jimpsilos 2 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα εχω το μανομετρο και του λειπει η μικρορυθμιση αυτο που ειναι σαν βαλβιδουλα-η μικρορυθμιση ροης... Μπορει να με βοηθησει καποιος... που μπορω να την βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Ανέβασε μια κοντινή φωτογραφία του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimpsilos 3 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ειναι το μανομετρο και εγω ψαχνω μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να ξεβιδώσεις το μαστό που ενώνεται το σωληνάκι παροχής και να δεις τι σπείρωμα είναι ώστε να πάρεις τα κατάλληλα υλικά. Με το μάτι πιστεύω οτι είναι 1/4" R. Στην περιοχή σου δε γνωρίζω που μπορείς να βρεις.Από Αθήνα σε βολεύει να παραγγείλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimpsilos 4 Δεκεμβρίου 2011 Author #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 Ναι φιλε μου για πες μου,την πεμπτη θα ειμαι αθηνα και θα παρω το μανομετρο μαζι μου. Που να ψαξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 Παλαιότερα είχα βρει στην Σπύρου Πάτση στην Tecnopneumatic . Υπάρχουν διάφορα αντίστοιχα μαγαζιά εκεί οπότε θα βρεις κατά 99%. Μου είχε κοστίσει 14€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimpsilos 4 Δεκεμβρίου 2011 Author #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ θα παω να κοιταξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος