spook06 21 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):120x40x60 Συνολικά Λίτρα:240 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: Vallisneria americana Hygrophila corymbosa 'Siamensis' Alternanthera reineckii "roseafolia" Saggitaria Subulata Ceratopteris Thalictroides Echinodorus 'Kleiner Bar Polysperma Sunset Blyxa Japonika Ψάρια: Hemigrammus bleheri Corydoras aeneus Xiphophorus helleri Poecilia reticulata Xiphophorus maculatus Striata Botia Loach Otocinclus Catfish Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Αφίσα Πέτρες: - Ξύλα: 2 ρίζες Άλλα διακοσμητικά : - Υπόστρωμα: JBL aquabasic plus Βυθός: Χαλίκι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2x54 Watt T5 με ανακλαστήρες (Sera Daylight - AquaGlo) Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Εσωτερικό φίλτρο Juwel 600lt/h και Hydor Prime 20 600 lt/h Θέρμανση/ Ψύξη: Juwel 200 Watt Λίπανση: Seachem Potassium - Seachem Flourish - Seachem Nitrogen Παροχή CO2: 2kgr Μπουκάλα CO2 με ηλεκτρομαγνητική συνδεδεμένη στην είσοδο του εξωτερικού φίλτρου Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: 7.2 Γενική σκληρότητα (GH):18 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού:Κάθε εβδομάδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:Σε βαρελάκι με αντιχλώριο Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Το Co2 μπήκε χθες οπότε οι μετρήσεις θα αλλάξουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Forum για τη βοήθεια τους σε πολλές περιπτώσεις. Τα φυτά έιναι από τον Στάθη (Vandar) o οποίος κάνει καταπληκτική δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου αλλα εχεις προβλημα με την ψαροσυνθεση σου.Πρεπει να την αλλαξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spook06 21 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Το ξερω φιλε μου και ειμαι στη διαδικασια.Βλεπεις η γυναικα μου και η κορη μου εχουν αποψη και πρεπει να τις πεισω να σταματησουν να φερνουν ψαρια. Σκεφτομαι οτι πρεπει να φυγουν ολα τα ειδη ξιφοφορων και να μπουν ροδοστομοι (κοπαδι) καθως τα γκαπυ τα φιλοξενω μεχρι αυριο για ενα φιλο που επαθε ζημια .Καμια αλλη προταση? Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο! Θα πρότεινα την παροχή CO2 να την κάνεις με diffuser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spook06 21 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Φωτη πιστευεις οτι θα εχω καλυτερη διαχυση με diffuser απο οτι τωρα?Ρωταω γιατι ουσιαστικα τωρα δουλευει σαν σκαλα διαχυσης. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64857 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 21 Νοεμβρίου 2011 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2011 πολυ ομορφο αποτελεσμα.πολλα μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomas 22 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Άριστο brother , ανυπομονώ να το δω στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandar 24 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 24 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια!!! Είναι πολύ πρώτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngreek 25 Νοεμβρίου 2011 #10 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Πολύ ομορφο ενυδρείο μπράβο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος