STAMEIZ 28 Νοεμβρίου 2011 #26 Share 28 Νοεμβρίου 2011 ξεκινησες καθολου να ριχνεις βακτηρια στο τανκ σου?τα κυανοβακτηριο ειναι οπως λεει και το ονομα του βακτηριο...υπαρχουν ωφελιμα βακτηρια σε ζουμια που μπορεις να ριξεις ωστε να υπερτερουν σε σχεση με τα κυανα...στυλ prodibio και mb7?εχεις κανει καμια τετοια δοκιμη?νομιζω θα σε βοηθησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 29 Νοεμβρίου 2011 #27 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Και σιγουρα αυτο που κανει το goby δεν προκειται να σου επιρρεασει τιποτα απο αυτα. Π λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Νοεμβρίου 2011 #28 Share 29 Νοεμβρίου 2011 Είναι απλό το θέμα. Το κυανοβακτηριο είναι βακτήρια. Για να το πολεμήσεις πρέπει να προσθέσεις τα λεγόμενα <<καλά>> βακτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 30 Νοεμβρίου 2011 Author #29 Share 30 Νοεμβρίου 2011 αρχικα δεν ειναι κυανο αλλα διατομικη φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 30 Νοεμβρίου 2011 Author #30 Share 30 Νοεμβρίου 2011 μπορεισ να μου πεις πια βακτιρια να βαλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 1 Δεκεμβρίου 2011 #31 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 χαλαρωσε λιγο..το γκομπι οπως λες εκανε τη δουλεια του και κανενα κακο δε θα σου κανει στο ενυδρειο, παρα καλο το οτι ανακατεβειτην αμμο ετσι πως αυτο την κανει ειναι καλο και οχι κακο..κακο ισως ειναι λιγο για τα κοραλλια αν τους πεταει αμμο πανω τους και αυτο στο λεω με επιφυλαξη ..εγω παντως που ειχα στο ενυδρειο μου Amblygobius phalaena , δε μου ενοχλεισαι ποτε τα κοραλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fouskos 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #32 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Ένα δύο μοντιπορεσ ενοχλεί λίγο με την άμμο τίποτα άλλο αλλά και στον βράχο ρίχνει λίγη άμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος