gante 29 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα εχθές μου έδωσε ένας φίλος τον παραπάνω controler τον έχει δουλέψει κανείς ώστε να με συμβουλέψει για την σύνδεση και τον προγραμματισμό του? Το φωτιστικό μου έχει 4χ39w τ5 και αγόρασα και δυο ballast 2x39w το καθένα ντιμαριζόμενα ηλεκτρονικά. Το κακό είναι ότι έχει χάσει τις οδηγίες και θέλει αρκετό ψάξιμο. Controler Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 29 Νοεμβρίου 2011 Author #2 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Διόρθωση του link. http://shop.aqualigh...f43ed317fabb25a Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 29 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Αν και σχεδιαγραμμα δεν εχω να σου δωσω, εκεινο που ξερω ομως και για να μη ταλαιπωρεισαι ψαχνοντας γιατι δε δουλευει, να ξερεις οτι ο συγκεκριμενος δουλευει αποκλειστικα με μπαλαστ tridonic,με οποιοδηποτε αλλο δεν θα αναβει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 29 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Αν και σχεδιαγραμμα δεν εχω να σου δωσω, εκεινο που ξερω ομως και για να μη ταλαιπωρεισαι ψαχνοντας γιατι δε δουλευει, να ξερεις οτι ο συγκεκριμενος δουλευει αποκλειστικα με μπαλαστ tridonic,με οποιοδηποτε αλλο δεν θα αναβει .... Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANAGIOTIS07 29 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2011 (edited) for digital ballasts DSI / TRIDONIC and all analog ballasts 1-10Volt. Μια χαρά παίζει ,κάνει και για Led Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2011 - PANAGIOTIS07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος