tsoum 20 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2011 (edited) Γεια σας. Σκοπευω να κανω μια παραγγελία για κάτι πράγματα απο το aquaristic.net που θέλω, και σκέφτηκα μήπως θέλει καποιος κατι απο εκει, ωστε να μοιραστούμε τα μεταφορικά. Συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποιησης δεν υπαρχει, η παραγγελία θα γίνει όταν μαζευτουμε μερικα ατομα, οποτε αν καποιος θέλει π.χ. αρτεμια ή infusoria για νεογεννητα (ειχε συμβει καποιος να βιαζεται πολύ τα πράγματά του και η παραγγελία καθυστέρησε διοτι δεν υπήρχαν αμεσα διαθεσιμα κάποια προϊοντα), ας τα βρει σε κανενα πετ εδώ καλύτερα. Οσοι ενδιαφερεστε γραψτε μια λιστα μαζι με πραματα που θελετε, με ενα λινκ και ενα κωδικό του προϊοντος. Στο τελος βαλτε συνολική τιμή και συνολικό βάρος. Ενδεικτική παραγγελία. 00010001 Πετρα λαβας 15€ 10000000 Φιλτρο Τουρμπεξ 70€ 00000003 Τροφη "Απο την γιαγια για τον πλέκο" 500ml 9€ Συνολικό βάρος 4,7kg Συνολικό κόστος 84€ ------- Σημειωση #1: Επειδή βλέπω πολλους να ασχολούνται με τις υδρόβιες χελώνες, το κατάστημα εχει και μια σελίδα για ερπετα. Σημείωση #2: Την πληρωμή θα την αναλάβω εγώ, αλλα τα χρήματα θα πρεπει να κατατεθούν ΠΡΙΝ την παραγγελία σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δώσω, γιατί θα πληρώσω μεσω pay-pal. Αν ΔΕΝ κατατεθούν τα χρήματα ΔΕΝ θα συμμετεχετε στην παραγγελια. Εννοείται οτι μπορουμε να βρεθούμε και απο κοντα αν βολευει. Προτάσεις του στυλ "καντην εσύ, και θα στα δώσω τα λεφτά... δεν γίνονται δεκτες. Σημείωση #3: Η παραγγελία δεν ειναι μόνο για Θεσσαλονίκη. Αρχικά θα έρθει Θεσσ. το "κουτι" αλλα απο εκει και περα, μπορουμε να στείλουμε πράγματα παντου μέσω ΚΤΕΛ (με καποια επιπλεον χρέωση προφανως) Επίσης, σιγουρα θα μπορουμε να βολευτουμε μεταξύ μας για αλλες πολεις. Π.χ. εγώ σπουδάζω Γιαννενα οπότε θα μπορώ να φέρω πράγματα εδω και να ερθουν στις γυρω περιοχες πολύ φθηνα ή και τζαμπα... Υ.Γ. Προς τους συντονιστες: δεν ηξερα που να ανοιξω το θεμα, καθως στις αγγελίες απαγορευονται οι απαντησεις, και δεν υπάρχει καποιος αλλος κατάλληλος χώρος. Αν δεν είναι καλά εδώ, παρακαλώ μεταφέρετέ το! Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2011 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 25 Νοεμβρίου 2011 Author #2 Share 25 Νοεμβρίου 2011 na kleisei parakalw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts