Aiolos 17 Οκτωβρίου 2012 #51 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Το σκεφτικό μου είναι να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία (ανεξάρτητα από τύπο ενυδρείων).. ας την ονομάσω "DIYteam", όπου μέσα από το θεματικό της θα γίνονται συζητήσεις, προτάσεις και το κυριότερο θα δίνονται λύσεις από τους "κύρους γρανάζιδες" σε όποιον τις έχει ανάγκη.... πάμε γλόμπε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Οκτωβρίου 2012 #52 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Αν και αυτή η κατηγορία δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο τύπο ενυδρείων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχές και εδώ, καθώς να ενημερώνεστε και για την δημιουργία των ομάδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 24 Οκτωβρίου 2012 #53 Share 24 Οκτωβρίου 2012 αν υπάρχει ακόμα χώρος μέσα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Οκτωβρίου 2012 #54 Share 24 Οκτωβρίου 2012 αν υπάρχει ακόμα χώρος μέσα και εγώ. Χώρο να θέλεις.... χιλιοι καλοί χωράνε!! Που δραστηριοποιήσε συνήθως... κατασκευές, ηλεκτρικα, ηλεκτρονικά? .. δώσε το στίγμα σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 24 Οκτωβρίου 2012 #55 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Ενας υδραυλικακος κανει? :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 24 Οκτωβρίου 2012 #56 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Θα ήθελα να συμμετέχω και γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 24 Οκτωβρίου 2012 #57 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Χώρο να θέλεις.... χιλιοι καλοί χωράνε!! Που δραστηριοποιήσε συνήθως... κατασκευές, ηλεκτρικα, ηλεκτρονικά? .. δώσε το στίγμα σου !!! σε ότι θέλουμε .οι δουλειά μου έχει να κάνει με ξύλα ,σίδερα τζάμια .ασχολούμε και με υδραυλικά και ηλεκτρολογικά . έχω κατασκευάσει 4 ενυδρεία μέχρι στιγμής με έπιπλα κομπλέ φωτιστηκά κλπ. ότι μπορούμε κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 24 Οκτωβρίου 2012 #58 Share 24 Οκτωβρίου 2012 και εμένα ξέχασες........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Οκτωβρίου 2012 #59 Share 24 Οκτωβρίου 2012 κι εγω μεσα αν χωραω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Οκτωβρίου 2012 #60 Share 26 Οκτωβρίου 2012 και εμένα ξέχασες........... κι εγω μεσα αν χωραω!!! Δεν σας ξέχασα... δηλώστε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79648 τις συμμετοχές γιατί έτσι είναι διασκορπισμένες... .....ααα και την "ειδικότητα" χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 26 Οκτωβρίου 2012 #61 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Συμμετοχή λοιπόν....ειδικότητα το ξύλο,το γυαλί και οτιδήποτε έχει σχέση με φυση και τα υλικά της...καθώς και προμήθεια τους αν χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Οκτωβρίου 2012 #62 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Τζάμια ξύλα λεντ γενικά ηλεκτρονικά οπότε παρών και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος