Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #51 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Γενικα εγω δεν θα την εδινα.Δεν χρειαζεται να τα μπουσταρεις ιδιαιτερα τα ψαρια για να σου δειξουν το χρωμα τους.Την τροφη που πρεπει,σε συναρτηση με σωστες παραμετρους χρειαζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #52 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Οπως ειδες ηταν προσφορα εξου κ η αγορα της. Το πολυ πολυ να δινω αραια κ που ετσι για να μην την πεταξω... Ακομα μια στο περιβαλον τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #53 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Οπως ειδες ηταν προσφορα εξου κ η αγορα της. Το πολυ πολυ να δινω αραια κ που ετσι για να μην την πεταξω... Ακομα μια στο περιβαλον τους... Δεν το προσεξα.Εξ'αλλου ειπα πως εγω δεν θα την εδινα.Οχι πως ειναι κακο να την δωσεις.Κανε οπως ειπες πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #54 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Aν εστω κ μια γνωμη δεν ληφθει υποψιν τοτε ισως μακροπροθεσμα ισως λεω στην χειροτερη περιπτωση αποβει μοιραια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #55 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Aν εστω κ μια γνωμη δεν ληφθει υποψιν τοτε ισως μακροπροθεσμα ισως λεω στην χειροτερη περιπτωση αποβει μοιραια... Φιλε μου αν ηταν για κατι που θα προκαλουσε κακο θα ημουν σιγουρα καθετος.Aπλα προσοχη στην τροφη,μιας και τα ψαρια ειναι φυτοφαγα.Πολυ καλη τροφη ειναι και η tropical vegetable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #56 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Μπηκε στα υποψιν. Ευχαριστω πολυ. Κ αν διαβαζει κανενας που να εχει αλλα 5 demasoni απο γεννα ας μου πει μιας κ πολλοι εταξαν αλλα ενας μονο εστειλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #57 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ενω ξεσκαρταριζα τις τροφες μου βρηκα την SERA VIPAN BABY. Ενω κανει για μικρα ψαρια ειδα οτι εχει αναμεσα στα αλλα συστατικα κ αυγο-λαδι απο συκωτι μπακαλιαρου-αλευρι-παπρικα κ αλλα ειδη. Να υποθεσω οτι δεν κανει εξαρχης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #58 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ενω ξεσκαρταριζα τις τροφες μου βρηκα την SERA VIPAN BABY. Ενω κανει για μικρα ψαρια ειδα οτι εχει αναμεσα στα αλλα συστατικα κ αυγο-λαδι απο συκωτι μπακαλιαρου-αλευρι-παπρικα κ αλλα ειδη. Να υποθεσω οτι δεν κανει εξαρχης... Μην τη δωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #59 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος