74: ....το ότι θα μας ζαλίσεις είναι το μόνο σίγουρο, αλλά λόγω του ότι είμαστε και μαζόχες με τα αλάτια δεν μας πειράζει !!!

Αλλά για να μη ζαλιστείς εσύ περισσότερο από αυτά που θα σου λέμε και που ίσως δεν θα τα καταλαβαίνεις, πέσε με τα μούτρα στο διάβασμα που θα βρεις πολλά άρθρα στην κατηγορία του θαλασσινού ώστε να είσαι κατατοπισμένος.

Καλώς ήρθες λοιπόν.

Καλως ηρθες!

Καλώς ήρθες και μην σε νοιάζει για την ζαλάδα. Εσύ διάβαζε και ρώτα και όλα θα είναι οκ.

Κ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...