nikoloutso 21 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Οπως όλοι οι θαλασσανινοι έτσι κι εγω στο ξεκίνημα του θαλασσινού μου, πριν 2 χρονια, ενα από τα πρωτα ζωνταναπου εβαλα ήταν τα μανιταρια. Δε λεω, ομορφαζωντανα είναι, αλλα οταν φιτρωνουν εκει που ΔΕΝ τα σπέρνεις με εκνευρίζουν!!! Παμε λοιπόν στη κρίσιμη ερωτηση. Πως τα εξολοθρευεις χωρίς να βγαλεις το βραχο έξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 22 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Mε τον πιο σίγουρο τρόπο που είναι μια και έξω.Βάζεις σε μια σύριγγα ινσουλίνης υδροχλωρικό οξύ 1cc και του κάνεις αργά αργά μια ένεση.Με τον ίδιο τρόπο έχω σκοτώσει κατά καιρούς απτέζιες με απόλυτη επιτυχία.Φτάνει βέβαια να μην σκοτώσεις πολλά την ίδια μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Mε τον πιο σίγουρο τρόπο που είναι μια και έξω.Βάζεις σε μια σύριγγα ινσουλίνης υδροχλωρικό οξύ 1cc και του κάνεις αργά αργά μια ένεση.Με τον ίδιο τρόπο έχω σκοτώσει κατά καιρούς απτέζιες με απόλυτη επιτυχία.Φτάνει βέβαια να μην σκοτώσεις πολλά την ίδια μέρα... Γεια σου Κρητίκαρε. ΚΑταρχήν να σε ενημερωσω οτι εχω kalk washer και το έχω δοκιμασει ήδη, αλλα δυστηχώς δεν επιασε. Δεν εκαε τιποτα!! Αρα από αυτό και μονο αντιλαμβανομαι πως ΔΕ σκοτώνεται ενα μανιταρι οπως μια απτέζια. Επίσης δε μπορω να τα βγαλω απο το ενυδρειο γιατι κυριως ββρίσκονται σε χαμηλα σταδια. Μεσα στο ενυδρειο HCL δεν παιζει να βάλω. Αλλη απάντηση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 22 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως τον δοκιμασμένο τρόπο στον είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος