teo-95 30 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας ειχα κάνει το λάθος και πήρα εναν common pleco αλλα το ενυδρειο μου ειναι 112λίτρα θα ήθελα να ξέρω μήπως υπάρχει καποιο είδος που να είναι νάνος ωστε να είναι καταλληλος για τα λιτρα γιατι ειναι το αγαπημένο μου ειδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 30 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2011 ψαξε για την οικογενεια των ancistrus. πολυ πολυ μεγαλη ποικιλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 30 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 30 Νοεμβρίου 2011 ψαξε για την οικογενεια των ancistrus. πολυ πολυ μεγαλη ποικιλια... ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 1 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Δες τα κι αυτα... Panaque maccus Chaestoma milesi Parotocinclus jumbo Peckoltia L008 Peckoltia arenaria L009 Peckoltia vittata L 140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 5 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Τα cf. cirrhosus θα τα βρείς πολυ πιο ευκολα απο τα υπόλοιπα. Σχετικά ευκολα είναι να βρείς και τα parotocinclus jumbo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος