sofiahgfm 25 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2011 παιδια εχω προβλημα. Εδω και μια βδομαδα περιπου παρατηρησα οτι το ενυδρειο μου μυριζει ασχημα δλδ κατι σαν βοθρος ...υπαρχει καποιος τροπος αντιμετωπισης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 25 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Δωσε μας περισσοτερα στοιχεια για το ενυδρειο σου.Τι μετρησεις εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofiahgfm 25 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 25 Νοεμβρίου 2011 30L εναι.. και δεν εχω ιδεα απο μετρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 25 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2011 (edited) πρεπει να κανεις μετρησεις οπωσδηποτε για ph,nh4/nh3,no2, που ειναι τα βασικα.μπορεις να κανεις μια περιγραφη του ενυδρειου σου;ψαρια,φιλτρο,κλπ.πολυ πιθανο να εχεις αυξημενα επιπεδα co2. αλλαγη νερου εχεις κανει; Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2011 - JIMHS Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Οτι μυριζει σαν βοθρος, ειναι και βοθρος . Διαβασε λιγο τα αρθρα για αρχαριους να δεις τι λαθη εχεις κανει και να τα διορθωσεις. Μεχρι τοτε κανε καθημερινες αλλαγες νερου 30% με νερο ιδιας θερμοκρασια και με αντιχλωριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος