ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Νοεμβρίου 2011 #26 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Εφόσον λοιπόν είσαι σίγουρος για την άμμο ,κανένα πρόβλημα. Οι παράμετροι του νερού είναι καλές. Εξαλλου θα μιλήσουμε για τις παραμέτρους όταν θα έχει στηθεί το ενυδρείο και πάρει μπρός.Υπομονή όλα με τη σειρά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 28 Νοεμβρίου 2011 Author #27 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Απο υπομονη αλλο τπτ. Αλλωστε πρωταρης δεν ειμαι. Εχω ενυδρεια στην κατοχη μου εδω κ 5 χρονια σχεδον οποτε... Σκεφτομαι κιολας παρολλο το στρωμενο φιλτρο κ νερο δλδ μπολι που θα εχω κατα το στησιμο του νεου ενυδρειου να κανω παλι στρωσιμο ενυδρειου για κανα μηνα πριν βαλω μεσα τους νεους κατοικους... ειδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Νοεμβρίου 2011 #28 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Απο υπομονη αλλο τπτ. Αλλωστε πρωταρης δεν ειμαι. Εχω ενυδρεια στην κατοχη μου εδω κ 5 χρονια σχεδον οποτε... Σκεφτομαι κιολας παρολλο το στρωμενο φιλτρο κ νερο δλδ μπολι που θα εχω κατα το στησιμο του νεου ενυδρειου να κανω παλι στρωσιμο ενυδρειου για κανα μηνα πριν βαλω μεσα τους νεους κατοικους... ειδωμεν... Θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο , αφού είσαι έτοιμος το στήνεις και αφού είναι στρωμένα τα πράγαματα έχεις βρεί ήδη τα ψάρια και τα βάζεις μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 28 Νοεμβρίου 2011 Author #29 Share 28 Νοεμβρίου 2011 (edited) Γινεται κ αυτο που λες απλα ελεγα να τρεξει εστω λιγο το ενυδρειο πριν βαλω ατομα μεσα λογο νεου βυθου κ οτι το νερο θα ειναι απο αμαζονιο μερια δλδ οξινο κ μαλακο οποτε ισως να μην το κρατησω. Τελικα θα το κανω spieces tank Ps. Demasoni μονο χωρις Labido Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2011 - tsaftsouf Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 28 Νοεμβρίου 2011 Author #30 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Ενα στησιμο που σκεφτηκα ειναι το παρακατω. Μια συνθεση αριστερα (35υ-35μ-20π)κ μια δεξια(40μ-25υ-35π) κ στο κεντρο κενο χωρος για παιχνιδια κ μαμ... Το ενυδρειο ειναι 110μ με 45π κ 50υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 28 Νοεμβρίου 2011 #31 Share 28 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα και καλη συνεχεια.οι πετρες που διαλεξες περα απο το θεμα εμφανισης(που ειναι ομορφες)ειναι και πρακτικες σε ενδεχομενες γεννες μιας και στις τρυπες που κανουνε θα βρουν καταφυγιο τα μικρα.η γνωμη μου ειναι πως οι πετρες εχουν μεγαλες διαστασεις και δεν δημιουργουν αρκετο αριθμο σπηλιων και περασματων μιας και θα χρειαστεις αρκετες με αυτο το επιθετικο ειδος που θα βαλεις.πρεπει να χρησιμοποιησεις μικροτερες(οποτε πιο πολλες) η αν δεν εχεις να σπασεις αυτες σε μικροτερα κομματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 28 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 28 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα και καλη συνεχεια.οι πετρες που διαλεξες περα απο το θεμα εμφανισης(που ειναι ομορφες)ειναι και πρακτικες σε ενδεχομενες γεννες μιας και στις τρυπες που κανουνε θα βρουν καταφυγιο τα μικρα.η γνωμη μου ειναι πως οι πετρες εχουν μεγαλες διαστασεις και δεν δημιουργουν αρκετο αριθμο σπηλιων και περασματων μιας και θα χρειαστεις αρκετες με αυτο το επιθετικο ειδος που θα βαλεις.πρεπει να χρησιμοποιησεις μικροτερες(οποτε πιο πολλες) η αν δεν εχεις να σπασεις αυτες σε μικροτερα κομματια. δυο φωτο απο στησιματα που ειχα κανει για να δεις τι εννοω και ειχαν δουλεψει πολυ καλα.για να μην παρεξηγηθω το στησιμο αυτο αρεσε σε εμενα και δεν ειναι δεσμευτικο η απολυτο. %20%20Uploaded%20with%20"]http:// Uploaded with ImageShack.us[/url] %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]http:// Uploaded with [/url]ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 28 Νοεμβρίου 2011 Author #33 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Βασικα μου αρεσει το στησιμο σου στην 2η φωτο. Ισως κανω κατι παροποιο μιας κ οι πετρες ειναι συνολικα 5 κοματια διαφορετικα κ οχι 2 οπως φαινονται στην φωτο. Οσο για σπασιμο αυτο ειναι το μονο ευκολο αλλα δεν βλεπω το λογο ακομα. Οι πετρες δεν φαινεται στις φωτο αλλα εχουν ενα σκασμο τρυπες κ περασματα. Καποιες ειναι μικρες για μικρα ψαρακια κ καποιες πιο μεγαλες για μεγαλυτερα. Να φροντισουμε κ για αργοτερα που θα ειναι πιο μεγαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 28 Νοεμβρίου 2011 #34 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Tα demasoni δεν γίνονται και θηρία..γύρω στα 8εκ. τελικό μέγεθος!Μην σε αγχώνει αυτό.. Θα χρειαστείς σίγουρα και άλλες πέτρες πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 29 Νοεμβρίου 2011 Author #35 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Τοτε σημερα ισως παρω κανα 2-3 μικρες ακομα που ειδα. Βασικα λογο επαγγελματος(υδραυλικος) εχω μεγαλα τρυπανια ωστε να κανω κ δικες μου τρυπες με προσοχη παντα απο 8χιλ εως 30χιλ. Ειδωμεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Νοεμβρίου 2011 #36 Share 29 Νοεμβρίου 2011 επειδη πιστευω θα χρειαστεις αρκετες πετρες και για να μην ξοδευτεις πολυ σου προτεινω να βαλεις ακομα ενα ειδος πετρων τις οποιες θα βρεις στη φυση!στο λεω καθαρα για θεμα χρηματων αφου με λίγη φαντασια μπορεις να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα οπως αυτο εδω!(αν και δεν ειναι φεγγαροπετρες,καταλαβαινεις τι θελω να πω) http://www.aquazone....attach_id=28357 αν δεν σε απασχολει το οικονομικο τοτε εχεις διαλεξει πολυ καλες πετρες για malawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 30 Νοεμβρίου 2011 Author #37 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Με 0.30 λεπτα το κιλο πιστεψε με δεν αξιζει να τρεχω στην φυση να βρω αλλες πετρες. Πιο πολυ βενζινη θα καψω να παω να ψαξω παρα να παω στην μαντρα να παρω κι αλλες. Αυτες στην φωτο μαζι με κανα 2 ακομα + 35 κιλα αμμο λαρισσης τα πηρα 10ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Νοεμβρίου 2011 #38 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Με 0.30 λεπτα το κιλο πιστεψε με δεν αξιζει να τρεχω στην φυση να βρω αλλες πετρες. Πιο πολυ βενζινη θα καψω να παω να ψαξω παρα να παω στην μαντρα να παρω κι αλλες. Αυτες στην φωτο μαζι με κανα 2 ακομα + 35 κιλα αμμο λαρισσης τα πηρα 10ε ε τοτε πραγματικα δεν αξιζει να τρεχεις απο δω και εκει!περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 30 Νοεμβρίου 2011 Author #39 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Προς το παρόν ξεκίνησα κ βάφω το σπίτι (σαλόνι-παιδικό) μιας κ τα διαβολάκια μου (2.5χρ-1.5χρ) την είδαν Πικάσο κ Βαν Γκογκ αντίστοιχα. Να κάνουμε γιορτές σε σπίτι κ όχι γκαλερί! Αγγελία μπήκε για τα ψάρια που έχω τώρα. Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να το στήσω. Από ψάρια ίσως λίγο αργότερα να δω κ τα οικονομικά. Παντός θα ανεβάσω φώτο από στησίματα να ακούσω γνώμες από εμπειρότερους ώστε να βρεθεί το βέλτιστο στήσιμο... Κ μιας κ είπα για ψάρια... Έχει κανείς εμπειρία από μαγαζί που να του έστειλε με ΚΤΕΛ - μεταφορική - courier ψάρια? κ αν ναι του έφτασαν σώα στα χεριά του??? Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές στον Βόλο για Demasoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Νοεμβρίου 2011 #40 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Προς το παρόν ξεκίνησα κ βάφω το σπίτι (σαλόνι-παιδικό) μιας κ τα διαβολάκια μου (2.5χρ-1.5χρ) την είδαν Πικάσο κ Βαν Γκογκ αντίστοιχα. Να κάνουμε γιορτές σε σπίτι κ όχι γκαλερί! Αγγελία μπήκε για τα ψάρια που έχω τώρα. Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να το στήσω. Από ψάρια ίσως λίγο αργότερα να δω κ τα οικονομικά. Παντός θα ανεβάσω φώτο από στησίματα να ακούσω γνώμες από εμπειρότερους ώστε να βρεθεί το βέλτιστο στήσιμο... Κ μιας κ είπα για ψάρια... Έχει κανείς εμπειρία από μαγαζί που να του έστειλε με ΚΤΕΛ - μεταφορική - courier ψάρια? κ αν ναι του έφτασαν σώα στα χεριά του??? Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές στον Βόλο για Demasoni... καταρχήν να σου ζησουν τα μικρα σου!!!! οσο για τα ψαρια..εχω κανει αρκετες φορες παραγγελια απο αθηνα(μενω εδεσσα)και οτι ψαρι πηρα ηταν μια χαρα!συγκεκριμένο μαγαζι δεν μπορω να σου πω αλλα τα περισσοτερα γνωστα μαγαζια ειναι αρκετα αξιοπιστα!βεβαια οσο αφορα τις κιχλιδες ειμαι της αποψης να εχεις μια οπτική επαφη με το ψαρι πριν το παρεις γιατι ποτε δεν ξερεις αλλα αν δεν γινεται αυτο τοτε αναγκαστικά το ρισκαρεις λιγο! α!η αποστολη εγινε με ΚΤΕΛ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 30 Νοεμβρίου 2011 Author #41 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα με ΚΤΕΛ. Ειναι κ κοντα μου... Σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 10 Δεκεμβρίου 2011 Author #42 Share 10 Δεκεμβρίου 2011 Επαναφερω το θεμα μιας κ το νεο στησιμο εγινε κ πιστευω ειναι ιδανικο. Εχει πολλες κρυψωνες για μικρα αλλα κ κανονικού μεγεθους demasoni. Εχει περασματα αρκετα κ σκιερα μερη για να μην στρεσαρονται. Απο λαμπες εχω αφησει μονο την grolux sylvania 30w μιας κ διαβασα σχεδον παντου οτι δεν αρέσκονται σε δυνατο φως κ πως αυτου του τυπου αναδεικνυουν καλύτερα τα χρωματα τους . Οι πετρες ειναι ολες φεγγαροπετρες αλλα σε διαφορους τυπους για ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Δεκεμβρίου 2011 #43 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο το στήσιμο στις πέτρες ,βοήθησε με όμως το μαύρο υπόστρωμα τι είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #44 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Μαυρη ενυδρειακη αμμος ψιλοκοκκη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #45 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Κ ιδου οι πρωτοι κατοικοι. Εφτασαν μια χαρα κ τους κανω προσαρμογη τωρα. Βεβαια ειναι τοσο μικρα που θα τα χασω μεσα στο ενυδρειο αλλα δεν πειραζει. Μονο μια απορια. Με τι συχνοτητα τα ταιζω κ απο τροφες εχω αυτες http://www.petcumulu....oduct&pid=2101 Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2011 - tsaftsouf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Δεκεμβρίου 2011 #46 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 καλως τα δεχτηκες.αν βαλεις και καμμια βαλισνερια στι δυο ακρες θα γινει ακομα πιο ομορφο.καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #47 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλως τα δεχτηκες τα μικρα. Ποιες τροφες δινεις;Το λινκ που εβαλες παει στην κεντρικη σελιδα του μαγαζιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #48 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Το λινκ διορθωθηκε... http://www.petcumulu...roduct&pid=2101 Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2011 - tsaftsouf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #49 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Την cichlid color δεν θα την εδινα. Τις αλλες δυο ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsaftsouf 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #50 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Την cichlid color δεν θα την εδινα. Τις αλλες δυο ναι. Την cichlid color δεν θα τις εδινες τωρα που ειναι μικρα η γενικα οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος