ΚΟΥΜΑΝ 4 Δεκεμβρίου 2012 Author #351 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 ενοητε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 4 Δεκεμβρίου 2012 #352 Share 4 Δεκεμβρίου 2012 Σακη εχεις τρελανει κοσμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #353 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 τα ματιασαμε τα μομπα! δεν εμηνε τπτ! αυτο που ηποπτευομαι ειναι πως δεν χορεψε με τον αρσενικο καθολου γιαυτο δεν γονιμοποιηθηκαν.. ισως τα εβγαλε απο μονη της και τα εβαλε στο στομα.... εγω παντος δεν τα ειδα να χορευουν,,,, δεν πειραζει, next time!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 5 Δεκεμβρίου 2012 #354 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 κριμα ρε σακαρε...δεν πειραζει ομως..εισια δυνατος χομπιστας και δε σε φοβαμαι καθολου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 8 Δεκεμβρίου 2012 #355 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 ρε γκαντεμη πανε και αυτα? δε πειραζει ,θα βγουν της μπουκωμενης μη μασας , αλλά νομιζω φταίει οτι είσαι νέος χομπίστας θα σε διδαξω μη μου στενοχωριέσαι ο κάλβος χαμενε ωραιος , και τα λελπούπια μια χαρά , αλλα δε θα τον εβαζα με τις φροντοζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Δεκεμβρίου 2012 #356 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Ολοκληρα ψαρακια εγιναν τα ατιμα,να τα χαιρεσαι Σακη,ετσι οπως το πας ,θα γινεις φροντοζοπαραγωγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Δεκεμβρίου 2012 #357 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Το έχεις διασταυρώσει μήπως πριν τα πάρεις τα είχε ευλογήσει ο μητσοτάκης με <<βιο ανθόσπαρτο καλούς απογόνους>>? Δεν εξηγείτε αλλιώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Δεκεμβρίου 2012 #358 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Το έχεις διασταυρώσει μήπως πριν τα πάρεις τα είχε ευλογήσει ο μητσοτάκης με <<βιο ανθόσπαρτο καλούς απογόνους>>? Δεν εξηγείτε αλλιώς! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Δεκεμβρίου 2012 #359 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε ΚΟΥΜΑΝ, παρακολουθώ καιρό το θέμα σου και πραγαμτικά μαγεύομαι από το αποτέλεσμα συνέχισε με αυτό το ρυθμό!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #360 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 παιδες!!!! επεζησε ενα μομπα!!!! πρεπει να ειναι πολυ μαχιμο το ατιμο!!! βασιλη κανε χορο για mpimbwe το καλοκαιρι που θα σου ερθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Δεκεμβρίου 2012 #361 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Όταν λές επέζησε? Απο τα αυγά? Άντε ρε! Έβγαλε ουρά? Για ρίξε καμια φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #362 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 ναι ειχε μεινει 1 τελευτεο αυγο αλλα δεν ηλπιζα σε αυτο... μου ειπαν σημερα απο το σπιτι πως εβγαλε ουριτσα και κεφαλακι κανονιακ!! ουτε εγω το εχω δει!φωτο τωρα....σε 2 βδομαδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 9 Δεκεμβρίου 2012 #363 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 :thaman: :thaman: για το φροντοζακι ειναι το you are the man , όχι για σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Δεκεμβρίου 2012 #364 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Σάκη τι λένε τα μικρά? Ο μομπάκος που επέζησε τι λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #365 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω για το ενδιαφερον παναγιωτη! τα μικρα μεγαλωνουν οπως και το μομπακι!!! ολα δειχνουν οκ απ οτι μου λενε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Δεκεμβρίου 2012 #366 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Ok. ¨Οταν μπορείς, και αν μπορείς, βαλε καμια φωτό να τα καμαρώσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 23 Δεκεμβρίου 2012 #367 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 φιλε τη να πω δεν εχω λογια ολη η εξεληξη απο την αρχη μεχρη και τωρα ειναι απιστευτη.. μπραβωσου και σου ευχομαι τα καλητερα. οταν ειμαι ετημος με το δικομου θα σε παρω τηλεφονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #368 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω αντρεα! τα ψαρια αυτα ειναι τρελη καψουρα και θα το καταλαβεις και εσυ οταν τα αποκτησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 #369 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Σάκη τι λένε τα μικρά? Έχουμε φωτός? Εξελίξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #370 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 την παρασκευη που κατεβενω φιλαρακι!!!! το μομπακι το αφησα αυγο και μου λενε πως εχει βγαλει μπαρες!!! με νιωθεις???? ανηπομονω να παω να δω το ενυδρειο μου!!! την καψουρα μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 24 Δεκεμβρίου 2012 #371 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 μπραβο ρε σακαρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Δεκεμβρίου 2012 Author #372 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 απντειτ!! και το μαχιμο μομπακι!!! τον επομενο μηνα θα δωσω τα 15 κρατημενα φροντοζακια και θα μου μεινουν 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Δεκεμβρίου 2012 #373 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Απλά υπέροχα πράγματα ... Εύχομαι τα ψαράκια να πάνε σε άξια χέρια όπως τα δικά σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Δεκεμβρίου 2012 Author #374 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω αγορινα μου! οποιος χομπιστας και να τα παρει θα του κανω μαθηματα θελει δεν θελει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Δεκεμβρίου 2012 #375 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Mπράβο ρε σάκαρε! Να σου ζήσουν τα μικρά! Έχεις άλλο μπούκωμα απο καμια μομπίνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος