pagos4 22 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Έχει επισκεφθεί κανένας το Sea Life London Aquarium? http://www.visitsealife.com/london/ Αξίζει το κόπο να σπαταλήσω την μοναδική ελεύθερη μέρα που θα έχω στο Λονδίνο εκεί? Μπορείτε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιοθέατο καθώς ακούω αντικρουόμενες απόψεις? thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2011 (edited) Καλημέρα. Το Λονδίνο είναι τεράστιο με πάρα πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Αν πηγαίνεις για πρώτη φορά ίσως επιλέξεις να επισκεφτείς τα πιο "τουριστικά" μέρη big ben, london eye, buckingham palace, British museum, Madame Tussaud κ.ο.κ. Το καλό είναι ότι με το μετρό πας παντού και γρήγορα, οπότε προλαβαίνεις πολλά μέρη και σε απόσταση μεταξύ τους, ενώ το κακό είναι ότι το βράδυ δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Αν είσαι μπαλαδόφατσα και φίλος Λονδρέζικης ομάδας μπορείς να βάλεις μια επίσκεψη σε κανένα γήπεδο στο πρόγραμμα, τα οποία είναι ανοιχτά για επίσκεψη, ξενάγηση στα ενδώτερα, φωτογραφίες κλπ Αν έχεις και γυναίκα μαζί, το ξεχνάς! Το Sea Life London Aquarium είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, αλλά προσωπικά αν είχα μόνο μια μέρα δεν θα την ξόδευα εκεί. Ειδικά αν δεν είσαι μόνος και σέρνεις και καμιά γυναίκα μαζί... καλύτερα άστο! Για μένα το Λονδίνο έχει κάποια λιγότερο "τουριστικά" σημεία όπου μπορείς να δεις την εναλλακτική πλευρά της πόλης και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Για παράδειγμα Camden Town , Shoreditch, Brick Lane (εκεί που λέγεται πως σύχναζε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης), Greenwich, Tottenham Court Road με το ιστορικό the 100 club απ'το οποίο έχουν ξεκινήσει θρυλικά συγκροτήματα κλπ Μπορείς να ψάχτείς με απειρες εκθέσεις, gallery, μουσεία, εμπορικά σημεία με άπειρα καταστήματα κ.ο.κ Γενικά εξαρτάται από το τι άνθρωπος είσαι, τι ψάχνεις σε μια πόλη και τι σ'αρέσει να κάνεις. Οι επιλογές όπως είπα παραπάνω είναι άπειρες. Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2011 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 22 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Το Λονδίνο είναι τεράστιο με πάρα πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Αν πηγαίνεις για πρώτη φορά ίσως επιλέξεις να επισκεφτείς τα πιο "τουριστικά" μέρη big ben, london eye, buckingham palace, British museum, Madame Tussaud κ.ο.κ. Το καλό είναι ότι με το μετρό πας παντού και γρήγορα, οπότε προλαβαίνεις πολλά μέρη και σε απόσταση μεταξύ τους, ενώ το κακό είναι ότι το βράδυ δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Αν είσαι μπαλαδόφατσα και φίλος Λονδρέζικης ομάδας μπορείς να βάλεις μια επίσκεψη σε κανένα γήπεδο στο πρόγραμμα, τα οποία είναι ανοιχτά για επίσκεψη, ξενάγηση στα ενδώτερα, φωτογραφίες κλπ Αν έχεις και γυναίκα μαζί, το ξεχνάς! Το Sea Life London Aquarium είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, αλλά προσωπικά αν είχα μόνο μια μέρα δεν θα την ξόδευα εκεί. Ειδικά αν δεν είσαι μόνος και σέρνεις και καμιά γυναίκα μαζί... καλύτερα άστο! Για μένα το Λονδίνο έχει κάποια λιγότερο "τουριστικά" σημεία όπου μπορείς να δεις την εναλλακτική πλευρά της πόλης και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Για παράδειγμα Camden Town , Shoreditch, Brick Lane (εκεί που λέγεται πως σύχναζε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης), Greenwich, Tottenham Court Road με το ιστορικό the 100 club απ'το οποίο έχουν ξεκινήσει θρυλικά συγκροτήματα κλπ Μπορείς να ψάχτείς με απειρες εκθέσεις, gallery, μουσεία, εμπορικά σημεία με άπειρα καταστήματα κ.ο.κ Γενικά εξαρτάται από το τι άνθρωπος είσαι, τι ψάχνεις σε μια πόλη και τι σ'αρέσει να κάνεις. Οι επιλογές όπως είπα παραπάνω είναι άπειρες. Για μια μερα μονο προτεινω να αποφυγεις τα πολυ τουριστικα που ανεφερε ο Κωστης παραπανω, αν θελεισ ριξε μια ματια στο διαβοητο Big Ben δεν θελει πολυ χρονο (εξωτερικα το βλεπεις μονο, εσωτερικα το εχουν κλειστο για επισκευες.) το london Eye θελει και χρονο αναμονης αλλα και χρημα για κατι που δεν αξιζει τοσο. Τα μουσεια ειναι ενδιαφεροντα οπωσ και το Φυσικης Ιστοριας αλλα θελουν αρκετο χρονο. H madame tussaude δεν αξιζει (αποψη μου) εκτος και αν ο διακαης ποθος σου ειναι να βγαλεις φωτο διπλα σε εναν διασημο. Καλυτερα να δεις το Μουσειο του Βρελη στα Γιαννενα που ειναι δουλεια ενος ανθρωπου και εχει αναφορες στην ιστορια μας. Ενα ακομη αξιοθεατο ειναι και το London Tower - London Bridge. Καλυτερα να περπατησεις διαφορες περιοχες του λονδινου (οπως λεει ο Κωστης), μονο περπατοντας μια πολη την γνωριζεις (αποψη μου). Αν εχεισ και γυναικα μαζι φροντισε να την περασεις και μια βολτα απο την αγορα (Oxford και Bond Street) αλλα αφου δεις καποιες περιοχες πρωτα γιατι η αγορα τους ειναι ατελειωτη. Αν μπορεις περασε και απο ενα μαγαζι ονοματι Primark (βρες τη διευθ. μεσω νετ) να δεις τιμεσ συγκριτικα με αλλα καταστηματα ρουχων που υπαρχουν εδω οπως Zarra, H&M. ειναι εμπειρια ζωης. Μολις μπεις μετα σε ελληνικο zarra θα νοιωσεις τουλαχιστον μ@λ@κ@ς... Πηγαινε μια βολτα απο Chinatown να δεις το μελλον της Αθηνας, αν και με τοσους κινεζο-πακιστανο-ιρανο-ταλιμπαν που θα δεις θα χωρτασει το ματι σου ωστε στις επομενες εκλογες να ψηφισεις διαφορετικα... Ελπιζω να σταθεις τυχερος και να δεις καναν αγγλο ετσι για εμπειρια. (εχουν μπασταρδεψει πολυ εκει πανω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Τρία πράγματα απόλαυσα εγώ στο Λονδίνο, τον ζωολογικό κήπο, το ενυδρείο και το Natural and History Museum. O ζωολογικός θέλει μια μέρα μόνος του (πολύ περπάτημα), το μουσείο ένα απόγευμα τουλάχιστον και το ενυδρείο 1-2 ώρες.. Πάντως όλα αξίζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagos4 22 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Γυναίκα δεν θα έχω...θα την αφήσω να προσέχει το σπίτι...με το αζημίωτο φυσικά(ετοιμάζει λίστα)!!! Μάλλον 'με βλέπω' για British Museum,Big Ben και London Eye ...έχω ελεύθερο μόνο ένα απόγευμα και ένα πρωϊ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 22 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2011 αν θα πας σιγουρα london eye βγαλε εισιτηριο μεσο ιντερνετ, ειναι φθηνοτερα. Μπορεις να κανεις και συνδιασμο αν προλαβεις να πας και aquarium ειναι διπλα, θα βγει και φθηνοτερα και λιγο παραπερα ειναι το ρολοι, με τα ποδια πας. αν εχεισ χωρο στις βαλιτσες σου μπορεισ να δεις και 2 μαγαζακια με ψαρακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Τρία πράγματα απόλαυσα εγώ στο Λονδίνο, τον ζωολογικό κήπο, το ενυδρείο και το Natural and History Museum. το μουσειο ολα τα εφτα,αλλα εγω ειχα απολαυσει camden town,απιστευτο παζαρι και μετα βαρελισια μπυριτσα στα γυρω καπηλεια....αχ......παλαια μεγαλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagos4 22 Νοεμβρίου 2011 Author #8 Share 22 Νοεμβρίου 2011 αν εχεισ χωρο στις βαλιτσες σου μπορεισ να δεις και 2 μαγαζακια με ψαρακια.. Καλό μου ακούγεται...για πές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 22 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 22 Νοεμβρίου 2011 εχω φαει ολο τον τοπο και δεν βρηκα τισ καρτεσ τουσ..... ποτε φευγεις? θα το ψαξω γιατι αξιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagos4 23 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 23 Νοεμβρίου 2011 εχω φαει ολο τον τοπο και δεν βρηκα τισ καρτεσ τουσ..... ποτε φευγεις? θα το ψαξω γιατι αξιζει... την επόμενη Τρίτη 29/11 αν μπορέσεις να βρείς κάτι... ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 23 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 23 Νοεμβρίου 2011 http://aquaticdesign.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 23 Νοεμβρίου 2011 #12 Share 23 Νοεμβρίου 2011 και http://www.wholesaletropicalsaquatics.co.uk/ δες τα και οτι απορια εχεις πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος