daskalos13 2 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια ελεος με τα ψευτικα ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ... Εχει παρατηρηθει συχνα το φαινομενο στο forum καποιος να γραφει οτι χαριζει και να κοροιδευει τον κοσμο, απλα ισως για να ''ΑΝΕΒΕΙ'' στα ματια των συμφορουμιτων του. Κι αυτο το λεω επειδη βλεπω αγγελιες οτι χαριζεται κατι απο ανθρωπους που πριν λιγο καιρο με παρακαλαγανε για καλυτερες τιμες ή που ξερω προσωπικα οτι δεν εχουν αυτο που γραφουν.... Απλα το καυτηριαζω, λογω ευγενους αμιλλας, δε θα ηθελα να δωσω κανεναν,αλλα ελπιζω καποιοι απλα να το δουν και να συνετιστουν, γιατι ειναι κριμα για ανθρωπους που προσδοκουν κατι και ελπιζουν σε κατι μεσα απο τα ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Αν συμβαινει κατι τετοιο πραγματικα ειναι ασχημο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 εδώ δεν τίθεται θεμα ευγενούς άμιλλας τέτοιες καταγγελιες πρέπει να γίνονται επώνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs1987 2 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Αν συμβαινει κατι τετοιο πραγματικα ειναι ασχημο... συμφωνω απολυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 2 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 εδώ δεν τίθεται θεμα ευγενούς άμιλλας τέτοιες καταγγελιες πρέπει να γίνονται επώνυμα +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Είμαστε ένα ενυδρειακό φόρουμ ταυτόχρονα είπαμε να κάνουμε κάποιες εξυπηρετήσεις στα μέλη μας. Δυστυχώς υπάρχουν μέλη που εκμεταλλεύονται κάποιες κατηγορίες για διάφορους λόγους από αισχροκέρδεια έως φιλοδοξίες. Ευτυχώς όμως είναι λίγοι και το όφελος κοντά στις λίγες εξαιρέσεις είναι μεγαλύτερο γιατί πολλοί χομπιστες εξυπηρετήθηκαν μέσω τον αγγελιών. Για τα 5-10 μαύρα πρόβατα δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε αυτήν την εξυπηρέτηση. Δεν χρειάζονται να ειπωθούν ονόματα εδώ, αυτοί που έχουν την μύγα μυγιάζονται και αποκαλύπτονται από μόνοι τους και μετά χάνονται μέχρι να εμφανιστούν καινούργιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 2 Δεκεμβρίου 2011 Author #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 +10000000 στο φιλο Χρηστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ και εγώ με τον Χρήστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 2 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Είμαστε μια διαδικτυακή κοινωνία και όπως και στην πραγματική κοινωνία υπάρχουν όλων των λογιών οι άνθρωποι, στα τόσες χιλιάδες μέλη που υπάρχουν στο φόρουμ θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οπότε θα πρέπει να αντιδρούμε όπως και στην πραγματικότητα με αδιαφορία και απομόνωση προς αυτά τα άτομα, συμφωνώ απόλυτα με τον σχολιασμό του Χρήστου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικα δεν εχω συναντησει κατι τετοιο , παντος ειναι κριμα να συμβαινουν τετοια πραγματα μεταξυ μας που οσο νανε ο ενας ξερει τον αλλο απο εδω μεσα , απο το τηλεφωνο , απο κοντα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 2 Δεκεμβρίου 2011 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Να μιλησω ανοιχτα και να ρωτησω αν αναφεται το θεμα στο ενυδρειο 800 λιτρων?? Πρεπει καποια στιγμη να μιλαμε ανοιχτα, μιση ντροπη δικη μου μιση του αλλου... Σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 2 Δεκεμβρίου 2011 Author #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Δε θέλω να το συγκεκριμενοποιήσω κι ας μείνει εδώ. Όσοι έπρεπε να το δουν το είδαν ή θα το δουν... Ακόμα κι αν γίνω συγκεκριμένος, μπορεί άνετα ο εμπλεκόμενος να με διαψεύσει, λέγοντας ότι το έχει δώσει κάπου...(σε φίλο του ή σε άλλο nickname που μπορεί να έχει φτιάξει...) και μετά να βγω εγώ ο περίεργος και ο παράφρων......Οπότε αφού δεν έχω αδιάψευστα στοιχεία δεν μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω...Και πάλι όμως δε θα το έκανα δημόσια παρα μόνο σε κάποιον moderator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Δεκεμβρίου 2011 #13 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Δε θέλω να το συγκεκριμενοποιήσω κι ας μείνει εδώ. Όσοι έπρεπε να το δουν το είδαν ή θα το δουν... Ακόμα κι αν γίνω συγκεκριμένος, μπορεί άνετα ο εμπλεκόμενος να με διαψεύσει, λέγοντας ότι το έχει δώσει κάπου...(σε φίλο του ή σε άλλο nickname που μπορεί να έχει φτιάξει...) και μετά να βγω εγώ ο περίεργος και ο παράφρων......Οπότε αφού δεν έχω αδιάψευστα στοιχεία δεν μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω...Και πάλι όμως δε θα το έκανα δημόσια παρα μόνο σε κάποιον moderator. Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Αν διαπιστώσουμε κάτι τέτοιο ένα μήνυμα σε κάποιο moderator και μπορεί να το διασταυρώσει ο ίδιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 2 Δεκεμβρίου 2011 #14 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω εν μερη, απλα παρασυρθηκα απο τη δημοσια διαβουλευση του γιωργακη...(βλεπε Γ.Α.Π.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 2 Δεκεμβρίου 2011 #15 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεστε αλλα οπότε μιλήσει με άτομο απο το φόρουμ που χαρίζουν οι αγγελίες τους είναι πραγματικές..... Πάντως καλο είναι τα πράγματα να λέγονται με το όνομα τους για να προφυλλασονται οι υπόλοιποι....γνώμη μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Δεκεμβρίου 2011 #16 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς παιδιά και οι διαχειριστές δεν μπορούν να επέμβουν ώστε να βγει ένα σαφές συμπέρασμα.... θα μπορούσε ο "δράστης" να σκαρφιστεί ένα σωρό δικαιολογίες, οπότε ο οποιοσδήποτε θα έπρεπε να παίζει και τον ρόλο του δικαστή. Δυστυχώς και πάλι οι συναλλαγές (όποιου είδους) έχουν και τα στραβά τους, που ευτυχώς είναι λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Δεκεμβρίου 2011 #17 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Δε θέλω να το συγκεκριμενοποιήσω κι ας μείνει εδώ. Όσοι έπρεπε να το δουν το είδαν ή θα το δουν... Ακόμα κι αν γίνω συγκεκριμένος, μπορεί άνετα ο εμπλεκόμενος να με διαψεύσει, λέγοντας ότι το έχει δώσει κάπου...(σε φίλο του ή σε άλλο nickname που μπορεί να έχει φτιάξει...) και μετά να βγω εγώ ο περίεργος και ο παράφρων......Οπότε αφού δεν έχω αδιάψευστα στοιχεία δεν μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω...Και πάλι όμως δε θα το έκανα δημόσια παρα μόνο σε κάποιον moderator. Το εκανες ομως για ολους εμας που χαριζουμε και δεν πουλαμε.Αν δεν εχεις την βουληση η τα κοτσια να στηριξεις την αποψη σου ,καλυτερα ειναι να μην ανοιγεις θεματα που θιγουν πολλους απο εμας.(Ξερω παρα πολλα παιδια που χαρισαν και χαριζουν,iσωςοχι Ferrari αλλα πολλα ενυδρειακα και οχι μονο)Εφοσον το ανοιγεις πεστα για να ξερουμε για ποιους μιλας,Εδω μεσα πρεπει να ανοιγουμε θεματα που μας ενωνουν και οχι αυτα που μας χωριζουν, Τωρα αν υπαρχουν και 5-10 αρωστημενα μυαλα,δεν ειναι λογος να βαζουμε λασπη στον ανεμηστηρα και να ανοιγουμε θεματα που τουλλαχιστον εμενα με θιγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #18 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Καπου εχασες το δασος οποτε και το θεωρω ανωφελο να απαντησω σε κατι... Με καλυψανε οι moderator και καπου εδω θα ηθελα το θεμα να κλεισει... Κι εγω χαρισα προχθες 2 αεροπορικα εισιτηρια πχ και εγραψα και ποιος τα πηρε... Δεν ριχνω λασπη και προς τον εαυτο μου δηλαδη.................ελεος......... Δε θα απαντησω περεταιρω σε καποιον φιλο και σιγουρα δεν κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια, εχω συνδεσμο κοινωνικης δικτυωσης με την ταυτοτητα μου στο προφιλ . Δε θα ξανανοιξω θεμα γιατι με ενοχλησε αυτη η προσωπικη αντιπαραθεση και δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, Ειναι κριμα να μου καταλογιζεται οτι δεν εχω κοτσια η βουληση και λυπαμαι γι αυτο, αλλα επειδη ειμαι εκπαιδευτικος η παιδεια μου δε μου συγχωρει την ρουφιανια και την στοχοποιηση,παρα μονο τον δημοκρατικο ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ... Ευχαριστω για τη φιλοξενια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 5 Δεκεμβρίου 2011 #19 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 +1000 daskale Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis00 5 Δεκεμβρίου 2011 #20 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Δάσκαλε κάλα έκανες και άνοιξες το θέμα και πραγματικά χαίρομαι για τον τρόπο που προσέγγισες το πρόβλημα, γι' αυτό μη μασάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Δεκεμβρίου 2011 #21 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα κλειδώνει καθώς το ζήτησε ο συγγραφέας. Μια συμβουλή προς όλους: Προσέχετε τις συναλλαγές σας με άτομα που δε γνωρίζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts