g30rg3 23 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Ξερει μηπως καποιος να μου πει ποτε κλαδευουμε τoυς πλευρικους βλαστους σε αυτο το φυτο? δεν εχω πολυ καιρο που το εβαλα, ακομη δεν εχει φτασει στην επιφανεια αλλα εχει γεμισει στα πλαγια, εχω μπερδευτει γιατι αλλοι λενε αμεσως για να παρει δυναμη και αλλοι οτι τα αφηνουμε να αναπτυχθουν καποια εκ και τα μεταφυτευουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως το κοβω οπου θελω και το φυτευω διπλα και το φυτο ξαναπεταει παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g30rg3 23 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 23 Νοεμβρίου 2011 οτι θα βγαλει σιγουρα αλλα τι ειναι πιο καταλληλο ωστε να αναπτυχθει στο max και να φτιαξουμε θαμνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 23 Νοεμβρίου 2011 συντομα κλαδευεις για να δυναμωσουν οι ριζες και να αποκτησει στην πορεια θαμνωδη εμφανιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g30rg3 23 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 23 Νοεμβρίου 2011 κλαδευω απο τα πλαγια η στην μεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
g30rg3 8 Ιανουαρίου 2012 Author #6 Share 8 Ιανουαρίου 2012 (edited) μα τι ειναι αυτο το πραγμα τπτ δεν δουλευει οπως θα επρεπε οριστε ενα απο τα πιο "ευκολα" stem κοιταξτε πως μεγαλωνει μαλιστα ενα κοτσανι εγινε τελειως οριζοντιο και να πω οτι του λειπει το co2 οχι εχει αφθονο τι θελει να κανω καμια δεηση οι αναφορες λενε οτι φταιει το πολυ φως οκ το μειωσα απο 0,65 σε 0,35 w/l για την ακριβεια αναβω μονο 2,5 ωρες την τριτη λαμπα που ειναι 45w αρα την περισσοτερη ωρα εχω 60w που ειναι οι αλλες δυο ελεος! λετε να φταιει που αλλαξα απο grolux σε JBL Solar Tropical... Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2012 - g30rg3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g30rg3 17 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 17 Ιανουαρίου 2012 το πολυ φως κανει το φυτο να αναπτυσεται με αυτον τον τροπο ειχα σβηστα τα φωτα για καποιες μερες και ισιωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Πάντως νομίζω θα δυσκολευτείς να κάνεις το συγκεκριμένο να γίνει σα θάμνος, εγώ χωρίς όμως να το προσπαθήσω με ιδιαίτερη επιμονή δε τα κατάφερα με τον χαμηλό φωτισμό που έχεις και εσύ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 27 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Κλάδευε συνέχεια και χαμηλά 1 χιλιοστό πάνω από φιλαράκια. Άφηνε το φυτό περίπου στους 6-8 πόντους και φύτευε κολλητά το κλάδεμα μέχρι να φτιάξεις το μπουκετάκι που σου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος