Panos2011 25 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2011 (edited) Θελω λιγο βοηθεια με τον φωτισμο του ενυδρειου μου. Θα βαλω φυτα χαμηλων απαιτησεων αλλα ο φωτισμος δεν επαρκει. Το ενυδρειο ειχε απ τη μανα του μια λαμπα των 15w αλλα θελω να βαλω αλλη μια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Σκεφτηκα να βγαλω εντελως το καπακι και να βαλω μια κρεμαστη κατασκευη με υποδοχες για 2 λαμπες αλλα το ενυδρειο ειναι πιο ωραιο με το καπακι. Σκεφτηκα οτι αν παω το καπακι στο pet shop που ψωνιζω μπορει να μου το εφτιαχναν εκεινοι η να παω σε ηλεκτρολογο... Τα εμπιστευομαι απολυτα τα παιδια. Λιγο help!! :'( Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2011 - Panos2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos2011 25 Νοεμβρίου 2011 Author #2 Share 25 Νοεμβρίου 2011 να προσθεσω οτι αν δεν γινεται τιποτα και στη τελικη μεινω με μια λαμπα, προτεινετε μου μια 60cm και για χαμηλων απαιτησεων φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2011 Δες λίγο αυτό το θέμα: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=10930 Διαφορετικό ενυδρείο αλλά ίσως σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος