koti4 19 Νοεμβρίου 2011 #1 Share 19 Νοεμβρίου 2011 γεια σας την παρακατω γαριδα μου την δωσανε στο πετ σοπ για αμανο αλλα δεν μιαζει με τις αλλες δυο αμανο που πηρα τι ειδος ειναι ????ειναι ανταξη για να την βαλω στο ενυδρειο μου με γκαπι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 19 Νοεμβρίου 2011 #2 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν φέρνει για Αμάνο. Πόσο μεγάλη είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 19 Νοεμβρίου 2011 Author #3 Share 19 Νοεμβρίου 2011 η γαριδα δεν ξερω ακριβος τι μεγεθος εχει αλλα πρεπει να ειναι καπου μισο εκατοστο μικροτερη απο μια αμανο αν και δεν ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ειναι καπου στα 3 εκατοστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 20 Νοεμβρίου 2011 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Mπορεις να την βαλεις αφοβα με τα guppy σου. Προκειται για μια θηλυκη και πολυ ομορφη Caridina fernandoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 20 Νοεμβρίου 2011 Author #5 Share 20 Νοεμβρίου 2011 ωραια !!!....ευτιχως ....ευχαριστω για την απαντιση .... αυτη η γαριδα υπαρχει περιπτωση να εχει ζεβγαρωσει απο πριν και να μου κανει αβγα????? σκευτομε να παρω και 3 red cherry ειναι ενταξη να τις βαλω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Θα μπορουσες να την βαλεις με red cherry, απλα θα σου προτεινα οι red cherry να ειναι περισσοτερeς σε αριθμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 20 Νοεμβρίου 2011 Author #7 Share 20 Νοεμβρίου 2011 δεν ξερω αμα μπορω....αμα παρω 3 red cherry + 2 αμανο και μια Caridina fernandoi που εχω... θα εχω μετα 6 γαριδες.....δεν ξερω αμα κανει να βαλω παραπανω γαριδες στο ενυδρειο...γιατι πρεπει να ειναι περισσοτερες οι red cherry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Νοεμβρίου 2011 #8 Share 20 Νοεμβρίου 2011 Γιατι νιωθουν πιο ανετα αν ειναι πολλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 20 Νοεμβρίου 2011 Author #9 Share 20 Νοεμβρίου 2011 ααααα οκ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος