NAZERAKIS 28 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας , εχω ενα 60 λτ που καθετε και λεω να δοκιμασω την taganica τι θα μου προτεινατε και ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω?? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 28 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Για διάβασε προσεκτικά αυτο.... νομίζω θα σε καλύψει http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 28 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Δύσκολα λίτρα, δύσκολη και η Αφρική. Ας μιλήσουν οι ειδικοί στην Tanganyika. Πάντως πιστεύω πως έχεις επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 28 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2011 καλημερα φιλε μου εγω θα σου προτεινα Neolamprologus multifaciatus περιμενε να δεις και τι θα σου πουνε οι πιο εμπηροι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλό ενυδρείο για μικρά ταγκανίκα ,θα κάνεις ενα κόπο να διαβάσεις το λινκ που αναφέρθηκε πιο πάνω και πάλι εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 29 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Διαβασα με μεγαλη προσοχη το λινκ και οντως με βοηθησε .Αλλα ......... 1)Αραγωνίτης ή Χαλαζιακή άμμος ????? 2)Ασβεστολιθικά πετρώματα που τα βρησκω ευκολα 3)Κελύφη σαλιγκαριών που τα βρησκω ευκολα pH : 8,6 – 9,5 τα εχω Gh : 11-17°dKH τα εχω Kh : 16-19°dKH τα εχω ποια λετε απο αυτα εσεις (μιλαμε για 60λτρ) 1. Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus 2. Χαρέμι με Neolamprologus brevis 3. Χαρέμι με Neolamprologus similis 4. Ζευγάρι Julidochromis transcriptus. 5. Χαρέμι με Altolamprologus compressiceps shell 6. Ζευγάρι Lepidolamprologus meeli 7. Χαρέμι Neolamprologus calliurus Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Διαβασα με μεγαλη προσοχη το λινκ και οντως με βοηθησε .Αλλα ......... 1)Αραγωνίτης ή Χαλαζιακή άμμος ?????αν και ακριβοτερος προτείνω αραγωνιτη(ο λογος αναφερεται στο link που σου δωσανε,εστω και ανακατεμενος με χαλαζιακη) 2)Ασβεστολιθικά πετρώματα που τα βρησκω σε μαντρες με οικοδομικα υλικά και σε μαγαζια με διακοσμηση κηπου 3)Κελύφη σαλιγκαριών που τα βρησκω ευκολα ενας τροπος ειναι να αγορασεις κατεψηγμενα σαλιγκαρια,σαλτσουλα,κρεμιδακι...ξερεις τα υπολοιπα!!αλλος τροπος ειναι στη λαικη(δεν ξερω αν σε ολες) πουλανε και σκετα κελυφη pH : 8,6 – 9,5 τα εχω Gh : 11-17°dKH τα εχω Kh : 16-19°dKH τα εχω ποια λετε απο αυτα εσεις (μιλαμε για 60λτρ) 1. Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus 2. Χαρέμι με Neolamprologus brevis 3. Χαρέμι με Neolamprologus similis 4. Ζευγάρι Julidochromis transcriptus. 5. Χαρέμι με Altolamprologus compressiceps shell απωθημένο τρελο!!! 6. Ζευγάρι Lepidolamprologus meeli 7. Χαρέμι Neolamprologus calliurus Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 29 Νοεμβρίου 2011 Author #8 Share 29 Νοεμβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 29 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Καλώς ήρθες και απο μένα στη Αφρική! Άκουσε τις παραπάνω συμβουλές που σου δώθηκαν και σιγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα! Οσο Για ψαράκια εγω θα πρότεινα Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus μιας και αυτη είναι η πρώτη σου επαφη με την Τanganyika. Με τα συγκεκριμένα ψαρακια θα χαρεις γεννες και συμπεριφορές συν οτι θα εχεις περισσότερη κινηση στο ενυδρειο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 29 Νοεμβρίου 2011 (edited) Καλώς ήρθες και απο μένα στη Αφρική! Άκουσε τις παραπάνω συμβουλές που σου δώθηκαν και σιγουρα δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα! Οσο Για ψαράκια εγω θα πρότεινα Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus μιας και αυτη είναι η πρώτη σου επαφη με την Τanganyika. Με τα συγκεκριμένα ψαρακια θα χαρεις γεννες και συμπεριφορές συν οτι θα εχεις περισσότερη κινηση στο ενυδρειο σου! πολυ σωστη παρατήρηση!!!! Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2011 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 29 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 29 Νοεμβρίου 2011 έλα και τους φαγαμε τους κοινωνικούς φόρτσα στα νταμάριααααα και στα κέλυφηηηηηηηη :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Διαβασα με μεγαλη προσοχη το λινκ και οντως με βοηθησε .Αλλα ......... 1)Αραγωνίτης ή Χαλαζιακή άμμος ????? Θα πάρεις χαλαζιακή άμμο γιατί απλούστατα οι παραμέτροι νερού που έχεις ,η Θεσσαλονίκη εξάλλου φημίζεται , είναι ιδανικές για Αφρικη οπότε Αραγωνίτης δεν χρειάζεται. από μαγαζί πετ θα βρείς σίγουρα χαλαζιακές άμμους,εξάλλου δεν θέλεις και μεγάλη ποσότητα 2)Ασβεστολιθικά πετρώματα που τα βρησκω ευκολα Ακόμα και ασβεστολιθικά να μην βρείς και δεν κάηκε ο κόσμος εσύ έχεις τις παραμέτρους νερού όπως έγραψα πιο πάνω και δεν έχεις ανάγκη. 3)Κελύφη σαλιγκαριών που τα βρησκω ευκολα Αν τρώς σαλιγκάρια φτιάξε εαν ωραίο στιφάδο και φύλαξε τα κελύφη pH : 8,6 – 9,5 τα εχω Gh : 11-17°dKH τα εχω Kh : 16-19°dKH τα εχω ποια λετε απο αυτα εσεις (μιλαμε για 60λτρ) 1. Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus Τα προτιμώ ,ενα χαρεμάκι 5-6 ατόμων και είσαι έτοιμος 2. Χαρέμι με Neolamprologus brevis 3. Χαρέμι με Neolamprologus similis 4. Ζευγάρι Julidochromis transcriptus. 5. Χαρέμι με Altolamprologus compressiceps shell 6. Ζευγάρι Lepidolamprologus meeli 7. Χαρέμι Neolamprologus calliurus Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 30 Νοεμβρίου 2011 Author #13 Share 30 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ !! εχω φυγει .....παω πετ χχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 30 Νοεμβρίου 2011 Author #14 Share 30 Νοεμβρίου 2011 (edited) έλα και τους φαγαμε τους κοινωνικούς φόρτσα στα νταμάριααααα και στα κέλυφηηηηηηηη :hysterical: Εγω ειμαι και με τους 2 Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2011 - NAZERAKIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 17 Δεκεμβρίου 2011 Author #15 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 τελικα εβαλα τα Neolamprologus multifaciatus και οντος τρελες συμπεριφορές συν κινηση στο ενυδρειο ! Ναστε καλα ευχαριστω !! φοτο αυριο με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 17 Δεκεμβρίου 2011 #16 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλή αρχή φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 17 Δεκεμβρίου 2011 Author #17 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 :bigemo_harabe_net-82: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος