ΠΕΤΡΟΣ 2 28 Νοεμβρίου 2011 #26 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Ενα <δικο μας> χωρο για τα μελη του ΦΟΡΟΥΜ. Πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 28 Νοεμβρίου 2011 #27 Share 28 Νοεμβρίου 2011 (edited) αγιε μου βασιλη φετος δεν θελω τιποτα να μου φερεις μονο θελω να μου πεις τους 5 αριθμους του τζοκερ. Για τoν τζόκερ, τα συμπληρώνεις όλα, ε; Και εγώ μια δουλήτσα θα ήθελα αν γίνεται, αν όχι, μια αναβαθμησούλα για το PC καλά θα 'ναι... Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2011 - krispie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 28 Νοεμβρίου 2011 #28 Share 28 Νοεμβρίου 2011 μια καινουργια μεση .....τα υπολοιπα θα τα βρω μονος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 30 Νοεμβρίου 2011 #29 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Τύχη και ευτυχία, σε 'μένα και τους συνέλληνες γύρω μου, αρκετά τραβήξαμε. Γνωρίζω ότι τα χρυσόψαρα, φέρνουν τύχη και ευτυχία, σε 'μένα ακόμη αυτό να συμβεί ! Υγεία και καλή καρδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 30 Νοεμβρίου 2011 #30 Share 30 Νοεμβρίου 2011 ενα 10μετρο ενυδρειο 2-3 βαλιτσες λεφτα και μια ferrari enzo.γιατι απο μικρος και μεχρι τωρα ακομα τηλεκατεφθυνομενη την εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Νοεμβρίου 2011 #31 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Μια τηλεόραση 3D. Μαζί και τα γυαλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος