Παναγιώτης Κ 21 Οκτωβρίου 2013 #526 Share 21 Οκτωβρίου 2013 η θαλασσα ειναι κατι που ηταν παντα στο μυαλο μου αλλα τοσο καιρο φοβομουνα να ξεκινησω.... ξερω πως το κοστος ειναι αυτο που με κραταει αλλα θα το κανω σιγα σιγα.... το δικο σου τι απεγινε? το ξεστησες? πιστευω οσο μπελας και αν ειναι ,αυτο που βλεπεις σε δικαιωνει.... παντος θα κοιταξω εαν βρω μεταχηρισμενο εξοπλησμο απο καποιον χομπιστα ,θα το προτημουσα για το ξεκηνημα στα 200 λιτρα... προς το παρον εμαι την φαση του διαβασματος! Έτσι! Διάβασε καλά, να ξέρεις κάποια πράγματα και μετά αναζήτησε εξοπλισμό. Μάζεψε σιγά σιγά τον εξοπλισμό και μόλις είσαι έτοιμος τότε το κάνεις. Το ενυδρείο το έχεις ή θα προβείς σε αγορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 21 Οκτωβρίου 2013 Author #527 Share 21 Οκτωβρίου 2013 το ενυδρειο το εχω ναι .... ειναι ο κυβος που ειχα για γενηστρα 200 λιτρα...εχω και 2 κοραλια που θα χρησιμευσουν... ολα τα αλλα θα τα αγωρασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Οκτωβρίου 2013 #528 Share 21 Οκτωβρίου 2013 το ενυδρειο το εχω ναι .... ειναι ο κυβος που ειχα για γενηστρα 200 λιτρα...εχω και 2 κοραλια που θα χρησιμευσουν... ολα τα αλλα θα τα αγωρασω Ψόφια φαντάζομαι... Δεν χρειάζονται. Είναι όπως τα πλαστικά φυτά στο γλυκό. Θα φαίνονται άσχημα, θα πιάσουν άλγες κλπ κλπ. Τι διαστάσεις ο κύβος? 60χ60χ60? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Οκτωβρίου 2013 #529 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Μήπως εννοεί κυκλοφορητές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Οκτωβρίου 2013 #530 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Μήπως εννοεί κυκλοφορητές ; Μάλλον. Δεν το σκέφτηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 21 Οκτωβρίου 2013 Author #531 Share 21 Οκτωβρίου 2013 ναι κυκλοφοριτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Νοεμβρίου 2013 Author #532 Share 7 Νοεμβρίου 2013 παιδες μια ερωτηση... τι γνωμη εχεται για λαμπα uv στο ενυδρειο...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Νοεμβρίου 2013 #533 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Εχεις καποιο θεμα Σακη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 7 Νοεμβρίου 2013 #534 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Καλη αρχή στην θάλασσα αφρικανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Νοεμβρίου 2013 Author #535 Share 7 Νοεμβρίου 2013 οχι δεν ειχα θεμα... τελικα ακυρο η θαλασσα.... πολλα τα εξοδα ..λιγα τα εσοδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Νοεμβρίου 2013 #536 Share 8 Νοεμβρίου 2013 έτσι μπράβο άσε τις αλμύρες αγόρι μου για άλλους !!!χαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Νοεμβρίου 2013 Author #537 Share 8 Νοεμβρίου 2013 λοιπον στο ενυδρειο εδω και πολυ καιρο ειχα βγαλει της 2 blue mpimbwe ( αυτες που εβαλα αγγελια ) και το ενυδρειο ειχε ηρεμισει παρα πολυ... προσθεσα στο χαρεμι 1 ακομη πανεμορφο θυλικο 15 cm και τωρα ο ζαιρ μου εχει 4 4 γυναικαρες για παρτυ του!!!! ο αρσενικος ειναι στα 30cm και τα θυλικα απο 13-16cm! ελπιζω αυτον τον χειμωνα να δω ουριτσες !!! επεσε λιγο κηνυγητο στην αρχη γιατι δυσκολα δεχονται αλλο ψαρι στο χαρεμι αλλα τωρα μετα απο μια μερα εχουν ηρεμισει... τα πτεριγια της ηταν φανταστικα οταν ηρθε, μετα το κηνυγιτο σκηστικαν λιγο αλλα με 2-3 αλαγες νερου θα ξαναεπανελθουν στην αρχικη τους κατασταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Νοεμβρίου 2013 #538 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Κούκλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Νοεμβρίου 2013 #539 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Να σου ζήσει Σάκαρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Νοεμβρίου 2013 Author #540 Share 8 Νοεμβρίου 2013 να στε καλα παιδες!!! χαζευω τα μεγαλα κατω πτερυγια της!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Νοεμβρίου 2013 #541 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Ωραία! Τώρα ευχόμαστε και για ουρίτσες με κανονική γέννα! ΥΓ: Αν θυμάμαι είχες δει μικρό απο τις zair με striping? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Νοεμβρίου 2013 Author #542 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ναι ειχα βγαλει αλλα επιδη εκανα την χαζομαρα και τα εβαλα στην ιδια γενιστρα με τα μαλαουι το χτηπησαν και το εχασα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 8 Νοεμβρίου 2013 #543 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ωραίο το κορίτσι σου χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Νοεμβρίου 2013 Author #544 Share 27 Νοεμβρίου 2013 παιζοντας με τοον φακο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Νοεμβρίου 2013 #545 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Γεια σου ρε Σάκαρε με τις ψαρούκλες σου!! Να σου ζήσουν φίλε μου! Βλέπω έχεις βάλει και PVC ανάμεσα από τις πέτρες ε? Κάτι πολύ χρήσιμο για έξτρα σπηλιές. Πως βλέπεις τις φροντόζες με τις πέτρες? Τις χρησιμοποιούν? Ψάχνουν για ανοίγματα να χωθούν ή δεν τις ενδιαφέρουν καν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Νοεμβρίου 2013 Author #546 Share 27 Νοεμβρίου 2013 καλημερα! ναι το σκεπτικο ηταν σωληνες pvc και απο πανω πετρες ετσι ωστε να μην πληγονονται τα ψαρια μεσα στης πετρες... ο αρσενικος χρησιμοποιει συνεχεια την φωλια... f100 - f120... απο την μερα που εβγαλα της mpimbwe υπαρχει ταξη μεσα στο ενυδρειο μιας και δεν ειπαρχει δευτερος αρσενικος για να ανταγωνιζεται.... η καινουρια θυλικια εδω και 1 μηνα που εχει μπει μεσα την κυνηγανε και την εχουν χτυπησει λιγο... τπτ το ανοισυχητικο αλλα μεχρι να την δεχτουν στο κοπαδι θα περασει συγουρα καποιος χρονος.... το περιμενα βασικα αυτο γιατι ειναι ψαρια που πανε σε ομαδες και δυσκολα βαζουν αλλο μεσα στο κοπαδι τους.... το καινουριο θυλικο κατεβασε και τριγωνο που σημενει πως ηθελε να ζευγαρωσει αλλα ο αρσενικος δεν ενδιαφερθηκε καθολου... θα δειξει στο μελλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 27 Νοεμβρίου 2013 #547 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Υπέροχα τα ψάρια σου φιλέ ΚΟΥΜΑΝ να τα χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 27 Νοεμβρίου 2013 #548 Share 27 Νοεμβρίου 2013 μπράβο ρε φιλαράκι .πολύ όμορφες φωτογραφίες .καλά για τα ψάρια το έχουμε πει πάρα πολλές φορές .απλά τέλεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 27 Νοεμβρίου 2013 #549 Share 27 Νοεμβρίου 2013 Βαλε κανενα ματακι! τελεια ειναι! μπραβο ρε φιλε :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Νοεμβρίου 2013 Author #550 Share 27 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω παιδια! να στε καλα... εχω βαλει ματι ενοειτε!!!! χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος