Mentoras 28 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Στήνω ένα Rio240 φυτεμένο και κοίταζα για χαλαζιακή άμμο. Επειδή με μια ματιά που έριξα είδα ότι παίζουν ποιότητες σε αποκλίσεις από 5 ευρώ τα 25kg μέχρι 25 ευρώ τα 5kg, όσοι ξέρεται μπορείτε να μου πείτε ποιες μάρκες θεωρούνται πολύ καλές; Ενδιαφέρομαι για κάτι αρκετά ποιοτικό μιας και για ένα φυτεμένο είναι κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο. Παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 28 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Φίλε Mentoras δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως η χαλαζιακή άμμος είναι ότι καλύτερο για ένα φυτεμένο ενυδρείο. Ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να βάλεις υπόστρωμα, πιστεύω πως θα είσαι καλύτερα με ψιλό ενυδρειακό χαλίκι. . Όσο για την άμμο, η καλύτερη κατα γενική ομολογία ενυδρειακή είναι η Decoline Carat 6. Είναι όμως με διαφορά η ακριβότερη. Απο κει και πέρα, υπάρχουν διάφορες επιλογέ ςανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις. Ψάξε το λίγο πριν κινηθείς Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras 28 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 28 Νοεμβρίου 2011 (edited) Χίλια thx φίλε Κώστα για το reply. Για να είμαι ειλικρινής με διαφώτισε πολύ το συγκεκριμένο post (http://www.aquazone....?showtopic=9381) το οποίο το θεωρώ μία από τις καλύτερες μελέτες επάνω στο θέμα. Υπόστρωμα δεν έχω σκοπό να βάλω να σου πω την αλήθεια. Πάντως λίγο που έψαξα στο δίκτυο για την συγκεκριμένη άμμο που μου ανέφερες, όντως θεωρείτε ότι πιο top παίζει. Αυτό που δεν ξέρω και δεν βρήκα (δεν ξέρω αν αναφέρεται κιόλας) είναι τι κοκκομετρία έχει η συγκεκριμένη. Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2011 - Mentoras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος