IKLMD 29 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Είναι ΑΜΑΝΟ ;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 29 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Οχι δεν ειναι αμανο. Η φωτο ειναι θολη αλλα μου κανει κατα 99% για Caridina babaulti sp. "brown". Δες λιγο στον καταλογο που φτιαχνω , βαζοντας τον κωδικο 123shrimps123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Είχα αγοράσει και εγώ μια για αμανο και τελικά δεν ήταν, από ότι φαίνεται συμβαίνει πιο συχνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
IKLMD 30 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Έχεις δίκιο πρέπει να είναι Caridina babaulti sp. "brown". Γι΄ αυτό δεν κάνει παρέα με τις αμάνο. Οι τρεις αμάνο είναι μαζί και αυτή μόνη της έχει βρει καταφύγιο σε ένα ξύλο και σπάνια κυκλοφορεί. RAVEN συγχαρητήρια για το site και συγχαρητήρια για την δουλειά σου. Είναι όλα καταπληκτικά. Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 30 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Eυχαριστω συναδελφε εντουρά !! Εχω ενα XR 600 του ΄95 που παραμενει ακομα και σημερα η μεγαλη μου αγαπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος