dimos 25 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Λίγη βοήθεια παρακαλω Έχω ένα 60αρι για καραντίνα και δακρύζει ο πάτος απο τις σιλικονες καμία ιδέα για να μην χρειαστεί να το ξεκολλησω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Δυστηχώς πρέπει να το αδειάσεις να το ξεκολήσεις να το καθαρίσεις και να το κολήσεις να περιμένεις μέχρι να στεγνώσει και μετά γέμισμα αδειασμα 3-4 φορές.Είσαι τυχερός που είναι καραντίνα και δεν το έχεις σε λειτουργία συνέχεια.Εμένα δάκρυζε μια πλευρά απο το σαμπ του θαλασσινού μου και τα έχω πρόσφατα την εβδομάδα των παθών πέρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 26 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς για να γίνει σωστή δουλεια θέλει άδειασμα, ξύσιμο η παλιά σιλικόνη να καθαρίσει καλά και μετά στρώσιμο με την καινούρια, θα την αφήσεις 2 μέρες τουλάχιστον να στεγνώσει και μετά το γεμίζεις, το αφήνεις γεμάτο καμμιά βδομάδα, τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω και παρακολουθείς αν πάνε όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 26 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Αν έβαζα γυαλί σαν κόντρες εσωτερικά λέτε να μην στεγανοποιηθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 26 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Οι κόντρες είναι περισσότερο για να μην ανοίξει το ενυδρειο από την πίεση και λιγότερο για στεγανοποίηση, αν έχεις λίγα λίτρα δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να κόψεις κόντρες εκτός και αν τις θέλεις για σιγουριά, όπως και να έχει πρέπει να αφαιρέσεις και να καθαρισεις καλά τα υπολείμματα σιλικόνης και μετά να ακολουθήσεις την διαδικασία που σου προανέφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 26 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Οκ θα δυσκολευτω λίγο αλλα Έτσι θα έχω πιο σίγουρο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 26 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 26 Νοεμβρίου 2011 :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Η σιλικόνη δεν πιάνει πάνω σε παλαιότερη.Καθάρισε καλά τη γυάλα,έχε έτοιμες κόντρες από 5mm τζάμι, κόψε με προσοχή τη σιλικόνη που υπάρχει εσωτερικά στον πάτο χωρίς να πειράξεις όση είναι ανάμεσα στα τζάμια.Ένα τελικό καθάρισμα με οινόπνευμα, κολλάς τις κόντρες με κατάλληλη ενυδρειακή σιλικόνη,το αφήνεις να αεριστεί για 3 ημέρες,ένα ξέπλυμα και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 27 Νοεμβρίου 2011 Author #9 Share 27 Νοεμβρίου 2011 ok ευχαριστω για τις ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος