stayroslcd 11 Δεκεμβρίου 2011 #26 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 μεσα και εγω παιδια ειναι να μην κανω την αρχη πιανουν τα χερια σε πολλα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #27 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Ο επόμενος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 11 Δεκεμβρίου 2011 #28 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Για πάμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 18 Δεκεμβρίου 2011 #29 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 μην ξεχάσετε κι εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos 18 Δεκεμβρίου 2011 #30 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 18 Δεκεμβρίου 2011 #31 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 μεσα και εγω με τον φιλο ΚΟΥΜΑΝ πιστευω θα βοηθησουμε αρκετα οσο μπορουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido-dido 18 Δεκεμβρίου 2011 #32 Share 18 Δεκεμβρίου 2011 Μεσα κι εγω.... βουλωνω καθε ειδων τρυπες (δουλευω μονωσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Δεκεμβρίου 2011 Author #33 Share 19 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε δηλώσει οι: Aiolos adlib Rythor FotisGt grigoros Geosid Crazy_Beaver landscape sakiscr ΚΟΥΜΑΝ SOTIRIS panstelios22 Johhny_ GXSARA stayroslcd Shadow_1 makridelacos lelos nickst fido-dido Για πάμε και οι υπόλοιποι!10 μέρες ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 19 Δεκεμβρίου 2011 #34 Share 19 Δεκεμβρίου 2011 Βαλε με και εμενα μάστορα!!! Μετα μην αναρωτιέστε γιατι για όλα φταίει ο FotisGt............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 19 Δεκεμβρίου 2011 #35 Share 19 Δεκεμβρίου 2011 τι ακριβως σκευτεστε να κανουμε? ειχε κανει ενα θεμα παλιοτερα ο ρικ που ελεγε την καθε κατασκευη και μαζευε ολα τα λινκ που ειχαν την κατασκευη.. πολυ καλη ιδεα. εμεις τι θα κανουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 23 Δεκεμβρίου 2011 #36 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Αμήν! (I'm in ) Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2011 - Orestis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 23 Δεκεμβρίου 2011 #37 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω ειμαι μεσα παιδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 23 Δεκεμβρίου 2011 #38 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια και εγω μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Δεκεμβρίου 2011 Author #39 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Θα οργανωθούμε ως ομάδα,θα μελετάμε κατασκευές και θα τις υλοποιούμε. Άλλοτε θα επιλέγουμε project που έχουν παρουσιαστεί και θα τα παρουσιάζουμε αναλυτικά και άλλοτε θα δημιουργούμε δικές μας παρουσιάσεις με γνώμονα τις ανάγκες του χόμπι μας.Ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους νεότερους χομπίστες μας και να ασχοληθούμε κι εμείς οι ίδιοι με κατασκευές που ποτέ δε μας δόθηκε η δυνατότητα να υλοποιήσουμε.Πάντα βέβαια θα υπάρχει η καλή διάθεση,γιατί DIY και χαβαλές πάνε πακέτο. Εμπρός λοιπόν ομαδάρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Δεκεμβρίου 2011 #40 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Θα οργανωθούμε ως ομάδα,θα μελετάμε κατασκευές και θα τις υλοποιούμε. Άλλοτε θα επιλέγουμε project που έχουν παρουσιαστεί και θα τα παρουσιάζουμε αναλυτικά και άλλοτε θα δημιουργούμε δικές μας παρουσιάσεις με γνώμονα τις ανάγκες του χόμπι μας.Ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους νεότερους χομπίστες μας και να ασχοληθούμε κι εμείς οι ίδιοι με κατασκευές που ποτέ δε μας δόθηκε η δυνατότητα να υλοποιήσουμε.Πάντα βέβαια θα υπάρχει η καλή διάθεση,γιατί DIY και χαβαλές πάνε πακέτο. Εμπρός λοιπόν ομαδάρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan1979 27 Δεκεμβρίου 2011 #41 Share 27 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ μέσα παιδιά, σίδερα, ξύλα, υδραυλικά και κάτι λίγα ηλεκτρικά οι γνώσεις μου. Με πολλά εργαλεία από τις παραπάνω κατηγορίες και όχι μόνο, στο σπίτι. Λίγος ο χρόνος, αλλά αν το project έχει ενδιαφέρον κάτι θα κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Ιανουαρίου 2012 Author #42 Share 3 Ιανουαρίου 2012 (edited) Με λίγη υπομονή λοιπόν περιμένουμε τη δημιουργία της ομάδας μας από τον Admin. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν. Aiolos adlib Rythor FotisGt grigoros Geosid Crazy_Beaver landscape sakiscr ΚΟΥΜΑΝ SOTIRIS panstelios22 Johhny_ GXSARA stayroslcd Shadow_1 makridelacos lelos nickst fido-dido pan1979 grg_argy Lamprosk Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2012 - Lamprosk Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 3 Ιανουαρίου 2012 #43 Share 3 Ιανουαρίου 2012 ναι εμένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Ιανουαρίου 2012 Author #44 Share 3 Ιανουαρίου 2012 Έχεις 10 ευρώ πίστωση... Προστέθηκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orestis 4 Ιανουαρίου 2012 #45 Share 4 Ιανουαρίου 2012 Me too!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Οκτωβρίου 2012 #46 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Άμα ψάχνεις τι βρίσκει κανείς !!! Τι λέτε να το πιάσουμε πιο ζεστά? http://www.aquazone....ndpost&p=625617 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=54409&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 14 Οκτωβρίου 2012 #47 Share 14 Οκτωβρίου 2012 παιδες χωραει αλλος ενας????αν ναι μεσα με τα μπουνια ειμαι ηλεκτρονικος,τεχνικος pc,μπορω να δουλεψω σε ξυλεια,σιδερο,ποληεστερα κτλ.θα χαρω να βοηθεισω. diy until now:φωλιες με καρυδες και γλαστρακι καρυδες μεσα σο ενυδρειο,σαμπακι ριφ,φωτιστηκο λεντ και τωρα φτιαχνω ενα ντιμερακι με χρονοδιακοπτη για ανατολη δυση και προσπαθω να προγαμματισω και το χρωμα στης rgb για καλητερη προσομοιωση.εχω ομως ενα προβλημα.........τις περρισοτερες φορες που λυνω κατι στο τελος μου περρισευουν και κατι βιδες αλλα δουλευει αψογα.!!!!!!ανεξηγητο!!!!χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Οκτωβρίου 2012 #48 Share 14 Οκτωβρίου 2012 μάζευε τα περισσεύματα και στο τέλος θα βγάλεις άλλο ένα στο τζάμπα χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 14 Οκτωβρίου 2012 #49 Share 14 Οκτωβρίου 2012 :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 17 Οκτωβρίου 2012 #50 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Εβαλα και εμενα μεσα.....(καταχρηση "εξουσιας" χοχοχο) . Πρεπει να ξεκινησουμε κατι μεγαλο ειναι η γνωμη μου...τοσοι που ειμαστε και πυραυλο για την ΝΑΣΑ εκτοξευουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος