fouskos 28 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2011 έκανα λοιπών την βλακια και έβαλα ένα γοβυ για τον καθαρισμού της άμμου... μου εκεί κάνει το ενυδρείο χάλια από την άμμο και το έξω μισείσει τώρα πως πορώ να το βγάλω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Ποιο goby εβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 28 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Μήπως έχεις βάλει sexgutata? Γιατί και σε εμένα τα ίδια έκανε αλλά ήμουν τυχερός και κατάφερα να τον βγάλω από το ενυδρείο χωρίς να βγάλω τον βράχο, τον έπιασα χρησιμοποιώντας δύο απόχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Εμένα βγήκε μόνος του... Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις φακό (πατέντα) με κόκκινο led.Μπαίνουν σχεδόν μόνα τους στην απόχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 29 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 30 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 30 Νοεμβρίου 2011 παιδια σασ ευχαριστω για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 30 Νοεμβρίου 2011 Author #7 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Εμένα βγήκε μόνος του... Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις φακό (πατέντα) με κόκκινο led.Μπαίνουν σχεδόν μόνα τους στην απόχη. δηλαδη πως ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 30 Νοεμβρίου 2011 Author #8 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Μήπως έχεις βάλει sexgutata? Γιατί και σε εμένα τα ίδια έκανε αλλά ήμουν τυχερός και κατάφερα να τον βγάλω από το ενυδρείο χωρίς να βγάλω τον βράχο, τον έπιασα χρησιμοποιώντας δύο απόχες. Mural Goby(Valenciennea muralis) αυτο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη πως ??? Πως βγήκε ή πως τα βγάζεις με φακό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 1 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον πως το βγάζεις με φακό εννοεί ο φίλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Πως βγήκε ή πως τα βγάζεις με φακό; και τα δυα αν μπορείς να μου εξηγήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Δεκεμβρίου 2011 #12 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς πήδηξε έξω... Όσων αφορά το πως τα βγάζεις.Παίρνεις ένα απλό φακό (μπρελόκ,αναπτήρα κλπ.) με led.Αν δε βρεις με κόκκινο led το αντικαθιστάς εσύ, αγοράζοντας ένα κόκκινο και τοποθετώντας το.Λογικά θα χρειαστεί κολλητήρι.Αν πιάνουν τα χέρια σου γίνεται πολύ εύκολα. Κλείνεις όλα τα φώτα και με το κόκκινο πλέον φως πιάνεις πολύ εύκολα τα ψάρια.Δε γνωρίζω αν δε μπορούν να το δουν ή αν τα ζαλίζει αλλά πιάνονται κυριολεκτικά στον ύπνο.Στο 400άρι μου που έχω ταινία RGB, τη ρυθμίζω στο κόκκινο και πιάνω όσα ψάρια θέλω σε 5 λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta 1 Δεκεμβρίου 2011 #13 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 (edited) .. ή στο άσπρο led του μπρελόκ τυλίγεις μια κόκκινη ζελατίνα :-) Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2011 - Delta Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Δεκεμβρίου 2011 #14 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Πιο ακριβή είναι η ζελατίνα. Κι αυτό γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 2 Δεκεμβρίου 2011 Author #15 Share 2 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό κολπο φίλε μου θα το δοκιμάσω ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος