Jump to content

Προβλημα ?

papas

Recommended Posts

Δεν μπορω να καταλαβω αν και εφοσον ειναι προβλημα, το κοιτω το ξανακοιτω σαν αερας μου μοιαζει αλλα οι γνωσεις μου οσο και να διαβαζω δεν με βοηθανε οποτε οι εμπειροτεροι καντε το καλο και ριχτε τα φωτα τας... Σας ευχαριστω εκπροτερον post-17751-0-90293600-1322599429_thumb.jpg

Θα μπορούσε να είναι διάφορα αέρια όπως άκακο άζωτο μέχρι βλαβερό (σε μεγάλες ποσότητες) υδρόθειο.

Τι πάχος έχει η άμμος σου;

Έχεις καθόλου ζωντανά που ανακατεύουν την άμμο;

:)

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Εγώ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς βλέπετε;

Εγώ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς βλέπετε;

Φυσαλίδες, δεν κατάλαβα καλά; :o

Μπορεί να κάνω λάθος φυσικά..

Φιλε πανο ζωντανα υπαρχουν 1 occelaris 1 astrea 1blue hermit 1 nerite kai 1 nasarius καπου χαμενο αν εννοεις κατι σε goby οχι δεν ειναι σε θεση το ενυδριο (κοντα 2 μηνων) νομιζω να φιλοξενιση

maik με απασχολουν οι φυσαλλιδες στον αραγωνητη

παχος περιπου 5 εκατοστα με κατω χοντρο 2 εκ που με συμβουλεπσαν να βαλω αραγονητη και μετα sugar size

Αν και δεν ξέρω γιατί σου πρότειναν αυτήν την μίξη, διάβασε αυτό: http://www.ronshimek.com/deep_sand_beds.html

αν μπορείς και δεν βαριέσαι.

Δεν είμαι σίγουρος τι αέρια είναι πάντως...

Αν ανακατέψεις λίγο τον βυθό οι φυσαλίδες που βγαίνουν έχουν έντονη μυρωδιά;

Καλησπερα φιλε papas ειναι προσφατα στημενο το ενυδρειο δηλαδη ποσο καιρο λειτουργει?

Δεν εχει καποια ιδιαιτερη οσμη πανο αν και εχει 2 μερες περιπου που εμφανιστηκε, οσο αφορα την χρηση μεγαλη κοκκομετριας και μετα πουδρα τι να πω οτι πιαστικα κοτσο?δεν τον εχω αγοραση καν τον χοντρο αραγονητη ο χομπιστας που τον εδινε μου το προτεινε ατομο που εχει ρεεφ καμια δεκαετια

Καλησπερα φιλε papas ειναι προσφατα στημενο το ενυδρειο δηλαδη ποσο καιρο λειτουργει?

απο αρχες οκτωβρη με νεκρο βραχο και αραγωνητη και τελη οκτωβρη με ζωντανο

Δεν εχει καποια ιδιαιτερη οσμη πανο αν και εχει 2 μερες περιπου που εμφανιστηκε, οσο αφορα την χρηση μεγαλη κοκκομετριας και μετα πουδρα τι να πω οτι πιαστικα κοτσο?δεν τον εχω αγοραση καν τον χοντρο αραγονητη ο χομπιστας που τον εδινε μου το προτεινε ατομο που εχει ρεεφ καμια δεκαετια

Oxι δεν το είπα για αυτό, απλά δεν έχω ακούσει να βάζουμε δυο διαφορετικές κοκκομετρίες.

εβαλες τις δυο στρωσεις αραγωνιτη διαφορετικης κοκομετριας στο ενυδρειο στεγνα και μετα προσθεσες νερο αν ναι !!!!!τοτε ειναι φυσαλιδες και ειναι φυσιολογικο αυτο που συνεβη εχει παρει αερα ενδιαμεσα πρεπει να βαλεις ζωντανα που θα ανακατεψουν τον αραγωνιτη σταδιακα συστηνω αγγουρακια της θαλασσας και κανα amblygobius fhalaena πρεπει οι φυσαλιδες να φυγουν !!!!!

Ειναι η 1 αποπειρα μου στην κατηγορια και η συμβουλες ειναι καλοδεχουμενες ετσικαι το παλικαρι που μου το προτεινε κατι για αναπτυξη οργανισμον και βακτηριων ανεφερε αλλα δυσκολα συγκρατησα τι ακριβως ελεγε :(

εβαλες τις δυο στρωσεις αραγωνιτη διαφορετικης κοκομετριας στο ενυδρειο στεγνα και μετα προσθεσες νερο αν ναι !!!!!τοτε ειναι φυσαλιδες και ειναι φυσιολογικο αυτο που συνεβη εχει παρει αερα ενδιαμεσα πρεπει να βαλεις ζωντανα που θα ανακατεψουν τον αραγωνιτη σταδιακα συστηνω αγγουρακια της θαλασσας και κανα amblygobius fhalaena πρεπει οι φυσαλιδες να φυγουν !!!!!

οχι ακριβως εκανα νερο και προσθεσα τον αραγονητη, καλο το amblygobius fhalaena το ριξα μια ματια στο fishbase αλλα λιγο θηριο γινετε και πολλα τα λιτρα που θελει για το δικο μου

εννοεις οτι ειχε νερο το ενυδρειοο(οχι γεματο) και εβαλες τον αραγωνιτη?

παντως η γνωμη μου ειναι οτι εναι πολυ νωρις να εχουν μαζευτει κακα αερια στο ενυδρειο σου !!!!!

μην ανχωνεσαι ετσι ειναι το θαλασσινο παντα εκπληξεις και παντα μαθαινουμε κατι καινουργιο ολοι μας!!!!

οι μετρησεις σου ειναι καλες!!!?

χα ειπες τη μαγικη λεξη μετρησεις :) ναι ολα ειναι θαυμασια εκτος του ασβεστιου που η συριγγα της salifert δεν μου φτανει για να μου δειξει ενδειξη και αν το καταλαβα το αγγλικο οσο τελειωνει η συριγγα τοσο ποιο πολυ ασβεστιο στα επιθυμητα εχεις, ετσι δεν ειναι η ειμαι ντιπ κατα ντιπ :bigemo_harabe_net-101: :bigemo_harabe_net-101:

και λιγα NO3 περι του 20 αλλα το τεστ το διαθεσιμο ειναι της sera και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο

εννοεις οτι ειχε νερο το ενυδρειοο(οχι γεματο) και εβαλες τον αραγωνιτη? ( ναι στη μεση περιπου επσαγα αλατι 2 μερεςκαι μετα προσθεσα)

παντως η γνωμη μου ειναι οτι εναι πολυ νωρις να εχουν μαζευτει κακα αερια στο ενυδρειο σου !!!!!

μην ανχωνεσαι ετσι ειναι το θαλασσινο παντα εκπληξεις και παντα μαθαινουμε κατι καινουργιο ολοι μας!!!!

οι μετρησεις σου ειναι καλες!!!?

και λιγα NO3 περι του 20 αλλα το τεστ το διαθεσιμο ειναι της sera και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο

θα σου συνηστουσα να κοιταξεις τα τεστ της salifert ειναι πολυ πιο αξιοπιστα !!!!!!

πρεπει να προσεξεις πολυ με τις παραμετρους του ενυδρειου πρεπει να μηδενισεις νιτρικα !!!

φωσφορικα εχεις μετρησει? απο βακτηρια εβαλες κατι!!?

θα σου συνηστουσα να κοιταξεις τα τεστ της salifert ειναι πολυ πιο αξιοπιστα !!!!!!

πρεπει να προσεξεις πολυ με τις παραμετρους του ενυδρειου πρεπει να μηδενισεις νιτρικα !!!

+1 για τα Test αφου ημουν πολυ Fan της Tropic Marin αλλα τελικα αλλαξα γνωμη μολις χρησιμοποιησα Salifert.

Οι φυσαλιδες που βλεπεις υπαρχαν κατα μεγαλο βαθμο και στο δικο μου αλλα με την κινηση των σκουλικιων μεταφερονται στο νερο και μετα στην ατμοσφαιρα οποτε εαν εχεις δραστηριωτητα σκουλικιων δεν θα επρεπε να ανυσηχεις :D

Μη πειράξεις τίποτα απο την άμμο.

Ότι γίνει να γίνει απο τους οργανισμούς που έχεις ή θα υπάρξουν στο ενυδρείο σου.

Με τον καιρό κατέβασε και τα ΝΟ3 σου.

Μη πειράξεις τίποτα απο την άμμο.

Ότι γίνει να γίνει απο τους οργανισμούς που έχεις ή θα υπάρξουν στο ενυδρείο σου.

Με τον καιρό κατέβασε και τα ΝΟ3 σου.

Βασικα καλησπερα αλλα στην εργασια δεν εχω προσβαση σε ιντερνετ,

δεν ειχα σκοπο να πειραξω κατι , χερι δεν εχει μπει μεσα παρα μονο πριν 4-5 μερες που μου ηρθε το νεο σκιμμερακι και το αλλαξα και πιθανον απο αυτο να οφειλετε και τα ΝΟ3,θα δω πως θα συνεχιστει και θα πραχω αναλογα

τεστακια εχω της salifert mg ca nh4/nh3 po4 και sera no2 no3 kh που εχουν μεινει απο την συντηρηση του γλυκου , θεμα χρονου ειναι και η αγορα των υπολοιπον σε salifert

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...