vales_red 21 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα! Πριν μια εβδομαδα ανταλλαξαμε με τον Aiolos Καποια κοραλλακια. Μου εδωσε λοιπον ενα ολοζωντανο μπουκετο Xenia! το οποιο ειχε εναν ολοστρογγυλο κορμο... Η αληθεια ειναι οτι ισως ταλαιπωρηθηκε 1-2μερες μεχρι να κολλησει αναμεσα στα βραχια που το εχω τωρα (οπου το εβαζα το παρεσερνε η κυκλοφορια) Λοιπον..ολα καλα κι ωραια...Ελειψα 4 μερες Αθηνα και σημερα βλεπω αυτο...Ενω ο κορμος ηταν σαν μπουρι, τωρα εχουν δημιουργηθει 4 "τμηματα" και στη μεση αρχιζει και γινεται σαν τρυπα λες και θελει απο 1 να γινει 4...ισως γιατι ακουμπαει σε 4 σημεια?! Δεν ξερω! Ειναι η 4η φορα που προσπαθω με το συγκεκριμενο κοραλι..ενω ταυροχρονα εχω πιο δυσκολα και πιο απαιτητικα κοραλια.... Μπορειτε να βοηθησετε?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Μάλον πολλαπλασιάζεται έτσι αντέδρασε στην μετακόμίση.Περίμενε λίγο καιρό και θα μας πείς.Είναι απο τα πιο τοξικά κοράλια γαντάκια δηλαδή οπωσδήποτε.Ωραίο κομμάτι όμως θέλω και γώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Νοεμβρίου 2011 #3 Share 21 Νοεμβρίου 2011 H φωτο ηταν με ανοιχτα ή κλειστα φωτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Νοεμβρίου 2011 Author #4 Share 21 Νοεμβρίου 2011 H φωτο ηταν με ανοιχτα ή κλειστα φωτα; Με κλειστα φωτα...εβαλα φλας στη μηχανη...γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Νοεμβρίου 2011 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ετσι κανει οταν ειναι κλειστα τα φωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Νοεμβρίου 2011 Author #6 Share 21 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ετσι κανει οταν ειναι κλειστα τα φωτα Μα ποσα ξερεις! αχαχαχαχα!! Μετα απο 3 ωρες που εχουν ανοιξει τα φωτα, το κοραλλι φαινεται οτι ειναι στεναχωρημενο, αλλα εχει φυσιολογικη οψη κατα τ'αλλα...συνεχιζει να εχει αυτες τις λευκες "τομες"... Αντε να δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Νοεμβρίου 2011 Author #7 Share 22 Νοεμβρίου 2011 2 μερες μετα...φαινεται να την παλευει το κοραλλι...αλλα η τομη συνεχιζει να με ανησυχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2011 απο κυανο βλεπω εισαι φουλ ομως....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Νοεμβρίου 2011 #9 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Κανε μου τη χαρη,ετσι απο περιεργεια. Μετρησε τα νιτρικα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Νοεμβρίου 2011 Author #10 Share 22 Νοεμβρίου 2011 (edited) Με τεστ της Salifert ΝΟ3=2 Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2011 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Νοεμβρίου 2011 #11 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Με τεστ της Salifert ΝΟ3=2 Μια χαρά είναι τα νιτρικά για το κοράλλι. Δεν έχει τίποτα το κοράλλι,απλά θα κολλήσει και στα δυο βραχάκια και θα έχεις 2 ξεχωριστά κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Νοεμβρίου 2011 Author #12 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη επειδη το σφηνωσα μεταξυ ενοσ βραχου κι ενος βραχακίου ( ) ειπε να κοπει στη μέση?! Και δεν μου το λεγε νωριτερα να τη βοηθήσω με το νυστέρι? Να μην ανησυχω δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος