Jump to content

700 Λιτρο Φροντοζαδικο !!!!

ΚΟΥΜΑΝ

Recommended Posts

ενοητε!

Σακη εχεις τρελανει κοσμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε!!!!!!!!

τα ματιασαμε τα μομπα! δεν εμηνε τπτ! αυτο που ηποπτευομαι ειναι πως δεν χορεψε με τον αρσενικο καθολου γιαυτο δεν γονιμοποιηθηκαν.. ισως τα εβγαλε απο μονη της και τα εβαλε στο στομα.... εγω παντος δεν τα ειδα να χορευουν,,,, δεν πειραζει, next time!!...

ρε γκαντεμη πανε και αυτα? :chair:

δε πειραζει ,θα βγουν της μπουκωμενης μη μασας ,

αλλά νομιζω φταίει οτι είσαι νέος χομπίστας :bigemo_harabe_net-74: θα σε διδαξω μη μου στενοχωριέσαι

ο κάλβος χαμενε ωραιος , και τα λελπούπια μια χαρά , αλλα δε θα τον εβαζα με τις φροντοζες :bigemo_harabe_net-127:

Ολοκληρα ψαρακια εγιναν τα ατιμα,να τα χαιρεσαι Σακη,ετσι οπως το πας ,θα γινεις φροντοζοπαραγωγος :D

Το έχεις διασταυρώσει μήπως πριν τα πάρεις τα είχε ευλογήσει ο μητσοτάκης με <<βιο ανθόσπαρτο καλούς απογόνους>>?

Δεν εξηγείτε αλλιώς!

Το έχεις διασταυρώσει μήπως πριν τα πάρεις τα είχε ευλογήσει ο μητσοτάκης με <<βιο ανθόσπαρτο καλούς απογόνους>>?

Δεν εξηγείτε αλλιώς!

:hysterical: :hysterical:

Φίλε ΚΟΥΜΑΝ, παρακολουθώ καιρό το θέμα σου και πραγαμτικά μαγεύομαι από το αποτέλεσμα :bowdown:

συνέχισε με αυτό το ρυθμό!!...

παιδες!!!! επεζησε ενα μομπα!!!! πρεπει να ειναι πολυ μαχιμο το ατιμο!!! βασιλη κανε χορο για mpimbwe το καλοκαιρι που θα σου ερθω!

ναι ειχε μεινει 1 τελευτεο αυγο αλλα δεν ηλπιζα σε αυτο... μου ειπαν σημερα απο το σπιτι πως εβγαλε ουριτσα και κεφαλακι κανονιακ!! ουτε εγω το εχω δει!φωτο τωρα....σε 2 βδομαδες!

:thaman: :thaman: :thaman: :thaman:

για το φροντοζακι ειναι το you are the man , όχι για σένα :bigemo_harabe_net-66:

ευχαριστω για το ενδιαφερον παναγιωτη! τα μικρα μεγαλωνουν οπως και το μομπακι!!! ολα δειχνουν οκ απ οτι μου λενε!

φιλε τη να πω δεν εχω λογια ολη η εξεληξη απο την αρχη μεχρη και τωρα ειναι απιστευτη..

μπραβωσου και σου ευχομαι τα καλητερα.

οταν ειμαι ετημος με το δικομου θα σε παρω τηλεφονο.

ευχαριστω αντρεα! τα ψαρια αυτα ειναι τρελη καψουρα και θα το καταλαβεις και εσυ οταν τα αποκτησεις!

την παρασκευη που κατεβενω φιλαρακι!!!! το μομπακι το αφησα αυγο και μου λενε πως εχει βγαλει μπαρες!!! με νιωθεις???? ανηπομονω να παω να δω το ενυδρειο μου!!! την καψουρα μου!!!!

απντειτ!!

DSC00525_zpsfd09d489.jpg

DSC00498_zps50969f55.jpg

DSC00492_zpsa4332d3a.jpg

και το μαχιμο μομπακι!!! τον επομενο μηνα θα δωσω τα 15 κρατημενα φροντοζακια και θα μου μεινουν 11

DSC00528_zpsc8d2c3c6.jpg

Απλά υπέροχα πράγματα ... Εύχομαι τα ψαράκια να πάνε σε άξια χέρια όπως τα δικά σου ! :)

ευχαριστω αγορινα μου! οποιος χομπιστας και να τα παρει θα του κανω μαθηματα θελει δεν θελει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...