georgeguppy 20 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2011 (edited) ολα.μου.τα.ψαρια.τωρα.τελευταια.αναπνεουν.γρηγορα.και.μερικα.απο.αυτα.εχουν.ψοφισει..μπορει.να.μου.εξιγισει.καποιος τι γινεται και πριν ψοφισουν ειναι λες και εχουν πεταχτει τα πτερυγια τους εξω. να αρχισω θεραπεια με esha 2000 και exit??γιατι παλια παρομοια κατασταση ειχα. μετρησεις που εκανα πριν λιγο ειναι μια χαρα Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2011 - georgeguppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Συμπλήρωσε τη "Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 20 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : γρηγορη αναπνοη και πριν πεθανουν ειναι σαν να βγενουν τα πτερυγια τουσ εξω ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:45 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):HL-bt 700 400l την ωρα - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ):6 μηνες - Ψάρια (είδη και αριθμός):guppy 7 ενηλικα και 10 μικρα - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):2. φορες για τα μεγαλα την ημερα και 3 για τα μικρα. αλλαγη κα8ε μια εβδομαδα 30% ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:7 - KH:11 - GH:15 - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0 - ΝΟ2 (νιτρώδη):0 - ΝΟ3 (νιτρικά):13 - Θερμοκρασία:26 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:guppy - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ):τρωνε ολα.αναπνεουν γρηγορα και μερικα ειναι στην επιφανεια και κολυμπανε με δυσκολια - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα) -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 20 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Ετσι οπως το περιγραφεις μου κανει για Dropsy! Υπαρχει καμια φωτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος