FotisGt 27 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Φίλοι Ντουιτγιορσελφάδες,τι θα λέγατε αν ενώναμε τις δυνάμεις μας,ώστε να παρουσιάζουμε διάφορες κατασκευές που θα έλυναν τα χέρια στους συγχομπίστες μας; Μπορούμε να φτιάξουμε ομάδες κατά τόπους,που να αποτελούνται από άτομα διαφόρων ειδικοτήτων ή απλά από άτομα που αγαπούν τις κατασκευές. Σε κάθε Project θα μπορούμε να ανεβάζουμε βίντεο και αναλυτικό κείμενο. Όσοι θέλετε δηλώστε τη συμμετοχή σας ώστε να συζητήσουμε τις ιδέες σας και θα ορίσουμε πρόγραμμα κατασκευών και συναντήσεων. Για πάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Φώτη κάπου είχα κάνει και εγώ ένα κάλεσμα παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω !! Ξεκίνησε να έχει ενδιαφέρον το θέμα αλλά κάπου ξεχάστηκε !!! Ευκαιρία είναι να το αναθερμάνουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς σε ότι έχει σχέση με κατασκευές να απαντάς 2ος; Έχεις γίνει κουραστικός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Φίλοι Ντουιτγιορσελφάδες,τι θα λέγατε αν ενώναμε τις δυνάμεις μας,ώστε να παρουσιάζουμε διάφορες κατασκευές που θα έλυναν τα χέρια στους συγχομπίστες μας; Μπορούμε να φτιάξουμε ομάδες κατά τόπους,που να αποτελούνται από άτομα διαφόρων ειδικοτήτων ή απλά από άτομα που αγαπούν τις κατασκευές. Σε κάθε Project θα μπορούμε να ανεβάζουμε βίντεο και αναλυτικό κείμενο. Όσοι θέλετε δηλώστε τη συμμετοχή σας ώστε να συζητήσουμε τις ιδέες σας και θα ορίσουμε πρόγραμμα κατασκευών και συναντήσεων. Για πάμε! αμα σου πω οτι το συζητούσαμε με τους δικους μου(rythor,sakiscr) πριν μερικες μερες!!!!!και λεγαμε οτι θα ηταν πολυ ωραιο να φαινεται και σε ποια ομαδα εισαι(οπως σε εσας φαινεται το οτι ειστε συντονιστές)!!!μεχρι και ονομα ψαχναμε!!!ΚΑΜΜΕΝΟΙ!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!πολυ καλη ιδεα και χωρις να ρωτησω τους αλλους 2 δηλωνω την συμμετοχή μας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 27 Νοεμβρίου 2011 και ο lasal είναι των κατασκευών... φαντάζομαι ότι θα είναι θετικός στην ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 27 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Φίλοι Ντουιτγιορσελφάδες,τι θα λέγατε αν ενώναμε τις δυνάμεις μας,ώστε να παρουσιάζουμε διάφορες κατασκευές που θα έλυναν τα χέρια στους συγχομπίστες μας; Μπορούμε να φτιάξουμε ομάδες κατά τόπους,που να αποτελούνται από άτομα διαφόρων ειδικοτήτων ή απλά από άτομα που αγαπούν τις κατασκευές. Σε κάθε Project θα μπορούμε να ανεβάζουμε βίντεο και αναλυτικό κείμενο. Όσοι θέλετε δηλώστε τη συμμετοχή σας ώστε να συζητήσουμε τις ιδέες σας και θα ορίσουμε πρόγραμμα κατασκευών και συναντήσεων. Για πάμε! Hip-hip-hooray!!! count us in!!! :bigemo_harabe_net-193: Αφου αμα δεν το φτιαξεις μονος σου ειναι κουλουρι χωρις σουσαμι!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Νοεμβρίου 2011 Author #7 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Θα κάνουμε μια συμφωνία όμως....Εσείς θα φτιάχνετε κι εγώ θα χαλάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 27 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Θα κάνουμε μια συμφωνία όμως....Εσείς θα φτιάχνετε κι εγώ θα χαλάω... χαχαχα! οκ..εσυ θα εισαι στο τμημα κρας τεστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 27 Νοεμβρίου 2011 χαχαχα! οκ..εσυ θα εισαι στο τμημα κρας τεστ! χαχαχαχαχαχαχαα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Φώτη κάπου είχα κάνει και εγώ ένα κάλεσμα παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω !! Ξεκίνησε να έχει ενδιαφέρον το θέμα αλλά κάπου ξεχάστηκε !!! Ευκαιρία είναι να το αναθερμάνουμε.... Να... εδώ είναι..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=54409&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 28 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Μέσα και εγώ όπως μπορώ να βοηθησω με τις DIY κατασκευές ενυδρείων που μου αρέσει και πολύ, αν με θέλετε βέβαια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Θα κοιταξω μπας και μπορεσω καποια μερα να κανω με το Στρατο και το Zoido μια αναλυτικη παρουσιαση : προετοιμασια - σεταρισμα και καταναλωση αμνοεριφίων !!! Πιστυεω πως θα ειμαστε δυνατο team :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Νοεμβρίου 2011 Author #13 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 28 Νοεμβρίου 2011 #14 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ μέσα παιδιά!Χωρίς κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου γενικά πιάνουν τα χέρια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Νοεμβρίου 2011 #15 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Εγώ ξεκίνησα μια ιδέα.... αφορά βέβαια το θαλασσινό κομμάτι, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=70097 Link to comment Share on other sites More sharing options...
landscape 30 Νοεμβρίου 2011 #16 Share 30 Νοεμβρίου 2011 και εγώ μέσα......τι θα χαλάσουμε Φώτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 30 Νοεμβρίου 2011 #17 Share 30 Νοεμβρίου 2011 αμα σου πω οτι το συζητούσαμε με τους δικους μου(rythor,sakiscr) πριν μερικες μερες!!!!!και λεγαμε οτι θα ηταν πολυ ωραιο να φαινεται και σε ποια ομαδα εισαι(οπως σε εσας φαινεται το οτι ειστε συντονιστές)!!!μεχρι και ονομα ψαχναμε!!!ΚΑΜΜΕΝΟΙ!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!πολυ καλη ιδεα και χωρις να ρωτησω τους αλλους 2 δηλωνω την συμμετοχή μας!!!! εννοείται πως είμαι μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Νοεμβρίου 2011 #18 Share 30 Νοεμβρίου 2011 και γω μεσα ειμαι! ψωφαω για τετια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 30 Νοεμβρίου 2011 #19 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Ελα να μαζευόμαστε οι μαστοραιοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Νοεμβρίου 2011 #20 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Ωραία ιδέα!!! Μέσα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #21 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Άλλος για τη βάρκα μας; Για πάμε και οι υπόλοιποι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 10 Δεκεμβρίου 2011 #22 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέσα κι εγώ, όσο μπορώ να βοηθήσω δηλαδή από Κύπρο. Από ότι είδα όμως απλώς όλοι είπαμε "μέσα κι εγώ". Θα φτιάξουμε τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Δεκεμβρίου 2011 Author #23 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει χρονικό περιθώριο για τις συμμετοχές.Όποιος προλάβει! Πάμε και οι υπόλοιποι που έχουν γνώσεις και όρεξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Δεκεμβρίου 2011 #24 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Εαν χρειαστειτε τιποτα ηλεκτρονικο καμια πλακετουλα ντιμερ φωτοδιακοπτη χρονοδιακοπτη κτλ εδω ειμαστε !!!Μεσα κ γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 11 Δεκεμβρίου 2011 #25 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 μεσα και εγω αλλα δεν εχω σκευτει κατι αυτην την στιγμη.μονο αμα θελουμε να κανουμε ενα ενυδρειο τουρμπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος