αποστολος 2 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα σας.ειμαι καινουριος στο φορουμ κ στο 'αθλημα' του ενυδρειου γενικος.εχω ενα ενυδρειο 140 λιτρα με τρια χρυσοψαρα.πριν απο δυο εβδομαδες αποφασησα να το χαλασω για να βγαλω το φιλτρο βυθου που μου προτεινε ο pet shopας να βαλω αλλα τελικα εφτιαξα μια βομβα νιτρωδων κ οχι ενυδρειο.εδω κ δυο εβδομαδες που το ξαναεστεισα ολα μοιαζουν φυσιολογικα.οι μετρησεις γινονται καθημερινα κ τα επιπεδα νιτρωδων ειναι μηδενικα οπως επισεις κ οι μετρησεις της αμμωνιας.κανω αλλαγη νερου 25% καθε εβδομαδα.πριν απο τρεις ημερες παρατηρεισα πως το κοι που εχω στο ενυδρειο εχει ασπρα στιγματα συην ουρα που οσο περναν οι μερες λινονται περισοτερα.κατα 90%ειναι ich.σημερα εριξα αλατι τυροκομυκο κ ανεωαζω την θερμοκρασια σταδιακα στους 30 c.ας με βοηθησει καποιος με περετερω πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλώς όρισες! Άνοιξε ένα νέο θέμα στις "Ασθένειες γλυκού νερού" , χρησιμοποιώντας τη "Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 2 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Το ξαναστησες με φιλτρο βυθου? Αεραντλια για τους 30 c εχεις? πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 3 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αποστολος 3 Δεκεμβρίου 2011 Author #5 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 το φιλτρο δεν το ξαναεστεισα.εχω αερανλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 Η δημοσίευση που περιλάμβανε τη φόρμα ασθένειας μεταφέρθηκε εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=70269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts