Tzane 22 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα στη παρεα,Σκεφτομαι να αγορασω το παραπανω συστημα Co2 ( http://www.aquaristic.net/Dennerle-C...plete-co2.html )και ως ασχετος με συστηματα co2 εχω καποιες ερωτησεις:1)Αξιζει αυτο το συστημα της dennerle?H' να κοιταξω σε κατι αλλο με μεγαλυτερη μπουκαλα?2)Το συγκεκριμενο συστημα ειναι μονο για nano cubes ή μπορει να χρησιμοποιηθει και σε ενυδρειο 80-100 λιτρων?3)Η μπουκαλα του λεει οτι ειναι 80γρ..Χρειαζεται αλλαγη συχνα ή κραταει για αρκετο καιρο?4)Το παραπανω συστημα ειναι ετοιμο για λειτουργια ετσι?ή χρειαζετε και επιπλεον πραγματα?Οτι εχετε να προτεινετε ,ειμαι ολος αυτια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 22 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2011 θα βαρεθεις να γεμιζεις! μιας και σχεδον ολα τα συστηματα που χρησιμοπιουντε εχουν 2κιλα++ μπουκαλες αν σου αρεσει αυτο για την τιμη του μπορεις να πας σε μαγαζι με πυροσβεστικα ειδη. να κανεις προηγουμενος βεβαιος μια ερευνα αγορας για να δεις τι πουλανε οι αλλοι στα σετ τους και να δεις ποσο θα σου ποιασει να το κανεις μονος! νομιζω ειναι ποιο οικονομικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzane 22 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Αυτο το συστημα μου φαινετε φθηνο γιατι απ'οτι γραφει εχει ολα τα εξαρτηματα..Το μονο μειον ειναι η μικρη μπουκαλα,που για να μου λες οτι θα θελει συνεχεια γεμισμα δεν αξιζει.. Τα βασικα για να δουλεψει ενα συστημα Co2 ειναι: μπουκαλα co2,μανομετρο, ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα και σκάλα διάχυσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 22 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2011 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1883 το παραπανω πουλανε για πληρες συστημα παρε 1 χαρτακι σημειοσε τι σου δινει κανε την ερευνα σου μελετισε τα! τα βασικα αλλαζουν απο ατομο σε ατομο πρεπει να δεις γιατι μπαινει το καθε 1 πραγμα πανω και να δεις τι χρειαζεσαι εσυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος