Jump to content

700 Λιτρο Φροντοζαδικο !!!!

ΚΟΥΜΑΝ

Recommended Posts

Αντε, αρχισε το ξεφουσκωμα. Για τροφη ριχνεις κατι ;;;

ευχαριστω παιδες!Στρατο καλωςηρθες και παλι στην παρεα μας! θα ενημερωνω ενοητε! σημερα ειδα κατι περιεργο σε ενα ψαρακι.το αυγο του εχει παραξενα χρωματα και μιαζει να χαλαει .το βλεπω που κουναει την ουριτσα (αρα ειναι ζωντανο) αλλα φοβαμαι μην ειναι αρωστο και κανει ζημια και στα αλλα. (ετσι την πατησα πριν μερικες μερες) θα προσπαθησω να βγαλω τωρα μια φωτο και να την ανεβασω!

δεν ειναι τυχαιο που ειναι 13 μερα και αναγκάστικα να αφαιρεσω ενα ψαρακι γιατι οντως φενοταν οτι πηγενε πολυ χαλια..

13-1.jpg

13-2.jpg

13.jpg

ναι ειναι μαγικο αλλα στεναχοριθηκα για το τελευτεο που αναγκαστικα να το βγαλω και ηταν ζωντανο... :bigemo_harabe_net-63:

ναι ειναι μαγικο αλλα στεναχοριθηκα για το τελευτεο που αναγκαστικα να το βγαλω και ηταν ζωντανο... :bigemo_harabe_net-63:

Μη στεναχωριέσαι, κάνεις το καλύτερο δυνατό ;)

Με το καλό να προχωρήσουν τα υπόλοιπα και συνέχισε την καθημερινή ενημέρωση! :)

υγ: βλέπω καθημερινά το πόστ σου αλλά δε ποστάρω συνέχεια μη γεμίζω το θέμα εγώ (το ίδιο πάνω κάτω και οι υπόλοιποι φαντάζομαι) :P

ευχαριστω Γιωργο! απορω γιατι να μολυνθηκε τωρα μετα απο τοσες μερες , οχι για το 1 ψαρακια αλλα για την αιτια μηπως μαθω απο αυτο και δεν εχω αλλες απωλειες!

Δυστυχως Σακη δεν μπορεις να ξερεις απο τι προηλθε η μολυνση.Το θετικο ειναι οτι δεν πρεπει να στεναχωριεσαι,γιατι κανεις οτι περναει απ'το χερι σου για να τα μεγλωσεις.Και πιστευω οτι θα τα καταφερεις.

:)

ευχαριστω στρατο! παρασκευη θα την κανω για 1ή 2 βδομαδες θεσσαλονικη για δουλεια και θα εκπαιδευσω την αδερφη μου να τα προσεχει...φανταστειτε την αγωνια που θα εχω... θα της πω να βγαζει και απο 1-2 φωτο καθε μερα και θα της ανεβασω ολες μαζι οταν γυρισω με το καλο.

ημερα 14 και χαζευω που κουνανε τα διπλανα πτερυγια τους για να ισοροποισουν και οι ουριτσες πανε περα δωθε!

14.jpg

Αρχιζουν και φαινονται τα σπλαχνα τους.Τελικα ποσα ειναι τωρα Σακη?

ειναι 22!!!! ετημασου βασιλη να φιλοξενησεις μερικα με τον καιρο! ειναι σαν αυτο του προφιλ σου!

τα ψαρακια πανε πολυ καλα και εχουν μεγαλωσει αρκετα! δυστηχος επηδη οπως εγραψα ειμαι θεσσαλονικη για δουλεια ( και θα ειμαι για 1 μηνα ) και δεν μπορω να σας ανεβασω φωτο. ειναι ομως σε καλα χερια και τα προσεχουν με το παραπανω! εχω βαλει να τα βγαζουν φωτο καθε μερα και να τα ανεβασω ολα μετα οταν επιστρεψω. για τους ανηπομονους εχω ενα χθεσινο βιντεακι και φωτο στο προφιλ μου στο facebook εδω https://www.facebook.com/sakis.koumantzelis

τρελενομεεεεεεεεεε

mpimbwe19.jpg

σας ευχαριστω παιδες ! η χαρα μου δεν περιγραφεται μερα με την μερα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...