Jump to content

Επιλογη Εποξικης Ρητινης ! S.o.s.

MARIOS33

Recommended Posts

Γεια σας!

Επειδη σκοπευω να φτιαξω μια πλατη απο ακατεργαστο φυσικο φελλο, σκεφτομαι στο τελος (για καλο και για κακο) να τον περασω με εποξικη ρητινη.

Πρεπει να χρησιμοποιησω καποια συγκεκριμενη?

Η μονη που βρηκα στην περιοχη μου ειναι η Sikadur-52 , την αναφερουν σαν υγρο γυαλι,(αλλα εχει μια εικονα στην συσκευασια της,οτι ειναι τοξικη για τους υδροβιους οργανισμους)! :blink:

Τωρα μηπως την αναφερει σαν τοξικη οσο τα 2 συστατικα δεν εχουν αναμειχθει (και στεγνωσει) αυτο δεν το γνωριζω. :huh:

Επισυναπτω φωτο της εποξικης ρητινης μπας και γνωριζει καποιος το ειδος της.

v8llkl.jpg

Οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του, διοτι θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω παρατραγουδα αργοτερα...

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

Έγινε επεξεργασία - MARIOS33

Epoxol Alimentary της NEOTEX είναι ειδική για τρόφιμα. Την έχω χρησιμοποιήσει για παρόμοια κατασκευή και είναι πραγματικά πολύ καλή! :bigemo_harabe_net-64:

Σε ευχαριστω Σωτηρη για την αμεση απαντηση σου. Μηπως ξερεις που θα την βρω?

Έκθεση-Τμήμα Σύνθετων Υλικών: B. Oυγκώ 43-45, 10437, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα, ΤΗΛ. 210 5246826 FAX: 210 5246750

Να'σαι καλα,ευχαριστω. Οταν πρωτα ο Θεος το στησω ,θα σηκωσω φωτογραφιες να το δειτε.

Εχω και μια ιδεα για την πλατη που αν καταφερω να την υλοποιησω ,πιστευω οτι θα ειναι χρησιμη και για αλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...