Jump to content

Τι Σε 1500 Λιτρα ;;;

thanashs

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες μάλλον κατέληξα στα πρώτα ψάρια που θα μπουν.....

Είναι και βέβαι φροντοζες....μερικές απορίες όμως τωρα....

1-τι μέγεθος προτείνεται να της πάρω;;;

2-πόσα ψάρια;;;;

3-τι αλλά ψάρια μπορώ να βαλω και ποσα;;;

Υ.Γ μετά τα χριστούγεννα έως κ μέσα στην άδεια μ ξεκίναω την βαση κσι μετά αμέσως την γυάλα....ευχαριστω για την βοήθεια:-)

ηδη αρχιζουμε τα χαπια για να αντεξουμε το τελικο αποτελεσμα!!!καλη αρχη φιλε μου!!

και η επιλογη των ψαριων σιγουρη και πανεμορφη!!

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κυριε Σωκρατη σας ευχαριστω για τις συμβουλες.και εγω για μικρα σκεφτομουν να τα παρω τα ψαρια για να εχω την χαρα να τα μεγαλωσω μονος μου.........οσο για τους συγκατοικους θα το ψαξουμε....

αντε καλη αρχη και ας ελπιζουμε ολοι για το καλυτερο

φροντοζες και ξερο ψωμι!

• 4 weeks later...

Αγαπητοί φίλοι ο τίτλος του θέματος είναι " Τι Σε 1500 Λιτρα ;;; " και οχι τι και ποιό υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενυδρείου που και αυτό το ζήτημα έχει άξία ,τι γίνεται όμως στο τέλος και τα δύο ζητήματα χάνονται στο βάθος του χρόνου.

Το θέμα της κατασκευής θα πάει στα DIY και εδώ θα μείνει το ζήτημα που ενδιαφέρει το θεματικό της Αφρικής.Θα προσπαθήσω να ανοίξω εγώ το θέμα στα DIY και θα μεταφερθούν εκεί οι συζητήσεις περί κατασκευής ,εδώ μόνο συμβατότητες aquascaping και αφρικάνικες κουβέντες μόνο.

Εδώ λοιπόν http://www.aquazone....opic=71289&st=0 γράψτε οτι νομίζετε σωστό ,εδώ αν κάποιος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει σε ψάρια και τα λοιπά εδώ είμαστε

Καλή χρονιά! :)

Ένας αξιόλογος συγκάτοικος είναι αυτό το ψάρι. http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1578

Αλλά... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν επιχειρήσεις το συνδιασμό αυτόν, οι κάλβοι που θα βάλεις θα πρέπει να είναι σε τελικό μέγεθος και οι φροντόζες μικρότερες. Αρκετά μικρότερες θα έλεγα... Αν και τα δύο ψάρια είναι στο ίδιο μέγεθος, δηλαδή νεαρά ψάρια, οι φροντόζες στον ίδιο χρόνο θα γίνουν διπλάσιες από τους κάλβους και θα έχεις πρόβλημα με την συμπεριφορά τους. Έτσι μόνο πιστεύω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτός ο συνδιασμός.

Είδα κάπου Θανάση, ότι έγραψες για συνδιασμό με Malawi κιχλίδες. Στο εξωτερικό προτείνουν συχνά συγκατοίκηση Frontosa, με κάποιες κιχλίδες Malawi. Δεν ξέρω αν είδες κάτι τέτοιο από φόρουμ του εξωτερικού και το έγραψες, αλλά θα σου έλεγα κι εγώ όπως κι άλλοι φίλοι σου είπαν, σίγουρα όχι. Αρκετά παλιότερα είχα γράψει κάπου εδώ μέσα - νομίζω - γιατί δεν πρέπει να συνδιάζονται οι δύο λίμνες, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή.

Eτοίμασε το εσύ και θα μιλήσουμε και για το aqascape, δίοτι σε ένα τέτοιο ενυδρείο μπορείς να κάνεις θαύματα φίλε Θανάση!

Τα ξαναλέμε

• 2 months later...

Επανέφερε το θέμα μετά από καιρό....τα μέτρα άλλαξαν....τελικά μεγεθη...μήκος 2.50 ύψος 1.00 πλάτος 0.80 συνολικά λίτρα. 2000

Έγινε η αρχη η βάση είναι έτοιμη και έχει μπει στη θέση της....λίγους μήνες υπομονή και θα μπει και η γυάλα....

Επανέφερε το θέμα μετά από καιρό....τα μέτρα άλλαξαν....τελικά μεγεθη...μήκος 2.50 ύψος 1.00 πλάτος 0.80 συνολικά λίτρα. 2000

Έγινε η αρχη η βάση είναι έτοιμη και έχει μπει στη θέση της....λίγους μήνες υπομονή και θα μπει και η γυάλα....

Καλωστον,αντε να ξεκιναμε σιγα σιγα.

Παντος Θαναση σκεψου καλα το υψος,ειναι πολυ και θα σε δυσκολεψει,εκτος αν εισαι ο Φασουλας :D Αν σε περνει δωσε βαθος για να κανεις παπαδες με το στησιμο

το πολυ πολυ να αγωρασει και μια στολη δυτη! σιγα!!! αυτο και αν ειναι χαρα! θαναση εκανες την βάση? τι διαστασεις εχει? σε υψος? απο σιδιρο? ποσο χοντρη?

• 8 months later...

Σε τι σταδιο βρισκεται το μεγαθυριο;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...