Jump to content

Profilux 2

niknik

Recommended Posts

παιδια οποιος ξερει η το εχει και θελει να με βοηθεισει να το σεταρω με κεραυνους κ.λ.π. ας μου στειλει πμ.ευχαριστω.

Για να σεττάρεις τους "κεραυνούς" θα πρέπει να έχεις κάποια λάμπα SIMU (PL-0355 σε σπότ ή PL-0373 σε στικ). Έχεις;

Έγινε επεξεργασία - aquarius

παιδια καποιος να βοηθεισει?

Σου είπα και στο τηλέφωνο...γιά να σε βοηθήσω πρέπει πάση θυσία να συνδέσεις το profilux με το laptop...δεν μπορεί να μην βρείς τον τρόπο, διαφορετικά δουλειά δεν γίνεται.

Καλα ρε παιδια............μπουμπουνητα δεν εχει;;;Ηχος καθολου;Μονο οι αστραπες;Δε λεει...........

Μήπως το πρόβλημά σου είναι ότι το λάπτοπ σου δεν έχει σειριακή θύρα; Αν ναι, τότε μπορείς να αγοράσεις ένα PLM-USB (PL-0010) module, το οποίο κοστίζει περί τα 40-45 ευρώ ή το SWEEX USB TO SERIAL CABLE και να τη "σκαπουλάρεις" με κανένα 15ευρω. Αυτό πήρα και εγώ τελικά (γιατί χρειαζόμουν το χώρο επέκτασης-καρτών στο profilux) και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Έγινε επεξεργασία - aquarius

Καλα ρε παιδια............μπουμπουνητα δεν εχει;;;Ηχος καθολου;Μονο οι αστραπες;Δε λεει...........

Δεν έχεις άδικο. Είμαι σίγουρος ότι τα ψάρια αισθάνονται και τις χαμηλές συχνότητες, τα μπάσσα της βροντής, στις καταιγίδες... Αν είχε ο Γερμαναράς κοτσάρει κι ένα μικρό υποβρύχιο-αδιάβροχο μεγάφωνο, για να παράγει τις χαμηλές συχνότητες (όσο γίνεται), τότε η προσομοίωση θα ήταν πιο πειστική...

Αν και παίζει, τα ψάρια να πήδαγαν έξω από το ενυδρείο από φόβο μη τα χτυπήσει κανένας κεραυνός! :hysterical:

εχω παρει καλωδιο USB σε RS 232 και τιποτα εαν θες στειλε μου το κιν σου σε πμ.ευχαριστω

Ξερεις γιατι το λεω;

Ολη η φαση ειναι πιο πολυ εφε.Μια προσομοιωση,πιο πολυ προς δικη μας τερψη.Οποτε να βλεπω την αστραπη μονο,δε μου λεει κατι.Δεν εννοω απ΄την αλλη παλι να ακουγεται κανας τρελος θορυβος.Αλλα κατι παντως που να κανει εντυπωση.Δεν θα γινεται και καθε μερα!

Εδω είναι το απόλυτο παιδιά, όμως μόνο διά τηλεφώνου I-Phone

• 2 weeks later...

θα ηθελα να ευχαριστησω [πολυ] τον aquarius και το big blue για την μεγαλη και πολυτιμη βοηθεια τους,στη συνδεση γνωση και σεταρισμα του profilux 2.

θα ηθελα να ευχαριστησω [πολυ] τον aquarius και το big blue για την μεγαλη και πολυτιμη βοηθεια τους,στη συνδεση γνωση και σεταρισμα του profilux 2.

Προσωπικά Νίκο μου, ήταν χαρά που μπόρεσα να βοηθήσω στο θέμα.

Πάντως αν και μας ξημέρωσε το άτιμο, μιά που ήταν εντελώς ανάποδα η συνδεσμολογία απο το δικό μου, τα καταφέραμς, γιατί θα έσκαγα διαφορετικά!!

Πλέον, μας μένει ο ηχητικό μέρος να λύσουμε και οι δυό μας!!!

Ξερεις γιατι το λεω;

Ολη η φαση ειναι πιο πολυ εφε.Μια προσομοιωση,πιο πολυ προς δικη μας τερψη.Οποτε να βλεπω την αστραπη μονο,δε μου λεει κατι.Δεν εννοω απ΄την αλλη παλι να ακουγεται κανας τρελος θορυβος.Αλλα κατι παντως που να κανει εντυπωση.Δεν θα γινεται και καθε μερα!

Πάντως η αλήθεια είναι Στράτο ότι ακόμα και στην πιο απλή μορφή προσομοίωσης η συμπεριφορά των οργανισμών αλλάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...