johnbaggios 18 Δεκεμβρίου 2014 #626 Share 18 Δεκεμβρίου 2014 ειχα και γεννα με το κενουριο σεταπ!!!! πηραν φορα σε λεω!!!! Ε φτου φτου φτου τοτε σε λεω!Χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Δεκεμβρίου 2014 #627 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Τρομερα ψαρια!! ποσα απο τα μικρα θα μεινουν με τα μεγαλα οταν μεγαλωσουν και αλλο? Ο αρσενικος ποσο εχει φτασει? Οι πετρες σου ρε φιλε ειναι φοβερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #628 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω αδερφε!!! εχω βαλει προς το παρρον 16 μικρα μεσα... θελω μεγαλο χαρεμι! δεν θα μεινουν ολα εκει φυσικα..... ο μεγαλος ειναι 30cm.... οι πετρες ειναι θεμα ναι.... 120 κιλα απο θεσσαλονικη της μετεφερα.... ειχα κιαλη γεννα σημερα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #629 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μπραβο αυτα ειναι!! Ααααα μικρουλης εχεις σκοπο να πας σε μεγαλητερο ή θα σε φτασουν αυτα τα λιτρα για να φιλοξενησεις και μερικα απο τα μικρα οταν μεγαλωσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #630 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 πολλα εχω στο μυλαλο μου αλλα εαν ειμαι οικονομικα καλα θα παω σε 3+ λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #631 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Μακαρι φιλε να εισαι καλα οικονομικα (και γενικα , φυσικα) και να μπορεσεις να το κανεις θα ειναι φοβερο , με αυτα τα υπεροχα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #632 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω φιλε να σαι καλα! αυτα τα θυρια θελουν λιτρα!!! τα φανταζομαι σε ενα βιοτοπικο 3-4 τονους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #633 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πωωωω θα ειναι πολυ τουμπανο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George George 8 Ιανουαρίου 2015 #634 Share 8 Ιανουαρίου 2015 υπέροχο δεν χρειάζονται αποχωρισμοί ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος